Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oszaleje w tym miesiącu. Mam dopiero 10 dc, ból owulacyjny zaczął się wczoraj i nadal trwa, wczoraj śluz rozciagliwy, szyjka wysoko a dzisiaj klejacy i szyjka bez zmian. Wg. kalendarzyka owulacja powinna być za 2 dni. Wiem, marudze będę siwa do testowania.
-
Los wrote:Hej! Dołączam do Was. Mam w domu prawie dwuletniego urwisaa:) a teraz chyba pora na rodzeństwo dla niego
Masz rację Ja niestety zwlekałam prawie 5 lat i myślałam, że hop - siup i będzie rodzeństwo, a to było 2 lata temu... Jakoś nie może się nam udać. Lepiej wcześniej zacząć starania 3mam kciuki za Ciebie Słonko, żebys szybko zobaczyła II kreki ♥♥♥ -
Jakiś nabór prowadzicie? To i ja wnioskuję o przyjęcie. .. hehe . Wiecie co ja jestem dwa tyg po ciąży biochemicznej w 6 cs i przez te parę dni co byłam nie myślałam o niczym innym jak tylko powiedzieć mojemu synusiowi ze będzie miał rodzeństwo. I teraz siębije w łeb ze 7 lat czekałam. A teraz moje szczęście samo ze sobą gra w warcaby jak nie ma z kim..........
Mada09M, olka30 lubią tę wiadomość
-
Twój wniosek został pozytywnie rozpatrzony i zostajesz przyjęta
Mój syn też ma 7 lat i też żałuje że się wcześniej nie zdecydowaliśmy na drugie. Do końca życia sobie nie wybaczę tego że tak długo zwlekaliśmy ;( Może gdybyśmy wcześniej zaczeli staranie to może by było łatwiej... Syn też się dopytuje kiedy będziemy mieć dzidziusia, bo nie chce być sam, a ja już nie wiem jak mu odpowiadać -
Margaretka89 wrote:Twój wniosek został pozytywnie rozpatrzony i zostajesz przyjęta
Mój syn też ma 7 lat i też żałuje że się wcześniej nie zdecydowaliśmy na drugie. Do końca życia sobie nie wybaczę tego że tak długo zwlekaliśmy ;( Może gdybyśmy wcześniej zaczeli staranie to może by było łatwiej... Syn też się dopytuje kiedy będziemy mieć dzidziusia, bo nie chce być sam, a ja już nie wiem jak mu odpowiadać
Moja Mała Mi też właśnie skończyła 7 i nie może juz się doczekać rodzeństwa a jest taka opiekuńcza dla małych dzieciaczków,aż czasem serce pęka -
W takim razie dziewczyny jeszczevbardziej zaciskam kciuki. Niech te wasze dzieci mają rodzeństwo
Ja też w sumie chciałam wcześniej się starac ale coś z pracą musiałam wykombinować. Teraz trochę żałuje bo z pracą dalej lipa ale uznaliśmy, że nie ma co czekac bo młodsi nie będziemy.Mada09M lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:A ja mam na odwrót, z pierwszym dzieckiem udało sie w drugim cyklu a na drugie czekamy już 13 miesięcy i nic
mizzelko jak ty sie czujesz jako zafasolkowana?
mam nadzieje że szybko fasolka się pojawi :* -
Mizzelka mnie właśnie mdłości dopadły w 7 tyg. Od zeszłego tygodnia ledwo żyję takiego mam zamuła. Ciśnienie słabe jak w poprzedniej ciąży, tylko bym spała, a przy moim małym ADHD nie ma szans.
Potwierdzam, że po ciąży łatwiej zajść Co by nie było mi się w pierwszym cyklu udało, a poprzednim razem ponad 3 lata starań plus laparoskopia i dopiero zaskoczyło Ja się martwię jak to będzie ogarnąć dwójkę takich maluchów, a tu z bliźniakami idą na żywioł, więc przestaję się przejmowaćFlakonik, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj kupiłam jakiś test owulacyjny i wyszedł pozytywny.
Dzisiaj chyba owulka bo jajniki dają o sobie znać. Chociaż nie wiem na 100% bo narazie to był mój drugi okres po porodzie. I jeszcze może być trochę rozregulowaneolka30 lubi tę wiadomość