Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A brzuszek mam juz spory byłam kupic legginsy ciazowe juz z pasem na brzuch
Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Witam mamusie,
Staramy się o drugie bejbe jeszcze testu nie robiłam,postanowiłam,że doczekam do dnia spodziewanej miesiączki, czyli jeszcze 2 dni! Wolę mieć pewność,że nie zrobiłam za wcześnie....
Mam cichą nadzieję,że się udało bo tempka ładna,zerknijcie proszę,jak myślicie ?
Siedzę jak na szpilkach
Pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:28
olka30 lubi tę wiadomość
Li28 -
nick nieaktualnyHej ją też jestem przed testowaniem ale u mnie dopiero 8 dpo ale widzę że u ciebie i tego 8 dnia po miała katar ją mam od wczoraj masakra jakąś ale tak samo miałam w litym jak zaszlam w ciążę więc moze to dobry znak jutro sobie silne na yescik rano bo mój mąż ma 40urodzinki ale nawet jK wyjdzie jakimś cudem minimalna kresecKa to mu nic nie powiem cycki bola mnie jak holera mam uczucie jakby 100kg ważyły ciężkie bolace swedzonce i te żyłki na nich hmm może coś z tego będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiara,Nadzieja i M wrote:Hej ją też jestem przed testowaniem ale u mnie dopiero 8 dpo ale widzę że u ciebie i tego 8 dnia po miała katar ją mam od wczoraj masakra jakąś ale tak samo miałam w litym jak zaszlam w ciążę więc moze to dobry znak jutro sobie silne na yescik rano bo mój mąż ma 40urodzinki ale nawet jK wyjdzie jakimś cudem minimalna kresecKa to mu nic nie powiem cycki bola mnie jak holera mam uczucie jakby 100kg ważyły ciężkie bolace swedzonce i te żyłki na nich hmm może coś z tego będzie
Powodzenia!!! U mmnie cięzkie piersi,lekko obolałe już kilka dni po owu i taki lekki ból miesiączkowy.3 mam kciuki!
Dzięki dziewuszki,strasznie się cieszę,że sie udało
Powodzenia dla wszystkich!Li28 -
Dziewczyny,które spodziewają się córeczek,mam dużo ubranek po córce,kurteczki,spodnie,sukienki,bluzeczki,w bardzo dobrym stanie,markowe,niezniszczone,chętnie zamienię na ubranka chłopięce. Chętnych zapraszam na priv bądź [email protected]
-
Li28 GRATULACJE
Cześć dziewczyny
My równiez staramy się o rodzeństwo dla naszej rocznej Nikoli
Przedstawie Wam sprawę najkrócej jak się da a nie obiecuję, że da się krótko hehe
Czas starań o Nikole to 14cykli.
Zdiagnozowano u mężą teratozospermie ( o ile dobrze napisałam ) a u mnie podwyższone TSH i lekko prl. Na te hormony brałam leki. Dodatkowo owulował tylko PRAWY jajnik lewy nie reagował nawet na 4 tabletki clo. Po sonoHSG stwierdzono, że mam ten prawy jajowód niedrożny ;/ i co teraz jak owulacja tylko po prawej stronie? W listopadzie po monitoringu na którym sttwierdzono, że znowu po niedrożnej owulacja odpuściłam i to był mój szczęśliwy cykl właśnie wtedy zaszłam w ciążę
Nikola 20.07 skończyła roczek
Z racji, że przy niej był problem o rodzeństwo zaczęliśmy się starać praktycznie od razu i tak już właśnie trwa 10cs. Mąż zrobił badanie nasienia i wynik ma w normie. Teraz pytanie co ze mną? Czy ten jajowó jest niedrożny faktycznie czy jak? Bo ja już nie wiem ;/ wizyteę mam dopiero 9,08. TSH 2,5 prl 24 norma do 23. Progesteron tydzien po owulacji 11 a norma od 5 do 25.
Co sądzicie ? Jakie Wasze zdanie? -
Myślę, że tsh powinnaś troszkę zbić, prolaktyna też by mogła być ciut niższa.. Chciałabym pomóc, ale mimo, że o pierwsze dziecko staraliśmy się 3 lata i to z problemami z obu stron (no moje były w sumie kluczowe) to z drugim nam poszło do strzału, więc nie wiem jak to jest po ciąży. Mi się wydaje, że powinnaś iść na monitoring czy z owulacją wszystko ok, a jeden niedrożny jajowód w sumie nie powinien być przeszkodą, bo podobno drugi przejmuje funkcje obu..
-
TSH zbijam już od marca z 3,76 spadło dopiero na 2,56. Ciekawa jestem czy lekarz da coś na prolaktynę.
Tak niby mówili, że po ciąży szybko się zachodzi w drugą a tu bach i ciągle nie ma ;/ -
Jak sama nazwa forum wskazuje, mamy już dzieciaczki w domu dlatego pomyślałam, że zapytam bo jest tu pewnie wiele osób które wiedzą więcej... Jestem mama synka. Ma 2 lata. Od jakiegoś czasu starmy się z mężem o drugie dziecko. Marzy nam się córka. Czy da się zwiekszyc szanse na poczecie dziewczynki? Czy stosowałyście jakieś sposoby typu starania kilka dni przed owu? Komu udało się zaplanowac płeć? Liczę na odpowiedź . Trzymam kciuki za Wasze powodzenia w temacie starań