Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam to i ja się dołączę.
Mam prawie 9 miesięcznego łobuza w domu. W końcu zaczął się pierwszy cykl po porodzie więc myślimy o staraniach nad rodzeństwem. Mam nadzieję że pójdzie szybciej niż za pierwszym razem.
Pozdrawiam i powodzenia.olka30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Witam to i ja się dołączę.
Mam prawie 9 miesięcznego łobuza w domu. W końcu zaczął się pierwszy cykl po porodzie więc myślimy o staraniach nad rodzeństwem. Mam nadzieję że pójdzie szybciej niż za pierwszym razem.
Pozdrawiam i powodzenia.
Hej Kochana, to ja 3mam kciuki mocno za Ciebie żebyś szybko zobaczyła te II kreseczki ♥♥♥AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane czy to w ogóle możliwe, że kilka dni po owulacji jest cień cienia drugiej kreski ? Test zrobiłam, nawet nie wiem czemu, po prostu coś mnie podkusilo.
http://images75.fotosik.pl/313/edb8c8aca2dc2877gen.jpjpg
http://images75.fotosik.pl/313/bfa05a19417a1c45gen.jpg -
AGA 30 wrote:Witam to i ja się dołączę.
Pozdrawiam i powodzenia.
Trzymam kciuki za szybkie 2 kreseczki
Jak Wam wieczór mija ?AGA 30 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny Ja mam w domu dwójkę maluchów, jeden ma 5 lat, drugi 2 m-ce i już hcemy się starac o jeszcze jednego dzidziusia, żeby róznica wieku nie była duża. Karmię butelką od povzątku i nie dostałam jeszce okresu po porodzie. Miałam wprawdzie jednodniowe plamienie i nie wiem co to znaczy Wszyscy mówią, że po porodzie łatwiej zajścw ciąże... bardzo bym chciała zeby tak było. Martwi mnie tylko to dziwne plamienie. Miała któraś z was tak ?
olka30 lubi tę wiadomość
JaStarająca -
nick nieaktualnyLoletta wrote:hej dziewczyny Ja mam w domu dwójkę maluchów, jeden ma 5 lat, drugi 2 m-ce i już hcemy się starac o jeszcze jednego dzidziusia, żeby róznica wieku nie była duża. Karmię butelką od povzątku i nie dostałam jeszce okresu po porodzie. Miałam wprawdzie jednodniowe plamienie i nie wiem co to znaczy Wszyscy mówią, że po porodzie łatwiej zajścw ciąże... bardzo bym chciała zeby tak było. Martwi mnie tylko to dziwne plamienie. Miała któraś z was tak ?
Ja też od początku karmie butelka i szybko dostałam okres. W styczniu. A po dwóch tygodniach dostałam kolejny. I teraz nie wiem też kiedy mam się spodziewać następnego...
-
martabmarta wrote:Kochane czy to w ogóle możliwe, że kilka dni po owulacji jest cień cienia drugiej kreski ? Test zrobiłam, nawet nie wiem czemu, po prostu coś mnie podkusilo.
http://images75.fotosik.pl/313/edb8c8aca2dc2877gen.jpjpg
http://images75.fotosik.pl/313/bfa05a19417a1c45gen.jpg
Ile dni po owulce jesteś?
Pierwsze zdjęcie mi się nie otwiera ale na drugim faktycznie widać dwie kreseczki
Druga jest faktycznie słabiutka ale jest. Więc myślę że można ci już gratulować -
Margaretka89 wrote:Ile dni po owulce jesteś?
Pierwsze zdjęcie mi się nie otwiera ale na drugim faktycznie widać dwie kreseczki
Druga jest faktycznie słabiutka ale jest. Więc myślę że można ci już gratulować
4/5 dzień, dlatego to dla mnie takie dziwne. Podobną kreskę miałam z Wiki, ale wtedy to było w dniu spodziewanego okresu. -
nick nieaktualnymartabmarta wrote:Trzymam kciuki za szybkie 2 kreseczki
Jak Wam wieczór mija ?
Mój maluch od 19 smacznie śpi Ale pewnie za godzinę będzie wolał jeść.olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLoletta wrote:hej dziewczyny Ja mam w domu dwójkę maluchów, jeden ma 5 lat, drugi 2 m-ce i już hcemy się starac o jeszcze jednego dzidziusia, żeby róznica wieku nie była duża. Karmię butelką od povzątku i nie dostałam jeszce okresu po porodzie. Miałam wprawdzie jednodniowe plamienie i nie wiem co to znaczy Wszyscy mówią, że po porodzie łatwiej zajścw ciąże... bardzo bym chciała zeby tak było. Martwi mnie tylko to dziwne plamienie. Miała któraś z was tak ?
Mimo że okresu nie ma to w ciążę zajść można.
Mi gin powiedział że przed pierwszym okresem zawsze są dni płodne. -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Wieczór samotnie przed tv bo mój m za granicą pracuje co weekend w domu. W sobotę rocznica ślubu w niedzielę Walentynki tomoże coś będziemy działać.
Mój maluch od 19 smacznie śpi Ale pewnie za godzinę będzie wolał jeść.
Dziecko, które śpi od 19 - marzenie
Mnie dopadlo przeziębienie, zaraz jakiś film i do spania. Dni strasznie mi się dłużą, nie wiem co z sobą zrobić.
-
nick nieaktualnymartabmarta wrote:Dziecko, które śpi od 19 - marzenie
Mnie dopadlo przeziębienie, zaraz jakiś film i do spania. Dni strasznie mi się dłużą, nie wiem co z sobą zrobić.
A ja już w łóżku. Marcel zjadł to do 3 można spać. No chyba że jakąś niespodzianką będzie w nocy i nie da spać.