Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie moja gin kazała nam czekac ze staraniami do sierpnia a lekarzktóry robił mi zabiek kazał czekac do 1@ i działać mówił że łatwiej bedzie mi zajśc w ciąże zaraz po zabiegu moja gin to tez starsza babka ale bardzo fajna co mysli to mówi i nawet potrafi zjebać
-
29 czerwca rozpoczelo sie krwawienie. Dzien wczesniej beta hcg spadla do 110 (tydzien temu byle 350). W poniedziałek mam zbadac ponownie zeby sprawdzic czy poziom sie wyzerowal, a 11lipca kontrola u gina. Zielone swiatlo po poronieniu samoistnym mamy od razu, zreszta tak zaszlam w poprzednia ciaze. Najpierw poronienie I od razy w 1cs zaszlam z Tonim w ciaze, jeszcze przed pierwszym okresem. Jestem zdania, ze po ciazy organizm jeszcze wszystko pamieta I latwiej zaskoczyc
Jesli tylko bedzie owulacja to dzialamy od razu. Nie ma co sie poddawac, tym razem wszystko skonczy sie dobrze za 9miesiecy
Wiadomo, ze nigdy nie zapomne tego.co sie stalo, ale trzeba myslec w przod...
Trzymam kciuki za starania:)))olka30, Maniuś, MiaDina, Alexiaa lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ciekawe tylko czy beta szybko sie wyzeruje... inaczej nici z owulki...
Tak Wam zazdroszcze brzuszkow, moze ija niwdlugo dolacze:)?Alexiaa lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Hej kochane
Belldandy brawo za podejscie!!! Trzymam kciuki za Was
Ja będę testować za tydzień o ile mnie @ nie wyprzedzi...a wczoraj mąż przytulił są do mnie dotknął mojego brzucha i spytał czy już ktoś tam jest Od razu przypomina mi się pierwsza ciąża!!! Dla mnie to cudowny stan to oczekiwanie na maleństwo tak bym chciała żeby się udało szybko jak patrzę na mojego skarbeczka to poprostu już chce następne takie cudo!!! Ile dzieci dają szczęścia...tak ze proszę o kciuki
Ktos jeszcze testuje w najbliższym czasie?
Pozdrawiam starające i nasze kochane mamusieolka30, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
ja mam zamiar testować 10 lipca pod warunkiem że 9 nie przyjdzie @ :)tez juz marze o tym wielkim brzuszku tych kopniakach moge przytyc nawet do 100kg byle by było wszytko ok
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, doczekałam się w końcu mojego USG... Dziś 8t1dc wg OM i piękny człowiek widoczny na monitorze Serce bije, rączki i nóżki mniej więcej już widać, wszystko z nim ok Wg USG byłby to 8t3dc, czyli jakby owulacja była 2 dni wcześniej... ciekawe, test owulacyjny tego nie potwierdza a temperatury nie mierzyłam. Ale doktor zastrzegał, że USG na tym etapie nie jest jeszcze bardzo precyzyjne. USG 12 tygodnia powie w tej kwestii coś więcej
channah, Maniuś, olka30, Bluberry, Jagah, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lulu cudne wieści. Wspaniały mały człowiek niech rośnie duży i duży :* i zdrowy przede wszystkim.
Ja czekam na @. Mam nadzieje, ze szybko przyjdzie, bo chce zacząć kontrolować moje cykle, a do pierwszej @ muszę czekać. Pomoc nawet i 6 tyg może min, a płodność o po 3 miesiącach może przyjść. No ważne, żeby słuchać swojego organizmu. Dzisiaj myślałam, ze @ przyszła, bo typowe objawy miałam, ból miesiączkowy mdłości, bóle głowy o krzyża, ale w niespodziance owszem zalało mnie, ale rozciagliwym śluzem i nie wiem co myślec. Temperatura w miarę jednostajna, śluz jakby płodny, ale po hormonach do pierwszej @ owulacji nie ma. To co tym razem? Oby moe powtórka z moimi torbielami, bo się chyba zastrzelę.....lulu_ovufriend lubi tę wiadomość
Bedzie dziewczynka
-
nick nieaktualnylulu_ovufriend wrote:Dziewczyny, doczekałam się w końcu mojego USG... Dziś 8t1dc wg OM i piękny człowiek widoczny na monitorze Serce bije, rączki i nóżki mniej więcej już widać, wszystko z nim ok Wg USG byłby to 8t3dc, czyli jakby owulacja była 2 dni wcześniej... ciekawe, test owulacyjny tego nie potwierdza a temperatury nie mierzyłam. Ale doktor zastrzegał, że USG na tym etapie nie jest jeszcze bardzo precyzyjne. USG 12 tygodnia powie w tej kwestii coś więcej
Super! -
Ja dzisiaj dostałam po południu chwilowego, brązowego plamienia... Myślę, że to oznaka powitania koleżanki @, bo brzuch i krzyż boli... Tzn podbrzusze. Czekam, więc na koleżankę @ i zaczynam nowy, mam nadzieję, że owulacyjny cykl - muszę przecież wiedzieć jak to się u mnie rozwija po tych wszystkich hormonach.Bedzie dziewczynka
-
Hej dziewczyny ja teraz we wtorek mam wizytę bedzie równo 13tc mam strasznego stresa bo prawie miesiąc nie byłam u niego ,mysle,ze wszystko bedzie ok ,mam juz taki brzuszek jak w 1 ciazy w 6 miesiącu
Maniuś kiedy testujesz?
Lulu cieszę sie razem z Tobą to wspaniałe uczucie znów widzieć na usg te nasze malenstwa
Olka wiesz juz co nosisz pod sercem ? Ja chciałabym córcie imiona już mniej więcej mamy Pola lub Klara a dla chłopca bede szukać jak sie okaże ,ze bedzie chłopak
Blubeery a jak u Ciebie ? Który dzień cyklu ?
Belldandy powodzenia za szybkie zajście
Karola za Ciebie też mocno trzymam kciuki oby tym razem wszystko było dobrze :-* jeśli mogę zapytać to na usg sie dowiedziałaś ze serduszko nie bije ? Ja wlasnie tego sie boje ,po tym co przeszliśmy w 35 tc ze znów cos sie wydarzy
Abby gratulacje pięknej bety
MiaDina powodzenia za udany cykl i zeby sie unormowało wszystko
Maniuś lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexia dziękuję. Napewno u Was wszystko dobrze. Rozumiem, że coś bardzo przykrego Was spotkało w 35tc Współczuję Ci bardzo, nie wyobrażam sobie tego uczucia choć musi rozdzierać serce. Tym razem musi być wszystko dobrze. Powodzenia na USG.
Alexiaa lubi tę wiadomość
Bedzie dziewczynka
-
Alexia dziewczynkę, ale imienia nie mamy, nie wiem co to będzie, albo mojemu coś nie pasuje albo mi. Nie możemy dojść do porozumienia
Myśl pozytywnie, wiem jak to jest jak człowiek nie jest w stanie przestać się przejmować, ale do niczego to nie prowadzi. Powiedz lekarzowi o obawach, żeby częściej robił usg i monitorował czy wszystko jest ok, ale nie myśl cały czas że coś się może wydarzyć.Alexiaa lubi tę wiadomość