Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:słuchajcie mam pytanie czy jak zrobie test owulacyjny to serduszko powinno być w ten sam dzień czy na drugi jak to wygląda
celia lubi tę wiadomość
-
pozytywny test owulacyjny oznacza że w ciągu 24-48 godzin powinna nastąpić owulacja. Podobno im bliżej owulacji tym większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Ale z tego co czytałam to plemniki płci żeńskiej są silniejsze, mniej wrażliwe na czynniki szkodliwe więc proponuję w dniu pozytywnego testu a później co drugi dzień
Przynajmniej taką metodę stosowaliśmy starając się o naszą córeczkę i wtedy się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 20:18
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny mam juz córkę ale tak na prawdę nawet nie wiem jak to sie stało bylismy wtedy z mezem troszke pokłóceni i jeden jedyny raz wystarczyła ale wtedy brałam od 4 do 9 dc CLO i potem chyba od 17 luteine i nam sie udało teraz próbujemy i nic we wtorek ide do lekarza błagać o CLO i lutene
-
nick nieaktualnyhehe naprawdę nie wiem kiedy zrobilismy małą maż nie chciał iśc juz na badania miał juz dosyc tego wszystkiego wiecznie były kłótnie cały sierpiń ja mu w końcu powiedziałam że jak on mi nie zrobi dziecka to zrobi to kto inny i bedzie rozwód nawet nie wiem kiedy był seks ale na poczatku września gdy mu znowu kaząłam iść na badania powiedział że nigdzie niepójdzie bo jestem w ciąży ( zachowywalam sie tak jak w ciązy która stracilismy) ja mu nie wierzyłam test lezał w szafce od 4 września do 12 wtedy zrobiłam test by mu udowodnić brak ciąży i co wyszły 2 kreseczki teraz mam 8 dzień cyklu i uż zaczynam go molestować bo nigdy nie wiadomo kiedy bedzie owu
missy83, unt, celia lubią tę wiadomość
-
Witam witam, ponownie po chwilowej nieobecności.
Karola - niesamowite historie opowiadasz . A Twój mąż - jak wyczuł . Ja jednak z mężem teraz obiecaliśmy sobie zmianę i zaprzestanie z kłótniami. Na kłócąco nam jednak nie wychodziło. Jak "zrobiliśmy" synka,tak z ok. 6 lat temu,to byliśmy wyluzowani,w pełni zakochani , tak w miesiąc po ślubie... pełna idylla i w ogóle.
No i niedługo staranka,bo mi się kończy @... .MOI lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
celia wrote:MOI nie wiedzieć czemu mam jakieś takie przeczucie, że w kolejnym cyklu pojawi się druga sierpniowa Fasolka w naszym życiu Z Justysią szczęśliwy cykl zaczęłam 4 listopada więc byłoby niemal dwa lata później
I NIECH SIĘ STANIE
Celia - życzę tego
I nam wszystkim, starającym się
btw. Celia, śliczną masz tą Twoją dziewczynkę, córeczkę na pasku w podpisie . Taka moja własna kopia mnie, mi się marzy . To chyba cudowne uczucie, gdy kobieta ma córkę, bo właśnie widzi w niej siebie samą Taką chodzącą kopię właśnie. Nawet gdyby była podobna tylko do taty z wyglądu . Ale charakterek mógłby być mamusi ... . Choć dziecko z wyglądu ma zawsze trochę i mamy, i taty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 23:16
celia lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnynie wiem jak to wyczół moj mąż jeszcze mówił że na badanie nie pojedzie bo jestem w ciązy to mnie dobijało na maksa wręcz wkurzałam sie na niego jeszcze bardziej bo jamyslałam że nie chce jechac na badania a ja robiłam wszystko by wzbudzić w nim zazdrość i by myslał że naprawde zrobie sobie dziecko z kims innym ( i fakt pisalam wtedy z jednym smsy ale na smsach sie skończyło ) a mąż mial wyczucie nie wiem jak to zrobił mówiłże jeszcze tak nerwowa nie chodziłam jak wtedy no poza tą ciąza co stracilismy wtedy też taka wściekła chodziłam
-
missy83 wrote:Taka moja własna kopia mnie, mi się marzy . To chyba cudowne uczucie, gdy kobieta ma córkę, bo właśnie widzi w niej siebie samą Taką chodzącą kopię właśnie. Nawet gdyby była podobna tylko do taty z wyglądu . Ale charakterek mógłby być mamusi ... . Choć dziecko z wyglądu ma zawsze trochę i mamy, i taty.
-
nick nieaktualny
-
MOI wrote:Aaaa OF wyznaczyl mi owulke! Nie wiem jednak czy tempka jest wiarygodna, bo dopadlo mnie przeziebienie
Super! Mi w tym cyklu ciągle wychodziły testy negatywne, oprócz jednego dnia, kiedy był "trochę " pozytywny💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:MOI kupmela twierdzi że jestem w ciązy a ten negatywny test był jakis felerny a ta niby miesiączka to nie była miesiączką że ona też krwawiła do 3 miesiąca
no oby tak właśnie było:-) moja mama też w drugiej ciąży miała "prawie" normalną miesiączkę także trzymamy kciuki!mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo...