Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI :* U mnie dopiero drugi cykl. Pierwszy był bezowulacyjny i trwał 38dni. Teraz jest 25 dc i jeszcze nie było owulacji, ale oznaki są, ze może się zbliżać. Karmię kilka razy na dobę. Głównie popołudniu i w nocy
MOI lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Obecnie jestem zajęta wróciłam po L4 do pracy, obowiązki, obowiązki itd.
Podczytuje was na bieżąco:-)
Ja po porodzie dostałam @ po mcu.była regularna potem.
A od wczoraj brak @ nie wiem czy się cieszyć czy nie????
Czekam do poniedziałku jak jej nie będzie polecę na betę.
A teraz zmykam będę się szykować do roboty,obiad.
Jeszcze trzy dni i urlop dwutygodniowy zaczynam.pozdrawiam -
Cześć dziewczyny,
Dołączam do Was bo już wykiełkowało u mnie postanowienie pracy nad rodzeństwem mojej córki Jestem pełna obaw , pierwsze starania trwały rok, ciąża zagrożona, niewydolność szyjki, macica dwurożna i odejście wód i poród w 33tc.
Trzymam za Was i za siebie kciukiDorjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ja równiez z mężem staramy sie o rodzeństwo ( córka marzy o braciszku) dla naszej 3 letniej córci z pierwszą ciążą mieliśmy duzo problemów starania 6 letnie zakończyły sie sukcesem teraz 2 cykl starań o maluszka i dziwnie się czuje 9 września miałam @ 24-26 września śluz typowo płodny tzn ciagnący się jak białko jaja teraz sluz biały lepki mniej go a według kalkulatorów dni płodnych powinny być dopiero 1-2 pazdziernik cykle mam 37 dniowe od 3 dni bola mnie strasznie piersi i swędzą do wczoraj kłucie w jajniku dziś pobolewa mnie podbrzusze jak na @ ( ale @powinnam dostać 16 paxdziernika) o co tu chodzi na objawy ciąży chyba za szybko ? chodze co godzine siusiu w 1 ciąży tez latałam często siusiu i juz na początku ale wtedy nawet nie podejrzewałam ciąży nie wiem co mysleć
-
nick nieaktualnyokla ja mam to samo jeszcze takiego bulu jak teraz nie maiłam a do okresu jeszcze prawie 2 tyg mam długie cykle 34-37 dniowe mama nadzieje że to objaw czegos pieknego a nie @ ale z 2 strony tak wcześnie nigdy mnie nie blały piersi na @ i tak mocno zawsze to był delikatny bół na 1-2 prze @ a nie tak wcześnie był by to teraz 10 dzień po owulacji
-
Ola_85 wrote:dziewczyny mam dzis okropny bol piersi ale taki ze wytrzymac sie nie da a nigdy przed okresem tak nie mialam...
-
Natalia
Jestem mamą wcześniaka z 32/33 tygodnia. W tej chwili juz nastolatka lat 12.
Zdecydować się na drugie zdecydowałam tylko temu drugiemu sie tak na swiat jak widac nie spieszyNatalia lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html