Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:No i kolejny pozytywny test, dziś wydaje mi się że trochę ciemniejsza kreska i temp. rano 37, więc myślę że oficjalnie muszę pogodzić się z tym, że się udało Na razie plamię, ale poprzednio w term. @ też tak miałam, a wczoraj miałam cytologię, więc może też to. Gin nic nie powiedziała, bo cóż miała powiedzieć, na tym etapie nic nie widać, stwierdziła tylko, że zdrowa jestem jak ryba. I tak nie będę do niej chodziła w ciąży. W poprzedniej miałam 2 ginów i zostaję u tego, który mnie do tamtej ciąży doprowadził, bo z tą babą to tylko czasu i nerwów straciłam co niemiara, no ale chciałam na NFZ za darmo.. Myślę, że do tamtego gina wybiorę się za jakieś dwa tyg. żeby serducho od razu zobaczyć i najpierw badania na spokojnie porobić
Muszę wam powiedzieć, że jednak nie spodziewałam się, że uda się do strzału Jakoś mi tak głupio z tą myślą, że szok. Miałam nadzieję, że będzie łatwiej, ale aż tak?? Pysia mi tylko szkoda, bo za parę mies. nie będę mu mogła poświęcać całej uwagi, ale przynajmniej dorastając będzie miał się z kim bawić
Olka, cześć! Co się kwietniówka nie chwalisz, że w ciąży jesteś? Zajrzyj na stare śmieci. Już mamy parę dwupaków i kilka staraczek. Zajrzałam tu, bo sama planuję rodzeństwo dla Arturka, ale oficjalnie czekam na 1. miesiączkę. Przestałam karmić 2 tyg. temu. Pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:46
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kornelia gratulacje
Dobry omen dla forum.. Dwie ciąże w jednym miesiącu
Mizzelka czuję się zupełnie normalnie. Dziś szalałam na stoku.. Może apetyt mam mniejszy, ale na razie tyle. A w pracy byłam w tamtym tyg. pogadać, w bojowym nastroju, ale nawet nie musiałam walczyć, bo w sumie i szef i ja osobno doszliśmy do podobnego rozwiązania, które nawet mi pasuje. W sumie szefa mam całkiem ok czego niestety nie da się powiedzieć o moich koleżankach, bo jestem pewna, że tym razem też one namieszały. No cóż, pare miesięcy popracuję i znowu dłuższa przerwa Jakoś wytrzymam.mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Kornelia - gratulacje!!!
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki, to był pierwszy watek, w ktorym sie udzielałam;)syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.