X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • martabmarta Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie oszczedzalismy się :D dobrze, że już po, bo nieślubnego dopadła dwa kulszowa :/

qdkkroeq8ud3v3ig.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz twój organizm to ma wyczucie czasu :D

martabmarta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam to i ja się dołączę.
    Mam prawie 9 miesięcznego łobuza w domu. W końcu zaczął się pierwszy cykl po porodzie więc myślimy o staraniach nad rodzeństwem. Mam nadzieję że pójdzie szybciej niż za pierwszym razem.
    Pozdrawiam i powodzenia.

olka30 lubi tę wiadomość

• Mada09M Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mam prawie 9 miesięcznego łobuza w domu. W końcu zaczął się pierwszy cykl po porodzie więc myślimy o staraniach nad rodzeństwem. Mam nadzieję że pójdzie szybciej niż za pierwszym razem.
    Pozdrawiam i powodzenia.

Hej Kochana, to ja 3mam kciuki mocno za Ciebie :) żebyś szybko zobaczyła te II kreseczki ♥♥♥

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada09M wrote:
    Hej Kochana, to ja 3mam kciuki mocno za Ciebie :) żebyś szybko zobaczyła te II kreseczki ♥♥♥
    A dziękuję dziękuję.

• martabmarta Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy to w ogóle możliwe, że kilka dni po owulacji jest cień cienia drugiej kreski ? Test zrobiłam, nawet nie wiem czemu, po prostu coś mnie podkusilo.

http://images75.fotosik.pl/313/edb8c8aca2dc2877gen.jpjpg
    http://images75.fotosik.pl/313/bfa05a19417a1c45gen.jpg

qdkkroeq8ud3v3ig.png
  • martabmarta Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Pozdrawiam i powodzenia.

Trzymam kciuki za szybkie 2 kreseczki :)
    Jak Wam wieczór mija ? :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

qdkkroeq8ud3v3ig.png
  • Loletta Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) Ja mam w domu dwójkę maluchów, jeden ma 5 lat, drugi 2 m-ce i już hcemy się starac o jeszcze jednego dzidziusia, żeby róznica wieku nie była duża. Karmię butelką od povzątku i nie dostałam jeszce okresu po porodzie. Miałam wprawdzie jednodniowe plamienie i nie wiem co to znaczy :/ Wszyscy mówią, że po porodzie łatwiej zajścw ciąże... bardzo bym chciała zeby tak było. Martwi mnie tylko to dziwne plamienie. Miała któraś z was tak ?

olka30 lubi tę wiadomość

JaStarająca
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loletta wrote:
    hej dziewczyny :) Ja mam w domu dwójkę maluchów, jeden ma 5 lat, drugi 2 m-ce i już hcemy się starac o jeszcze jednego dzidziusia, żeby róznica wieku nie była duża. Karmię butelką od povzątku i nie dostałam jeszce okresu po porodzie. Miałam wprawdzie jednodniowe plamienie i nie wiem co to znaczy :/ Wszyscy mówią, że po porodzie łatwiej zajścw ciąże... bardzo bym chciała zeby tak było. Martwi mnie tylko to dziwne plamienie. Miała któraś z was tak ?
    Hmm póki nie dostałam okresu to nie wiadomo czy już owulka jest czy nie ale oczywiście może już być i uda ci się zajść jeszcze przed 1okresem.
    Ja też od początku karmie butelka i szybko dostałam okres. W styczniu. A po dwóch tygodniach dostałam kolejny. I teraz nie wiem też kiedy mam się spodziewać następnego...

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martabmarta wrote:
    Kochane czy to w ogóle możliwe, że kilka dni po owulacji jest cień cienia drugiej kreski ? Test zrobiłam, nawet nie wiem czemu, po prostu coś mnie podkusilo.

http://images75.fotosik.pl/313/edb8c8aca2dc2877gen.jpjpg
    http://images75.fotosik.pl/313/bfa05a19417a1c45gen.jpg

Ile dni po owulce jesteś?
    Pierwsze zdjęcie mi się nie otwiera ale na drugim faktycznie widać dwie kreseczki :D
    Druga jest faktycznie słabiutka ale jest. Więc myślę że można ci już gratulować <3

• martabmarta Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ile dni po owulce jesteś?
    Pierwsze zdjęcie mi się nie otwiera ale na drugim faktycznie widać dwie kreseczki :D
    Druga jest faktycznie słabiutka ale jest. Więc myślę że można ci już gratulować <3

4/5 dzień, dlatego to dla mnie takie dziwne. Podobną kreskę miałam z Wiki, ale wtedy to było w dniu spodziewanego okresu.

qdkkroeq8ud3v3ig.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie dziwne. Chyba że owulke miałaś wcześniej. To by wszystko wyjaśniało.

• martabmarta Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, ale nie nastawiam się na pozytywny. Nie chce się rozczarowac.

qdkkroeq8ud3v3ig.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bądź dobrej nadziei :*

martabmarta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martabmarta wrote:
    Trzymam kciuki za szybkie 2 kreseczki :)
    Jak Wam wieczór mija ? :)
    Wieczór samotnie przed tv bo mój m za granicą pracuje co weekend w domu. W sobotę rocznica ślubu w niedzielę Walentynki tomoże coś będziemy działać.
    Mój maluch od 19 smacznie śpi Ale pewnie za godzinę będzie wolał jeść.

olka30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loletta wrote:
    Może jeszcze hormony nie doszły do siebie.
    Mimo że okresu nie ma to w ciążę zajść można.
    Mi gin powiedział że przed pierwszym okresem zawsze są dni płodne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martabmarta wrote:
    4/5 dzień, dlatego to dla mnie takie dziwne. Podobną kreskę miałam z Wiki, ale wtedy to było w dniu spodziewanego okresu.
    Może ovu wcześniej była.

• martabmarta Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wieczór samotnie przed tv bo mój m za granicą pracuje co weekend w domu. W sobotę rocznica ślubu w niedzielę Walentynki tomoże coś będziemy działać.
    Mój maluch od 19 smacznie śpi Ale pewnie za godzinę będzie wolał jeść.

Dziecko, które śpi od 19 - marzenie :)
    Mnie dopadlo przeziębienie, zaraz jakiś film i do spania. Dni strasznie mi się dłużą, nie wiem co z sobą zrobić.

qdkkroeq8ud3v3ig.png
  • martabmarta Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Bądź dobrej nadziei :*
    Postaram się :*

Margaretka89 lubi tę wiadomość

qdkkroeq8ud3v3ig.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martabmarta wrote:
    Dziecko, które śpi od 19 - marzenie :)
    Mnie dopadlo przeziębienie, zaraz jakiś film i do spania. Dni strasznie mi się dłużą, nie wiem co z sobą zrobić.
    Od małego nauczony ze kąpiel i spać o tej godzinie i niech się pali i wali tej godziny się trzymam i bez problemu sam zasypia w łóżeczku bo już zmęczony i jego godzina spania.
    A ja już w łóżku. Marcel zjadł to do 3 można spać. No chyba że jakąś niespodzianką będzie w nocy i nie da spać.

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ