Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny chciałabym do Was dołączyć. Od jakiegoś czasu ( tak około 4 cykli ) staramy się rodzeństwo dla naszej 5 letniej córki. Za pierwszym razem nie było łatwo i obawiam się że teraz też lekko nie będzie przy moim PCOS.https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualnywitajcie nie wytrzymałam i o 12 zrobiłam test niestety negatywny nawet cienia cienia nie ma ale pocieszam się tym że to 2 tydzień po mniemanej owulacji a w pierwszej ciąży test robiłam 4 tyg po rano a i tak kreseczka ciazowa wyszła blada może jeszcze wyjdzie jakby nie było do planowanej @ jeszcze cały tydzień ja nadal mam mdłości zawroty głowy dziś doszły jestem senna i strasznie rozdrażniona i płaczliwa cycki nadal bolą więc jestem dobrej mysli że tylko za szybko zrobiłam test co myslicie
-
nick nieaktualnyczekam niecierpliwie na następny piatek bo @ powinna być między 14 a 16 października mam nadzieję że nie przyjdzie zastanawia mnie to dlaczego tak szybko mnie już piersi bola bo to już od tygodnia a zawsze na @ bolały mnie tak na 1-2 dni przed i to troszkę a nie tak mocno
-
Hej mam 4-letnia coreczke, ktora bardzo chcialaby brata:-) od kwietnia nie biore anty i staramy sie z calych sil ale cos nie moze zaskoczyc:-) lekarz stwierdzil ze mamy starac sie dalej... Mam nadzieje ze w koncu sie uda;-)
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Jest pozytyw jutro powtórzę i w poniedziałek na hcg. Temperatura 37,6. Wygląda na to, ze zmajstrowalismy rodzeństwo w pierwsze urodzinki Frania
Summerka, Pani-ka, Ola_85, MOI, celia lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...