Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana!
Widzę, że dużo się dzieje
Mój syn ma prawie dwa lata a też mam to szzęście, że ok 19 kładzie się spać i mam wolne wieczory.
Martabmarta trzymam mocno kciuki.
Ja w tym cyklu jescze na nic nie liczę ale mam nadzieję, że w ciągu 6 m-cy zajdę w ciążę. -
Witam się i u nas powrot do starań o rodzenstwo (na kilka mies musieliśmy przerwac z powodu mijej operacji). Zbliżam się do owulki wg moich obserwacji ale dzis zrobię tesg owu.martabmarta wrote:4/5 dzień, dlatego to dla mnie takie dziwne. Podobną kreskę miałam z Wiki, ale wtedy to było w dniu spodziewanego okresu.
olka30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Może jeszcze hormony nie doszły do siebie.
Mimo że okresu nie ma to w ciążę zajść można.
Mi gin powiedział że przed pierwszym okresem zawsze są dni płodne.
fajnie by było bardzo bym chciałą. tylko nie wiem czy nie za szybko
JaStarająca -
Dzień dobry. Dziewczyny juz po...... mąż dal rade i kropek juz w drodze - heheh - przynajmniej dziś mam takie nastawienie. Bol owulacyjny po cło niesamowity.
Marta marta a jaki test.? Nie marnuj....... kropek dopiero co może wpadł z jajowodu do macicy i się rozgląda gdzie tu się uczę pić. Co do testów to mój rekord w 8 do ale w tym cyklu co najmniej 12 dni po będę testować bo nie mam wyjscia. Do 12 dni może być ślad po zastrzyku. A te piekielnie czule facelle wszystko wy czają. Będę trenować silna woleMargaretka89, AGA 30, olka30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
asiuś wrote:Dzień dobry. Dziewczyny juz po...... mąż dal rade i kropek juz w drodze - heheh - przynajmniej dziś mam takie nastawienie. Bol owulacyjny po cło niesamowity.
Marta marta a jaki test.? Nie marnuj....... kropek dopiero co może wpadł z jajowodu do macicy i się rozgląda gdzie tu się uczę pić. Co do testów to mój rekord w 8 do ale w tym cyklu co najmniej 12 dni po będę testować bo nie mam wyjscia. Do 12 dni może być ślad po zastrzyku. A te piekielnie czule facelle wszystko wy czają. Będę trenować silna wole
Pre test, ale kochana ja wiem, że to niemożliwe, dlatego się nie nastawiam baa...nawet zaczęłam się martwić.
A za kropka trzymam kciuki
-
aher wrote:Witam się i u nas powrot do starań o rodzenstwo (na kilka mies musieliśmy przerwac z powodu mijej operacji). Zbliżam się do owulki wg moich obserwacji ale dzis zrobię tesg owu. Słuchaj a po jakim czasie uzyskałas ten wynik? wg mnie to niemożliwe, może krecha pojawiła się po czasie. Tez tak miałam, niestety rozczarowałam się
Zrobiłam test, poszłam zrobić kawę i wróciłam...czyli ok. 5 min. Bardziej zaczęłam się tym martwić, bo słyszałam, że ja test się myli to może wyjść torbiel jajnika. Ale staram się nie nakręcać ani w jedną, ani w drugą stronę...chociaż kiepsko mi to wychodzi
A jeśli chodzi o spanie Wiki to od małego było z nią ciężko, to prędzej ona mnie usypiała hehe. Nie pomagała wprowadzona rutyna, bo jak poszła spać ok. 19 to budziła się o 2 całkowicie wyspana. Teraz nie ma drzemek w ciągu dnia, wstaje ok. 9/10 a i tak muszę się natrudzić, żeby poszła spać o 21
-
Kochane, jeszcze wcześnie, ale podzielę się nowiną
Wczoraj zrobiłam test, trochę od niechcenia, trochę za namową koleżanek z OF i jaki był mój szok kiedy zobaczyłam dwie kreski?????!!!!!!!!????!!!!
Poleciałam na betę. Hcg 105, progesteron 27!!!!!
Jestem w ciąży!!!!!
Trzymajcie kciuki!!!!! Jutro powtarzam betę i muszę się szybko umówić na wizytę u endokrynologaAGA 30, olka30, martabmarta, mizzelka, Bluberry, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Kochane, jeszcze wcześnie, ale podzielę się nowiną
Wczoraj zrobiłam test, trochę od niechcenia, trochę za namową koleżanek z OF i jaki był mój szok kiedy zobaczyłam dwie kreski?????!!!!!!!!????!!!!
Jestem w ciąży!!!!!
Trzymajcie kciuki!!!!! Jutro powtarzam betę i muszę się szybko umówić na wizytę u endokrynologaMOI lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Mizzelka mnie właśnie mdłości dopadły w 7 tyg. Od zeszłego tygodnia ledwo żyję takiego mam zamuła. Ciśnienie słabe jak w poprzedniej ciąży, tylko bym spała, a przy moim małym ADHD nie ma szans.
Potwierdzam, że po ciąży łatwiej zajść Co by nie było mi się w pierwszym cyklu udało, a poprzednim razem ponad 3 lata starań plus laparoskopia i dopiero zaskoczyło Ja się martwię jak to będzie ogarnąć dwójkę takich maluchów, a tu z bliźniakami idą na żywioł, więc przestaję się przejmować
mała miałą infekcje, nie wiem czy nie 3dniowke,za jakis czas sie okaze..
nawet zmęczenie jakos nie dalo o sb znac ze stresu...
mam glupie mysli bo z Milenką szybko te mdlosci mnie dopadły a tu jakby tak.. nic czasem coś zaleci tak nieodpowiednio, ale trzeba byc dobrej mysli -
MOI wrote:Kochane, jeszcze wcześnie, ale podzielę się nowiną
Jestem w ciąży!!!!!
Trzymajcie kciuki!!!!! Jutro powtarzam betę i muszę się szybko umówić na wizytę u endokrynologa
Wieeeelkie gratulacjeMOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny można dołączyć do wątku? Jak to jest że tego tematu nie zauważyłam tyle czasu Widzę tu kilka ,,znajomych twarzy''
Tak na początek chciałam z całego serca pogratulować wszystkim mamom które po raz kolejny będą przez najbliższe 9 miesięcy pod serduszkiem pielęgnować swoje szczęścia
Ja jestem mama 9 miesięcznego urwiska zwanego Jankiem, obecnie staramy się 2 cykl o kolejnego bąbla.Flakonik, mizzelka, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Kochane, jeszcze wcześnie, ale podzielę się nowiną
Jestem w ciąży!!!!!
Trzymajcie kciuki!!!!! Jutro powtarzam betę i muszę się szybko umówić na wizytę u endokrynologaMOI lubi tę wiadomość