Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlexia u mnie 31dc do niedzieli @ zawita. Do wznowienia starań jeszcze kilka miesięcy. Właśnie kończę branie antybiotyku miniony weekend tak mnie gorączka przeciągnęła że osłabienie jeszcze do dziś mnie trzyma, jestem na L4 do połowy przyszłego tygodnia i zbieram siły, ale same dobrze wiecie jaka to się człowiek regeneruje przy małym dziecku
Maniuś przykro mi, ale może jeszcze cień szansy jest do puki @ brak.
Channah jeszcze trochę czasu to dopiero 3dpo... ale na teście już coś Ci wychodzi? na zdjęciu nie wiele widać.Maniuś, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyah to nawet 8dc to jeszcze początek, ale jak juz coś tam się na teście pojawia to tylko mocno zaciskać kciuki by z każdym następnym była ciemniejsza i żeby już tym razem wszystko ładnie szło w dobrym kierunku.. Kochana po cichu już szepcze powodzenia
MiaDina lubi tę wiadomość
-
Channah gratulacje! bedzie dobrze I tak masz myslec, a nie sprowadzac zlymi myslami zle wydarzenia!!
No to dziewczynki, ktora nastepna ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:48
Alexiaa lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Channah bedzie musi byc
Maniuś przykro mi
Bluberry szybko czas minie i nawet sie nie obejrzysz jak wznowicie staranka tak nasz racje przy dziecku nie da sie odpocząć chociaż ja juz widzę mała różnice jak córka ma teraz 4 lata i byłam chora a jak miała 2 ,3 to wtedy cały czas na wysokich obrotach ,a teraz chociaż na 15 min mogłam sie położyć i mała pobawiła sie sama i mnie nie budziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 08:36
Maniuś lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:Channah bedzie musi byc
Maniuś przykro mi
Bluberry szybko czas minie i nawet sie nie obejrzysz jak wznowicie staranka tak nasz racje przy dziecku nie da sie odpocząć chociaż ja juz widzę mała różnice jak córka ma teraz 4 lata i byłam chora a jak miała 2 ,3 to wtedy cały czas na wysokich obrotach ,a teraz chociaż na 15 min mogłam sie położyć i mała pobawiła sie sama i mnie nie budziła
gdyby nie pomoc męża, który wziął dzień urlopu nie była bym wstanie normalnie zająć się dzieckiem, przy gorączce 39st ja widzę już gwiazdki
A jak się czujesz? Brzuszek już widać? -
nick nieaktualnyMiaDina wrote:Czekam na kolejne dobre wieści, która z Was będzie miała zielone światełko Ja przez tą czerwoną linię zaczynam momentami sobie coś wkręcać. Hehe muszę się w łepetynkę pacnąć
wyłącz na pewien czas kalendarz obserwacji, nie skupiaj się na objawach.. będzie dobrzeMiaDina lubi tę wiadomość
-
Izu93 wrote:Hej w domu bryka 2latek od 8 mc staramy sie o rodzenstwo ale nie idzie coś ten cykl wogole jest jakiś takis niefajny (liknijcie) wpadek znow wzrost i tak sobie rosnie w piatek mam dostac @
Może implantacja była wtedy kiedy spadek?
Zawsze masz takie krótkie okresy?
Nie wiem czy nie powinnaś o tym wspomnieć swojemu ginekologowi, z racji, że skoro krwawienie jest krótkie, to endometrium mozesz mieć cienkie, a musi ono mieć jakieś tam minimum aby zarodek mógł się zagnieździć.