Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny kiedys kiedys tu pisałam na wątku ale ze nie wychodziło postanowiłam odpocząc od tego wszystkiego mierzenia temp itp, teraz wracam z nowymi siłami zmieniam własnie lekarza wiec mam cichą nadzieję ze nam pomoże miłego dnia laseczki
unt, celia lubią tę wiadomość
-
h_anulka wrote:Widzę że dziś nie tylko u mnie został odnotowany spadek.. może to ta niekorzystna aura..
Nie martw się... jednodniowy spadem o niczym nie świadczy - tym bardziej, że to 10dc!
u mnie już 14 dc wiec to raczej oczekiwanie już na @...
Za chwile zamierzam wynagrodzić sobie kolejny stracony cykl... dobrą kolacją i ziołowym winkiem:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 19:41
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
unt wrote:Nie martw się... jednodniowy spadem o niczym nie świadczy - tym bardziej, że to 10dc!
u mnie już 14 dc wiec to raczej oczekiwanie już na @...
Nadal mam taką nadzieję ale ja mam krótką fazę lutealna bo ok 11 dni..
unt wrote:Za chwile zamierzam wynagrodzić sobie kolejny stracony cykl... dobrą kolacją i ziołowym winkiem:-)
Też mnie kusi takie zakończenie dnia -
Moi ja właśnie nie mam serca na razie Frania odstawiac, zwłaszcza, ze dzięki karmieniu mam przespane noce. Ale przed porodem na pewno odstawie, bo gorzej zniesie rozlake, a ja nie wyobrażam sobie karmienia w tandemie. Za mało mam cierpliwości💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Moi ja właśnie nie mam serca na razie Frania odstawiac, zwłaszcza, ze dzięki karmieniu mam przespane noce. Ale przed porodem na pewno odstawie, bo gorzej zniesie rozlake, a ja nie wyobrażam sobie karmienia w tandemie. Za mało mam cierpliwości
-
DeLaCruz wrote:Moi ja właśnie nie mam serca na razie Frania odstawiac, zwłaszcza, ze dzięki karmieniu mam przespane noce.
Nasza córka miała tendencję do budzenia się co 2-3 godziny na jedzenie.. Jak przestałam ją karmić to mąż miał naszykowany termos z wodą przy łóżku. Jak tylko Asia zaczynała się budzić to ja wyciągałam Ją z łóżeczka a On szykował butelkę. Dzięki temu nie zdążyła się rozbudzić i przerwy w spaniu nie były dłuższe niż przy karmieniu piersią
unt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjejku zazdroszczę wam że tak długo karmicie dzieciaczki ja nie mialam pokarmu karmilam tylko dobry tydzień ale już w szpitalu była dokarmiana ja ją przystwiaam a ona 2-3 razy pociągnęła i był płacz bo mleka nie było może tez temy że teściowa mi na cycki patrzyła i przylatywała za każdym razem jak julka płkała teraz było by inaczej oczywiście jak bedzie mi dany byc jeszcze mamaą
-
a u mnie to było tak dawno temu....liczę, żę juz nie długo doczekam się powtórki:-)
ale ze mną to było tak... zanim urodziłam oj ja mam takie małe zasoby, że gdzie ja tam dziecko wykarmię... no i cóż moja teściowa nie mogła się nadziwić, że daje radę z takim żarłokiem (co 2 godziny z obu frontów)h_anulka lubi tę wiadomość
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo...