Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:unt
dzięki
Ostatnio wszyscy pytają się kiedy drugie dziecko, denerwuje mnie to
Nie mówię, że zaczeliśmy się starać... z wiadomych powodów
u nas to samo a kiedy? a już? a taka rożnica....mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
Normalnie chyba mi się udało Nie gratulować, bo jeszcze pewna nie jestem, ale mam takie wewnętrzne przeczucie. Czuję się inaczej niż w poprzedniej ciąży, ale parę rzeczy jest podobne. Normalnie musiałam się tym podzielić, bo mnie dziś roznosi wewnętrznie
milky way, Mimi1990, MOI, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Witam się nieśmiało, bo w moim pierwszym cyklu po porodzie.
Mam wspaniałego 7 miesięcznego synka Mikołajka, o którego z mężem staraliśmy się 3 lata. Mam PCOS przez co nie mam bez leków i stymulacji owulacji jak i @ w terminie. Dzisiaj jest już 33 dzień cyklu a @ brak więc powtórka z rozrywki czekam cierpliwie aż @ sama przyjdzie, a jak nie to znowu lekarz i hormony ahhh
Bardzo proszę o kciuki, żeby druga dzidzia zawitała do nas szybciutko
pozdrawiammilky way, olka30, MOI, mizzelka lubią tę wiadomość
Mama 7 miesięcznego Mikołajka, marząca o drugim skarbie -
Czesc dziewczyny! Czy moge dołączyć?
Rozpoczelismy staranka o brata lub siostrzyczke dla naszego malutkiego synka Ja jeszcze karmię piersią choć juz coraz mniej, takze liczę po cichutku ze się uda!
Nasz maluszek ma 6 miesięcy
Słaba jestem w wykresach i mierzeniach temp ostatnim razem mierzylam, testy robilam, cuda na kiju, odpusciłam i dwie tłuste krechy:D takze no..... Ide na żywioł!olka30, Mimi1990, MOI, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30
A jakie rzeczy są podobne do pierwszej ciąży? A co masz innego? Kiedy powinnaś dostać @?
Kamilcia4321
Witam i mocno ściskam kciuki za drugiego dzidziusia
milky way
Fajnie, że do nas dołączyłaś Czy dobrze zrozumiałam, że już się staracie o drugiego brzdąca?milky way lubi tę wiadomość
-
Przeczucie, że to właśnie to na pewno jest podobne Ciągnięcie i jakby skurcze jajników przy gwałtownym ruchu.. I takie bulgotanie w podbrzuszu jakby bąbelki w macicy -to akurat coś nowego. Cyce mnie bolą, a od ciąży nie bolały po powrocie @ (przedtem bolały na PMS, a w ciąży przestały). Mam ogólnego wkurwa i to takiego na maxa, jak PMS tylko zwielokrotniony, no i nagle straciłam apetyt na słodycze co u mnie jest niepojęte. No i wyszła blada krecha na teście, ale to sobie wolę potwierdzić, bo już mnie kilka razy testy oszukały.
Witajcie nowe dziewczyny, widzę że nie jestem jedyna, która tak szybko stara się o rodzeństwo No ale o poprzednie dziecko też starałam się 3 lata i nie chce mi się już tyle czekać.mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny!!!
Ja tez chetnie do Was dolacze!! Jesli moge oczywiscie.
Mam kochana coreczke ktora ma 6 miesiecy!
Na razie chce zrobic "porzadek" w moim organizmie, zdrowo sie odzywiac, wiecej cwiczyc, brac kwas foliowy(najlepiej 3 miechy przed spodziewana ciaza) i od maja pelna geba starac sie o braciszka badz siostrzyczke dla naszej Lieczki !
Pozdrawiam i zycze Milego wieczorkumilky way, MOI, mizzelka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Kornielia, dokladnie tak juz od zeszlego cyklu...choc jakis taki dziwny byl, pewbie jakies takie poczatki po ciazy zreszta duzo czesciej karmilam wiec wiadomo szanse spadają
Nam sie marzy malutenka roznica wieku zobaczymy co nam wyjdzie no ale marzyc trzeba!
Poprzednie ciąze to: jedna strata w 9tc i po 4 miesiacach udalo sie ponownie, czego owocem jest przecudny syneczek:
Ja kwas foliowy biore od lipca musze tylko jeszcze do labu zajsc ztobic morfologie, tarczyce choc nigdy problemow nie mialam no ale cos dojsc nie moge i tak gadam i gadam i gadam juz drugi miesiac:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 06:20
-
Ja jestem na siebie wsciekla, ze po porodzie nie zbadalam tsh. Zawsze mialam idealne, nawet w ciazy, wiec olalam temat, a okazalo sie, ze mam 3,22 czyli za duzo dla staraczki. Mam nadzieje, ze trafie na dobrego lekarza, ktory nie oleje tematu, bo niby wynik w normie... Badalam tez progesteron i jest ok, tylko jak wyjasnic te moje krotkie fazy lutealne??? Na poczatku nowego cyklu zbadam tez prolsktyne, a w srode ide do endokrynologa...
Powodzenia dla nowych staraczek na forum! I dla "starych" oczywiscie tez -
A bierze ktoras z Was Diostinex albo Bromergon?
Ja mialam zawsze hiperprolaktynemie i w ciaze zaszlam po braniu Diostinexu. Malemu podajemy juz glownie mm wiec mysle czy by nie kontynuowac Diostinexu i jednoczesnie zatrzymalaby sie laktacja.
MOI - sluszna uwaga. Jutro ide zrobic ! -
Olka oby się udało:)
witam nowe staraczki
a u mnie była ciszaa do wczoraj... bóle owulacyjne wróciły
tak tak jestem "szczęściara" bo wiem kiedy owu ale jak to boli! uuugh:(
ciekawe co tam się rozwinie:)
Nigdy nie robiłam sobie badań aby raz tsh jak byłam w ciąży i było ok. bo się wystraszyłam ze może być wysokie nie wiem po coolka30 lubi tę wiadomość
-
Mizzelka szczęściaro! Ja nic nie czuje, do tego jak poprzednio robilam testy ovu, te z buźką- usmiechnieta albo brak buźki to w cyklu wychodzilo mi ze mam dwa razy usmiechniete buzki hihihhi! Co mialo sie nijak do monitoringu ovu moja ginka to miala ze mnie polewkę bo sie nic nie zgadzalo, jak do niej przychodzilam z tymi buzkami:D
olka30, mizzelka lubią tę wiadomość