Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    tu przyznam racje :D dobry znak, ciekawe komu jeszcze się uda :) chociaż w tym roku :D :D :D

Dzisiaj trafilas do grona szczesciarek :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• majamia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka gratulacje :)

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz niech zarażają się inne :) trzymam mocno kciuki :)
    food-and-drinks-peas-964268.gif

Margaretka89, olka30 lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze ja tez sie zaraze :D

• olka30 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka czułam po kościach, że będziesz następna :D

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • cortezia Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem mamą dwuletniej cudownej istoty o imieniu Bianka:) Od grudnia zaczęliśmy się starać o drugie cudo :)Pozdrawiam wszystkie mamy staraczki:)

MOI, mizzelka, olka30 lubią tę wiadomość

"Dziec­ko to uwi­doczniona miłość. "
    X9r3p1.png
    I3pzp1.png
    jnFbp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dołączam do was. Zaczynamy starania o ciążę nr 2 :D chcemy mała różnice wieku i obojgu marzy nam się kolejna dzidzia.
    Wiem wiem jestem szalona że chce tak szybko i to po bliźniakach. Najprawdopodobniej jest to spowodowane tym że o nasze szczęścia staraliśmy się 6lat i mam stracha że teraz może znowu nie być tak łatwo (chociaż usłyszałam że po porodzie jest łatwiej zajść szybko w ciaze).
    Także witam się z wami :D

MOI, mizzelka, Greetta, cortezia, nick nieaktualny, olka30 lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy. Masz racje jesteś trochę szalona;) Ale jak to się mówi szczęścia nigdy za wiele. Co do twoich obaw to może nie będzie tak źle. Nie zakładaj najgorszego. Na pewno jest wiele kobiet które w drugą ciąże zaszły szybciej niż w pierwszą i może ty będziesz do nich należeć. Życzę ci tego z całego serca. Powodzenia :*

• milky_way Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaa !!! Mam dwie kreski :D jedną bladziochę, no ale co z tego ! od bladziochy się zaczyna :D

(zapomniałam hasła, i musiałam jeszcze raz się logować stąd mała zmiana nicka :D

majamia, Margaretka89, MOI, mizzelka, cortezia, olka30 lubią tę wiadomość

• majamia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super milky_way :)

Flakonik trzymam kciuki :) i podziwiam. Ja mam szal z jednym, a z dwoma Malenstwami, to musi byc ciekawie. Nie boisz sie, ze znowu bedzie mnoga ciaza?

milky_way lubi tę wiadomość

syn 03-2014 <3
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milky_way gratulacje!!! Widze że to szczęśliwy miesiąc :) Może też mi się uda zafasolkować w lutym. Oby więcek takich dobrych wiadomości :D

• milky_way Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na żywioł, bez liczenia tym razem i bez monitoringu ;)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I sie udało :) Może to właśnie jest klucz do sukcesu ;) A tak wogóle to jak się czujesz?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda, z 2 dzieckiem lepiej :) na Milenkę czekałam rok a tu drugi cykl i PYK :)
    Flakonik musisz być bystrą kobietą :) nie wiem czy bym sb poradzila z blizniakami :)
    Olka a ty jak sie czujesz? :)
    a ja szczerze mowiac sie tego nie spodziewałam, tym bardziej przy kp :) a tu taki psikus :D

olka30 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam na odwrót, z pierwszym dzieckiem udało sie w drugim cyklu a na drugie czekamy już 13 miesięcy i nic :(
    mizzelko jak ty sie czujesz jako zafasolkowana?

• majamia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie pyklo przy karmieniu tak szybko. Jak widac kazdy organizm inny :)

syn 03-2014 <3
  • martabmarta Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się dołączę do grona :) Mam już córcię, która w czerwcu skończy 3 lata. Mój pierwszy cykl starań. Test ciążowy leży w szufladzie i czeka :D

cortezia, olka30 lubią tę wiadomość

qdkkroeq8ud3v3ig.png
  • cortezia Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majamia wrote:
    U mnie nie pyklo przy karmieniu tak szybko. Jak widac kazdy organizm inny :)

U mnie też nie pykło w ogóle przy karmieniu, chcieliśmy z mężem mieć maleńką różnice wieku z dziećmi, ale karmiłam piersią skończyłam teraz w grudniu karmić i przez całe dwa lata nie zabezpieczania się i karmienia piersią się nie udało zajść w ciąże, lekarz powiedział wprost monitorując moją prolaktynę, że u nas to nie możliwe, podczas karmienia. To jest nasz drugi cykl starań, o drugie cudo. O Pierwszą córcie staraliśmy się 1,5 roku, ale nie nastawiam się, że tu może być to samo jestem pozytywnie nastawiona:)

X9r3p1.png
    I3pzp1.png
    jnFbp1.png
  • cortezia Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Dziewczyny dołączam do was. Zaczynamy starania o ciążę nr 2 :D chcemy mała różnice wieku i obojgu marzy nam się kolejna dzidzia.
    Wiem wiem jestem szalona że chce tak szybko i to po bliźniakach. Najprawdopodobniej jest to spowodowane tym że o nasze szczęścia staraliśmy się 6lat i mam stracha że teraz może znowu nie być tak łatwo (chociaż usłyszałam że po porodzie jest łatwiej zajść szybko w ciaze).
    Także witam się z wami :D

Wow podziwiam Flakonik :) ale trzymam kciuki za starania:)

X9r3p1.png
    I3pzp1.png
    jnFbp1.png
  • milky_way Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kompletna zamułka.chodze spie i marudze. Dodatkowo sie przeziebilam:(

A ddzisiaj powtorzylam test bo mialam dwa i kresja wyszl jasniejsza. Ale sobie przypomnialam ze wypilam dwa kubki herbaty wiec chyba sie hcg rozrzedziło. Tak czy inaczej zla jestem na siebie bo ttlko sie teraz martwie bezsensu!!

‹‹ ‹ 262 263 264 265 266 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ