Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mamuś, które chcą, żeby dziecko miało rodzeństwo;)Dla mamuś, którym TO po raz drugi już nie idzie po myśli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 22:31
letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
Ola_85 wrote:w nocy zle sie czułam dostałam jakis dziwnych skurczy spac nie moglam poszlam z rana na HCG z krwi zobaczymy jutro jak bedzie.Wczesniej tez tak mialam ze wydawalo mi sie ze okres nie przyjdzie robilam test i za godzine badz wieczorem @
-
No to i ja powracam tu
Zdaje się, że mój przypadek będzie baaaaardzo pokręcony, zobaczymy co z tego wyniknie A oto moja historia, mrożąca krew w żyłach
20 września z ciężkim sercem ostatni raz nakarmiłam swoje 13,5 miesięczne dziecię. Wcześniej przez 10 dni brałam lutkę na wywołanie, bez efektu, stwierdziłam więc, że niestety bez zakończenia "mlecznej drogi" się nie obejdzie. I tym sposobem minęły radośnie 2 tygodnie a tu @ ni widu ni słychu...
Załamana pojechałam do ginka, a ten po krótkim zaglądnięciu na usg stwierdził - jest tuż tuż, potrzebuje tylko bodźca - i znów kazał brać lutkę. Co też niniejszym uczyniłam przez kolejne 5 dni. Odstawiłam i znów nic
Załamana poszłam wczoraj na USG, a tu doktorka mi oznajmia piękny 20mm pęcherzyk w prawym jajniku, będzie owulacja
Ło matko, to ja wywołuję okres a tu owulka idzie ??? Trudno...
A tu dziś znienacka zaczęło się krwawienie. I co w tej sytuacji z pęcherzykiem się zadzieje??? Czy ktoś tak miał???Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:39
-
Celia nie mam pojecia co Ci powiedziec, brzmi to troche dziwnie. Nie jestem ekspertem od lutki, ale czy ona Ci przypadkiem nie namieszala? Wyglada na to, ze odstawienie od piersi uruchomilo machine i stad ten pecherzyk. Tylko o co kaman z tym krwawieniem? A mozesz zadzwonic do tej wczorajszej ginki?
celia lubi tę wiadomość
-
MOI myślę, że namieszałam drugą lutką i stąd póki co bardzo słabe plamienie. Zobaczymy jak to się rozwinie. Obym sobie cyklu nie rozlegulowała
Ola_85 przykro mi, ze beta ujemna. Może jeszcze za wcześnie? Bez tempki trudno nawet stwierdzić czy i kiedy była owulka.
-
Cześć dziewczyny. Postanowiłam oficjalnie dołączyć do grona starających się o rodzeństwo - nasza córeczka ma już 2 latka i 4 miesiące więc czas najwyższy żeby zapewnić jej towarzystwo.. To nasz 5 cykl starań i zobaczymy jak to będzie..
Pozdrawiam cieplutkocelia, Ola_85, MOI lubią tę wiadomość