Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aher wrote:Cześć! Mogę dołączyć? My staramy się drugi cykl o rodzeństwo dla niespełna dwuletniej córki dziś 18 dc, już umieram z ciekawości i nie wiem jak wytrzymam jeszcze tydzien do testowania
-
nick nieaktualnywitajcie u nas niestety córcia nie bedzie mieć jeszcze rodzeństwa najprawdopodobniej było samoistne poronienie wczoraj mialam różowy sluz a dziś przed obiadem silny ból brzucha i poszło no ale nic nie zamartwiam sie wystarczy że przeryczałam pół dnia może za miesiąc się uda nastepny test 16 listopada
-
nick nieaktualny
-
MOI wrote:A kiedy mialas owulke skoro chcesz testowac juz za tydzien?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:30
-
Hej ponownie
Robię sobie czasem przerwy od Ovu, ale zatęskniłam troszeczku, bo tak czasem samotnie się robi, jak nie można porozmawiać z kimś na luzie o staraniach
Karolla- przykro mi... . Ale będzie dobrze,bo musi być dobrze . Ja tez po poronieniach (ostatnie miałam w marcu), no i czasem emocjonalnie nie wyrabiam i ryczę z tego powodu, że mój synek już by miał rodzeństwo, ale widocznie to nie był czas.Może właśnie coś zdrowotnie zawadziło?
Ja już troszkę się podłamałam tym oczekiwaniem na starania (robiłam teraz badania,tak więc zrobiliśmy przerwę ze staraniami) i chyba przeraził mnie mijający czas.
Może dlatego,że nie mam pracy,nie realizuję się też prywatnie jako osoba, a nie tylko matka. No cóż....bardzo mi zależy na drugim rodzicielstwie, strasznie chcę rodzeństwo dla synka. Wiadomo,mogłabym podjąć pracę, ale ... 6 lat nie pracowałam.Dla mnie to jak wstęp do zupełnie innego świata..! . No ale narazie jestem skupiona na staraniach...choć niektórzy mawiają...że można odpuścić starania, iść do pracy, a ciąża przyjdzie wtedy sama , a nie "na siłę". Możliwe, że coś w tym jestsynek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Hejka,
czy mogę dołączyć do grona debatujących:-)?
Staramy się już od ponad roku z przerwami na diane35 i androcur....to mój pierwszy cykl po odstawieniu wspaniałej mieszanki. cykl rozpoczęty 6 września i do tej pory okresu brak... ale to raczej nic dziwnego.. w środę wizyta u gina:-(mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
Missy83... coś może w tym jest...ja po długich staraniach wróciłam na rynek pracy wiec mam nadzieje, że to oderwie mnie od codziennego myślenia.. 6 września rozpoczęłam cykl po odstawieniu anty i androcuru także oczekuje miesiączki... a to już 37 dc
MOI, missy83 lubią tę wiadomość
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualnyWitajcie wiem że sie uda bo musi sie udać ja planuje dać męzowi na 40 urodziny synka albo córeczke ma w lipcu 40 wiec prezent na całe życie by miał jak sie nie uda w tym cyklu to ide do lekarza po CLO i luteine bo po nich zasząłm w ciąże z crcią za pierwszym razem
celia, MOI lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Missy ja wierzę, że skupienie się na czym innym zwiększa szanse
Nareszcie będę miała starania na luzie, bo uregulowała mi się sytuacja w pracy, do której wracam za miesiąc Nic nie muszę, ale chciałabym szybko w ciążę zajść, by pobyć z córcią
I przyznam się Wam, że mam jakieś takie pozytywne przeczucie co do kolejnego cyklu, bo dałby mi drugie sierpniowe szczęścieMOI, missy83 lubią tę wiadomość