Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Specjalnie sobie odpuściłam w tym cyklu nawet temperaturę przestałam mierzyć. Jest 19dc a ja znowu zaczynam ciągle myśleć czy się udało czy nie. Co chwila do was zaglądam.chyba zaczynam wariowac pomału.pewnie was zanudzam ale tylko tu mogę dać upust frustracji. Oczywiście najbardziej oberwal mój m. Strasznie irytuje mnie dziś wszystko. A jak tam u was. Czy ktoś ma tak jak ja czy tylko ze mną jest coś nie
-
nick nieaktualnyChannah kurcze z testu coś tam było widać, a teraz jak zrobiłaś nic a nic nie widać? możliwe by poziom hcg jeszcze się ciut ciut utrzymywał po poprzedniej ciąży? ale temp. masz naprawdę super
Malinka niestety ale chyba nieliczne grono staraczek jest wstanie w spokoju przetrwać te dni po owulce i nie skusić się na test wcześniej niż planowany termin @ ja też ,,wariowałam'' -
Malinka nie przejmuj się. Ja mam pierwszy cykl po wyjęciu implanta i to miał być sprawdzający, niby się nie staramy jeszcze, ale po moim wykresie patrzę i się zastanawiam i czekam, bo może jednak taki spontan i coś wyszło z tego zielonego?
Channah poczekaj jeszcze. Ja w ciąży miałam tak, że dopiero w 16 dpo był jakiś cień cienia... I to też tak jak się ktoś uparł. Może implantacja się przedłużyła i beta za wolno jeszcze rośnie? Bo wykres masz ładnyBedzie dziewczynka
-
Cześć, jestem nowa na forum, chciałabym się do Was dołączyć Od 6 miesięcy staramy się o rodzeństwo dla naszej prawie dwuletniej córeczki. Teraz mam 10 dc, w tym miesiącu i następnym mam monitoring cyklu, żeby zobaczyć czy jest owulacja (wcześniej miałam jakieś dziwne plamienia tydzień po owulacji-niepotwierdzonej, chociaż ostatnio się uspokoiło). Progesteron, prolaktyna, tsh w normie. Kochamy się co drugi dzień, bo wzięliśmy do serca radę lekarza, że starać trzeba się cały cykl. Dużo w nas optymizmu! Skoro mam monitoring to chyba bez sensu mierzyć temperaturę, jak sądzicie?
Alexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja tak na szybko...wpadam powiadomić że @ przylazła łaskawie po 5 dniach spóźnienia i po tym jak to ja naiwna zaczynałam sobie robic złudne nadzieje...taka stara a taka głupia
No nic cylk 4 starań czas start...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 15:44
olka30 lubi tę wiadomość
-
Maniuś przykro mi zaświeci w koncu dla Was Słońce my zobacz jak długo sie staraliśmy a teraz to juz prawie 14 tc
Dziewczyny byłam u lekarza wszystko dobrze z maleństwem rośnie jeszcze nie pokazako kim jest , teraz mierzył przezierność karkowa i jest ok planujemy na 4d sie wybrac ale to jeszcze trochę ,wyniki moczu nam zle chyba kamień bo nerka pobolewa mam brać urosept i pic dużo a następna wizyta 12 sierpnia
Mysle, ze częstsze usg nic nie dają jak wszystko jest dobrze a nie chce malenstwa narażać na promienie tak często, jakby ginek uznał ,ze trzeba częściej to na pewno by mi zlecił .jak ma sie cos wydarzyć złego to i tak sie wydarzy a nie chce popadać w paranoje ... planuje sobie kupic detektor tętna i w domu słuchać serduszka dzidzi
Maniuś, olka30, Bluberry lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...