Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybelldandy ja bym narazie nie robiła, hcg może się jeszcze utrzymywać jakiś czas po oczyszczeniu mi np testy pozytywne wychodziły jeszcze po ponad 30 dniach od zabiegu, poziom najlepiej sprawdzać czy spada po wszystkim... trzymaj się oby to za długo nie trwało.
-
justyna14 wrote:hej wpadłam na razie z ciekawości, choć w przyszłym roku rozważamy starania o 3 maluszka mąż już coś przybąkuje, ale dla mnie za wcześnie. Czy ktoś stara się o trzecie dzieciątko? łatwo taką decyzję podjąć? bo mi decyzję o 2 ciąży było łatwo podjąć a teraz już gorzej, więc myślę sobie, że pewnie jeszcze nie jestem gotowa i to stąd.
belldandy trzymam kciuki! -
Justyna14 my mamy dwójkę i będziemy myśleć za jakiś czas o 3. Tzn już myślimy, ale że za rok się starać zaczninemy jakoś pewnie. Póki co będę miała wyjmowany implant antykoncepcyjny i chcę sprawdzić jakie cykle będę miała. Choć to też jest takie może bo niby chcemy, ale taka niepewność jak to można samemu ogarnąć bez pomocy niczyjej itpBedzie dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to się instaluję u Was w przyszłym tygodniu moja córcia kończy roczek dziecko "problemowe" przedwczesny poród, hipotrofia, zokn, asymetria, wzmożone napięcie mięśniowe,dziurka w serduszku, azs, rehabilitacje... Teraz jest już prawie ok a o drugim bejbiku póki co tylko myślę
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wściekła jestem, bo niczego się nie dowiedziałam, niestety lekarzowi zepsuło się usg, a konkretnie ta głowica dopochwowa, przez brzuch niestety nic nie było widać Kurczę, to jest nowa placówka Medicoveru, wszystko tam jeszcze pachnie świeżością, maszyny mają wypasione a tu taka awaria zła jestem, że mnie nie poinformowali, nie zaproponowali nowego terminu wizyty... w końcu jak mają w systemie informację o wizycie kobiety we wczesnej ciąży, to chyba można się domyślić, że wykonanie usg będzie w trakcietej wizyty kluczowe... Idę do innego lekarza, niestety najwcześniejszy pasujący mi termin był za tydzień w poniedziałek... chy a jajo zniosę do tego czasu ((
-
witajcie dziewczyny dawno mnie tu nie było w piatek bedzie 10 tyg po zabiegu ostatnia @ była 31 maja ta po zabiegu tydzień temu we wtorek byłam na kontroli wszytko sie ładnie goi jest ok w prawym jajniku był pecherzyk wiecej nic nie wiem ale zaczelismy staranka co ma byc to bedzie najprawdopodobniej w sob lub niedziele była owu zobaczymy czy cos z tego bedzie czy tez nie ale nie nastawiam sie na nic co ma byc to bedzie @ ma byc niby 9 lipca wiec cierpliwie czekam staram się nie mysleć ale wiecie jak to jest teraz musze zająć się małym remontem układaniem więc nie bedzie czasu na myslenie wiem że jak sie uda to gin mnie opierniczy ale jestem zdania ze jak ma byc dobrze to bedzie
olka30 lubi tę wiadomość
-
Mancioch to też wesoło miałaś z Maleństwem.
Lulu dziwne, zawsze myślałam, że medicover to w miarę przyzwoite przychodnie i to jeszcze prywatne to powinni na samo USG Cię do innego pokoju zabrać... Masakra ta polityka lekarzy ;/
Karola to powodzenia Wiem jak to jest z tym oczekiwaniem, każda starająca się wie i ciężko nie myśleć o tym Bo człowiek każdy humor przypisuje objawom ciążyBedzie dziewczynka
-
dokładnie ale w tej oststniej ciazy jedynym pierwszym objawem jeszcze zanim zaczełam mysleć ze to może byc ciąża to był sen spałam wszedzie gdzie popadnie przyjaciółka wysyłała mnie na badania krwi bo bała sie że cos mi jest i kurcze teraz mam tak samo ;0 ale zwalam to na pogode bo raz słońce raz deszcz więc to pewnie od tego
-
nick nieaktualnyMańcioch dużo przeszliście przez ostatni rok, współczuje teraz byle by wszystko szło w dobrym kierunku
Frezja ja też jestem po cc, co prawda w kolejnej ciąży nie jestem, ale starania zaczęliśmy po 8 miesiącach od porodu.
Lulu, szkoda że się nie udało podejrzeć kropka, uzbrój się w cierpliwość i bez stresu na pewno na następnej wizycie zobaczysz już swoje maleństwo, czekamy razem z Tobą na dobre wieści
Karola to wszystko teraz na dobrej drodze, nie będziesz miała czasu myśleć to tym czy zaskoczy czy nie to na pewno się uda jestem tego samego zdania że jak ma być tym razem dobrze o będzie dobrze nie zależnie po ilu cyklach od poronienia się udało, lekarze zalecają zawsze odczekać, ale najważniejsze jest to co w Twojej psychice się dzieje, jesteś gotowa na nowe życie i to najważniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 20:24
lulu_ovufriend lubi tę wiadomość
-
dokładnie mam kilku znajomych gdzie urodzili sie w styczniu a ich rodzeństwo w grudniu tego samego roku więc kobiety w ciąże po porodzie zachodziły bardzo szybko to jak ma sie nam udac to sie uda i tyle a jak nie to trudno
-
nick nieaktualnyJa dwa miesiące po poronieniu byłam w drugiej ciąży i wszystko było w porządku, moja gin nie kryła niezadowolenia (ale to starsza kobieta jeszcze starymi zasadami się kierowała) ale lekarz ze szpitala dał nam zielone światło już po 3 tygodniach od zabiegu.