Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:Niniejszym rozpoczęłam swoją pierwszą @ po 14 miesiącach od porodu Z nadziejami ruszam do boju
Natalia czyli walczymy razem o drugiego potomka POWODZENIA
Przyłączam się do boju!!!celia, Natalia lubią tę wiadomość
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
Unt, moje cykle mialy ok 31 dni. To ten jest taki pokraczny i dlugasny, ale to pewnie przez karmienie piersia, wiec mu wybaczam Juz doslownie ostatnie dni karmienia, wiec mam nadzieje, ze wszystko wroci do normy. Chcialabym w koncu dostac @, a nie tak czekac w nieskonczonosc. A najbardziej sie wnerwie jak bede musiala wywolywac @ i stracic tyle cennego czasu.
-
MOI wrote:Unt a o co chodzi z tym kwasem borowinowym? A probiotyki doustne czy dowcipne?
Najlepiej nabyć gotowy roztwór kwasu borowinowego w aptece i mazać sobie dwa razy dziennie nasączoną pałeczką wewnątrz a probiotyki doustne:-)
Mnie pomogło - potrzeba wytrwałości i sumienności.... efekty zostały na stale:-)mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
DeLaCruz wrote:No no Moi, przeziębienie to dobry zwiastun;) u mnie dwa razy tak było przed pozytywnym testem
-
ale faktycznie w tym przeziębieniu coś musi być bo ja jak zaszłam w ciążę z naszą córeczką to też byłam chora i później miałam stresa czy jej nie zaszkodziłam lekami które brałam..
MOI lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:O rety Letty i DeLaCruz nie nakrecajcie mnie
Nooo to co czekamy i trzymamy kciuki oczywiście!!! Też słyszałam, że choróbsko może zwiastować powodzenie! a tą temperaturką tak się nie przejmuj, widziałam wykresy z niską temp a jednak fasolka już rosła:-)
MOI, celia lubią tę wiadomość
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualny
-
Ja też często biegam do łazienki, i chodzę przytępiona ale to pewnie zasługa duphastonu....
W środę zawiozłam mojego malucha do szkoły bez plecaka - został w garażu:-) hehe toż Ci zakręcona mama...mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:amam do Was kochane pytanie czy Was też bola piersi przed owulacją ? bo nigdy mnie w połowie cyklu nie bolały a teraz bola to mój 12 dc miesiączki mam tak co 34-37 dni
Tak, mnie tez czasami bolą, ale nie w każdym cyklu...mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualny