Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej Kochane
Już niedługo owulacja, pierwszy cykl starań o rodzeństwo dla Kornelci strasznie się nakręciłam już, ale muszę się uspokoić i podejść na spokojnie do tego
hmmm ale jest to bardzo ciężkie, jak się bardzo pragnie prawda?
Wiecie co wyliczyłam, że w pobliżu mam, aż 6 ciężarnych... szok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 10:45
olka30, mizzelka, unt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLithe U nas z jedzeniem nie jest zle, lubi jeść ale też nie wszystko mu smakuje. Teraz jeszcze wyszło że może mieć skaze białkowa, albo uczulenie. Też jest mały bo wzrost i waga trzymają się na 10 centylu ale on jest wczesniakiem więc ma prawo być mniejszym. A od wczoraj już praktycznie samodzielnie chodzi. Chociaz bezpieczniej czuje się jeszcze na czworaka. Za kilka dni wizyta u gina, mam nadzieję że maluch rosnie.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Lithe, po to, by moc ja powtorzyc po dwoch dniach i zobaczyc jak przyrasta Choc niektorzy twierdza, ze nawet wysokie przyrosty o niczym nie swiadcza (nie daja gwarancji utrzymania ciazy), bede tak postepowac kiedy zobacze dwie krechy na tescie
kornelia85 jak sie starasz to zawsze okazuje sie ze wszyscy naokoło sa juz w ciazy wiem ze łatwo mowić , staraj sie nie nakręcać bo to w niczym nie pomaga a wręcz przeciwnie. Niepotrzebnie powoduje negatywne emocje i głupie mysli. Raz sie udało, jestes zdrowa - uda sie prędzej czy pozniej. Jesli nie jesienna to bedzie zimowa dZidzia trzymam kciuki!
kaarolaa u nas z jedzeniem jest dramat, z obiema dziewczynkami. Hela ma 78cm (95centyl) a wazy 8,300kg. Powinna conajmniej 10 ze starsza Zosia jest lepiej, chociaż tez chuda. Cały dzien kręci sie wokół jedzenia. A one zjadają troszeczkę i buzie zasznurowane, nie idzie nic wcisnąć. Przebadane dosc dokładnie, poza netolerancja laktozy nic im nie dolega. Mam ochotę sprawdzic jeszcze kupki na lamblie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 11:04
-
nick nieaktualny
-
Unt zróbcie morfologię plemników, to ci da odpowiedź ile plemników jest prawidłowych, bo żywych może być mnóstwo i co z tego jak zdolnych do zapłodnienia będzie 1%.. Najważniejsza jest morfologia i w sumie nie kosztuje dużo.
Kornelia ja mam w otoczeniu 8 ciężarnych i to w sumie większość rodzi w 1 kwartale. Tamten rok wydawał mi się rekordowy pod względem dzieci w otoczeniu, ale ten bije go na głowę Jestem zazdrosna o każdy wielki brzuszek, chcę też taki miećunt lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:DeLaCruz potwierdzasz swoim przykłądem, że tu nie ma reguł. Wszystkie kombinacje są możliwe. Ja tam mysle, ze nie uda mi się poki bede karmić, podobnie jak za pierwszym razem... a jesli jednak sie uda, to bedzie miłą niespodzianka a bedac w ciąży odstawiłaś synka czy sam się odstawił? Podobno mleko zmienia wtedy smak.
Synka odstawiłam, bo nie dawałam już rady karmić. On i tak jadł już tylko w nocy, no ale co 1-1,5h. Ja od 3 tygodni miałam już straszne wymioty i jak się wybudzałam w nocy to wymiotowałam. Poza tym ból pleców przy karmieniu i czasem bóle podbrzusza. Zdecydowaliśmy z Mężem, że odstawienie to najlepsze wyjście. Synek nie protestował💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualnyolka30
Niedługo i my dołączymy do ciężaróweczek, zobaczysz
DeLaCruz
I tak długo karmiłaś a jak Synek nie protestował to dobrze. U nas nie było tak łatwo, córeczka nie mogła zasnąć bez cycusia, płakała, pokazywała rączką, że chce cycusia... ciężko było ale jakoś się w końcu udało odstawić.olka30 lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Zuzia gratuluję po raz drugi! Mówiłam, kreska to kreska
Pytam bez złośliwości - po co robicie te bety? Rozumiem, jak są wątpliwości jak u Kretki. Al ejak wychodzi pozytywny test sikany to po co to?
nie pytaj co przeżyłam przez te 48h...
a jak odebrałam pozytywny wynik to szalałam ze szczęścia
tyle ze u mnie ten płyn szybko nie znika.. mam go bardzo dlugo i duuuuzoo stąd takie krwotoki i bolesne @. bez kitu jakby poród mi sie zaczynał
u niektórych moze jest zasada przezorny zawsze spokojny?
a jeden test mnie raz oszukał beta nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:51
-
kaarolaa wrote:Lithe U nas z jedzeniem nie jest zle, lubi jeść ale też nie wszystko mu smakuje. Teraz jeszcze wyszło że może mieć skaze białkowa, albo uczulenie. Też jest mały bo wzrost i waga trzymają się na 10 centylu ale on jest wczesniakiem więc ma prawo być mniejszym. A od wczoraj już praktycznie samodzielnie chodzi. Chociaz bezpieczniej czuje się jeszcze na czworaka. Za kilka dni wizyta u gina, mam nadzieję że maluch rosnie.
na te siatki centylowe to nie zwracam juz uwagi..
Milena wzrost ma powyzej 95centyla a waga ledwo 50centyl.. a duzo daje jej jesc i często ;/ widocznie poszła w babcie i ciotkę one duzo jedza a nic nie widac po nich
daj znac po wizycie -
nick nieaktualny
-
ja testuje 12 bo miedzy 12 a 14 powinna byc @ objawy hmm nie sa miarodajne bo złapalam jakies przeziębienia ale z 2 strony z córią w ciąży tez byłam na początku przeziębiona ale nie nakręcam się cycki wielkie i bolace zobaczymy co to bedzie jak na razie zajmuję się wypowiedzeniem z pracy i szukaniem innej a co bedzie zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bardzo leniwy chyba i ja zakupie takie testy na LH.. zobaczyłabym czy coś u mnie działa czy nie bo cisza jakby makiem zasiał
choć mam jeszcze czas...
wczoraj złapałam Milenkę za stópki i takie malusie są.. a co dopiero jak byly po porodzie... malenstwa...
a mąz do mnie: moze niedlugo sobie przypomnisz jak wyglądają
ochhh jakbym chciałaMOI, Kornelia85 lubią tę wiadomość