Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a mój cykl dziwny trochu - choć pewnie po odstawieniu leków...
W 32 i 33 dc miałam dziwnie dużo przezroczystego śluz połączony z brązowym plamieniem a w 34 dc miałam tak silny ból brzucha z umiejscowieniem w lewym boku promieniujący do pleców i pośladków - nigdy tego nie miałam - ból był tak silny, że myślałam iż odpłynę.... no-spa pomogła przetrwać ten dzień...
ojejku mam nadzieje, że to nie jakaś torbiel...mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualny
-
unt wrote:dziękuje za tak ciepłe przyjęcie:-) MOI jak sytuacja u Ciebie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie ja mam dziś 3 dc i jakiegos doła wszystkie sa w ciazy z moich znajomych zachodzą praktycznie nie wiedząc kiedy a ja ? najgorsze jest że że od stycznia wracam do pracy a wtedy to meża bede widziala tylko od święta bo bedziemy sie mijać ja w domu on w pracy masakra już sie boje co to bedzie tak bardzo marze o 2 maluszku ale czy to ma szanse by sie udało ? do tego ten dziwny cykl teraz i ta dziwna @ ja juz sama głupieje o co chodzi w niedziele dostałam @ chwile bolał mnie brzuch i to koniec objawów @ teraz nic mnie nie boli bardzo lekkie krwawienie praktycznie wkladka by mi wystarczya nie wiem co mam mysleć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMOI wiesz jak o pierwsze dziecko staralismy sie 6 lat to teraz już zaczynam watpic że się uda 2 raz a tak bardzo bym chciała nie chce by córka byla jedynaczką chce by miała sie z kim kłócić za kilka lat tak jak ja sie droczyłam z moim rodzeństwem
-
MOI ma rację, nie ma co się nakręcać.. A im bardziej się nastawia że musimy się w określonym czasie "wyrobić" z zafasolkowaniem to później te naciski psychiczne niweczą nasze całe starania..
-
nick nieaktualny