Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexiaa wrote:Co tu tak cicho dziewczyny ? Nikt juz sie nie stara o rodzeństwo
Witaj Belldandy
hej ja się staram Tzn. na razie z przyczyn zdrowotnych przerwa... Mamy już 5 letnią córkę, a w grudniu 2015, tuz przed Świętami Bożego Narodzenia w 13 tc stracilismy nasze drugie maleństwo...Alexiaa lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Majamia chodzi o ten pyłek z kwiatków tak co
Pszczoły zapylają ? Mam taki w domu akurat do babci kupiłam ale nie chciała,może spróbuje
Mikka wiem co czujesz przytulam
:-* ja do teraz mysle,ze to zły sen i nie dociera do mnie,ze moja córcia jest na cmentarzu myśle,ze uda nam
Sie jeszcze urodzić kolejne maleństwo i wszystko będzie dobrze ... Ja juz powoli tracę siły w tych staraniach,bo tyle miesięcy a jakie badania robiłaś ?
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Dzięki myślę,że ten co mam będzie ok mam od pszczelarza,tylko musze poczytac ile tego pić przy staraniach
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Ja pilam mala lyzeczke na szklanke po nutelli. Tylko u mnie to byla minimalna dawka, zeby sprawdzic, czy syn nie jest uczulony (bo wtedy karmilam piersia). Kolezanka pila lyzke stolowa na duza szklanke.
Alexiaa lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
No wlasnie trzeba ożywić ten wątek przecież dużo kobietek stara sie o rodzeństwo hallo dziewczyny gdzie jesteście ?
......
-
To fajnie dziewczyny może trochę ożywimy ten wątek
Ja zawsze chciałam dwie córcie i mam niestety ,ale jedna z nich w niebie ,przez kogoś zaniedbanie
Powiem Wam,ze po tylu miesiącach starań ,bo to juz 12cykl obojętne mi czy bedzie chłopiec czy dziewczynka ,oby sie wkońcu udało ...
A Wy?Yasmin lubi tę wiadomość
......
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:To fajnie dziewczyny może trochę ożywimy ten wątek
Ja zawsze chciałam dwie córcie i mam niestety ,ale jedna z nich w niebie ,przez kogoś zaniedbanie
Powiem Wam,ze po tylu miesiącach starań ,bo to juz 12cykl obojętne mi czy bedzie chłopiec czy dziewczynka ,oby sie wkońcu udało ...
A Wy?
Alexia współczuję śmierci dziecka uda Wam się bądź dobrej myśli.Alexiaa lubi tę wiadomość
-
Chanah to fajnie masz dwa lata różnicy pomiędzy dziecmi długo sie staraliście o ta dwójeczkę ?
Bluberry ja Tobie tez współczuje straty ciąży jeśli można spytać to na jakim etapie straciłaś dzieci ?
drugie na pewno bedzie miało inny charakterek zawsze tak jest wiem po moich koleżankach co juz maja dwójkęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 14:36
......
-
Bluberry napisała:
Mi się marzy teraz córa a przynajmniej chciała bym by druga pociecha była ciut spokojniejsza, grzeczniejsza, bo mam takiego słodkiego szoguna że hej
Moich nikt chyba nie przebije. To potworki istne.
Dziewczyny moja córcia to prawdziwy Aniołek,ale liczę sie z tym,ze drugie bedzie przeciwieństwemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 14:37
......