Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dołączam do was. Zaczynamy starania o ciążę nr 2 chcemy mała różnice wieku i obojgu marzy nam się kolejna dzidzia.
Wiem wiem jestem szalona że chce tak szybko i to po bliźniakach. Najprawdopodobniej jest to spowodowane tym że o nasze szczęścia staraliśmy się 6lat i mam stracha że teraz może znowu nie być tak łatwo (chociaż usłyszałam że po porodzie jest łatwiej zajść szybko w ciaze).
Także witam się z wamiMOI, mizzelka, Greetta, cortezia, cyt, olka30 lubią tę wiadomość
-
Witamy. Masz racje jesteś trochę szalona;) Ale jak to się mówi szczęścia nigdy za wiele. Co do twoich obaw to może nie będzie tak źle. Nie zakładaj najgorszego. Na pewno jest wiele kobiet które w drugą ciąże zaszły szybciej niż w pierwszą i może ty będziesz do nich należeć. Życzę ci tego z całego serca. Powodzenia :*
-
Super milky_way
Flakonik trzymam kciuki i podziwiam. Ja mam szal z jednym, a z dwoma Malenstwami, to musi byc ciekawie. Nie boisz sie, ze znowu bedzie mnoga ciaza?milky_way lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
prawda, z 2 dzieckiem lepiej na Milenkę czekałam rok a tu drugi cykl i PYK
Flakonik musisz być bystrą kobietą nie wiem czy bym sb poradzila z blizniakami
Olka a ty jak sie czujesz?
a ja szczerze mowiac sie tego nie spodziewałam, tym bardziej przy kp a tu taki psikusolka30 lubi tę wiadomość
-
majamia wrote:U mnie nie pyklo przy karmieniu tak szybko. Jak widac kazdy organizm inny
U mnie też nie pykło w ogóle przy karmieniu, chcieliśmy z mężem mieć maleńką różnice wieku z dziećmi, ale karmiłam piersią skończyłam teraz w grudniu karmić i przez całe dwa lata nie zabezpieczania się i karmienia piersią się nie udało zajść w ciąże, lekarz powiedział wprost monitorując moją prolaktynę, że u nas to nie możliwe, podczas karmienia. To jest nasz drugi cykl starań, o drugie cudo. O Pierwszą córcie staraliśmy się 1,5 roku, ale nie nastawiam się, że tu może być to samo jestem pozytywnie nastawiona:) -
Flakonik wrote:Dziewczyny dołączam do was. Zaczynamy starania o ciążę nr 2 chcemy mała różnice wieku i obojgu marzy nam się kolejna dzidzia.
Wiem wiem jestem szalona że chce tak szybko i to po bliźniakach. Najprawdopodobniej jest to spowodowane tym że o nasze szczęścia staraliśmy się 6lat i mam stracha że teraz może znowu nie być tak łatwo (chociaż usłyszałam że po porodzie jest łatwiej zajść szybko w ciaze).
Także witam się z wami
Wow podziwiam Flakonik ale trzymam kciuki za starania:) -
U mnie kompletna zamułka.chodze spie i marudze. Dodatkowo sie przeziebilam:(
A ddzisiaj powtorzylam test bo mialam dwa i kresja wyszl jasniejsza. Ale sobie przypomnialam ze wypilam dwa kubki herbaty wiec chyba sie hcg rozrzedziło. Tak czy inaczej zla jestem na siebie bo ttlko sie teraz martwie bezsensu!!