Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam się...odliczanie każdego kolejnego cyklu jest bardzo dołujące....zadręczanie nić nie pomoże!!!!
Karola0704 mnie też już tyka do 31 a mój mąż 39.... stany depresyjne chyba mam już za sobą
z pierwszą ciążą też nie było łatwo, ale się udało a na domiar po porodzie okazało się, że wszystkie zmiany się wycofały - zatem mój 6 letni syn jest dla mnie cudem, to że jestem zdrowa i on też to kolejny cud, no i oczywiście wierzę, że kolejny cud się jeszcze wydarzy:-)mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no u mnie Karola0704 bywa różnie, ale ja z tych długo cyklowych.... teraz już trochę ponad to ale czekam.. to pierwszy cykl po lekach wiec moze byc różnie... jutro wizyta u gina wiec zobaczymy co tam sie dzieje...mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_85 wrote:karola0704 mam podobna sytuacje meza widuje od siweta poniewaz taka ma prace i odnosze wrazenie ze nigdy mi sie nie uda miec 2 dziecka.
Niech mąż postara się być akurat w Twoim okresie płodnym . Obserwuj cykl, korzystaj z metod NPR
Powodzenia u Was, u mnie tez już powoli zaczyna się nowy cykl . Czekam na rozkręceniesynek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
U nas córka, w lutym skończy 2 latka, chciałabym wtedy już być w ciązy Może wszystki nam uda się do świat byłoby super
Ja bardzo staram się nie nakręcać. Przy pierwszej ciązy - po staraniach 10 miesięcznych, plakalam co miesiąc przy okresie i miałam oczywiście wszystkie objawy ciąży zawsze. i biegałam na bete nawet jak test nie pokazywal nic
A jak troche odpuscilam to zaciażyłam. PEwnie to znacie też.
Dlatego proboje podejść luźno do tematu. Teraz jeszcze mam gynagin na infekcje, @ ma być około 18 i od nowego cyklu postaram się wycelować w owulacje.
Wczesniej mierzyłam temerature, teraz przy wstawaniu w nocy do małej - nie mam szans mierzyc skrupulatnie wiec odpuszczam. Kupilam testy owu. Macie z nimi jakies doświadczenia? -
ja przed ciążą nie miałam problemów ze śluzem. Po urodzeniu córeczki sytuacja zmieniła się radykalnie więc nie wiem czym to tłumaczyć.. Dodam że tabletek anty nie brałam nigdy ani żadnych leków hormonalnych..
-
A ja miałam zdiagnozowane PCOS i jakaś lekarka zasugerowała żebym starała się w 1 cyklu i tak powstała Ala, w 1 cyklu po tabletkach, bez mierzenia temp., bez testów, bez mierzenia szyjki. Ot tak... spontan a jeszcze miałam z moim takie gorsze dni, że mniej więcej raz w tygodniu i ustrzelił skubany... a teraz... mierze szyjkę, mam paski... no i nadzieje, że teraz się uda (2 cykl) ale też bez stresu i spinania
-
natalia, h-anulka - jak trafiłyście w płeć ze staraniami, że macie córeczkę? . Wiem,że głuuuupio pytam, bo liczy się najbardziej by mieć zdrowe dziecko. Ale ja mam syna, dlatego też i bardzo mi się marzy córka, no bo wiadomo.... 50% na 50%, ale...może ..może przez testy LH mozna bardziej przewidzieć, kiedy owulacja? Niż tylko przez mierzenie temp. ?synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016