Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musi być, dziś sobie uświadomiłam, że jestem na prawdę szczęściarą.
Spotkałam się z taką znajomą, która przyznała się, że razem praktycznie zaczynałyśmy się starać o dziecko, mój Szymek ma już 3,5 roku a oni nadal się starają o pierwsze, także dziękuję Bogu za to co mam.aga.just lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
to prawda ja jestem bardzo szczęsliwa, że mam moją rozkoszną dwojkę, choć przyznam, że na kolejne dzieci czekałam i czekam jak na pierwsze
u mnie teścik negatywny, tempka wzrosła choć godzinę wcześniej zmierzona, brzuch pobolewa pewnie @ przyjdzie spóźniona niespodziewaniemama hani lubi tę wiadomość
-
Ja też bym chciała jak to pierwsze, ale tak w głębi jestem spokojniejsza.
Tak sobie myślę, że ten cykl stracony, a jak tak to kolejne 2 cykle odpuszczamy, nie chciałabym być na porodówce w okolicach świązt Bożego Narodzenia, ze względu nawet na synka i ogólną atmosferę szpitalną w okolicy świąt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 09:36
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
hej dziewczyny ja właśnie dzisiaj umówiłam się z córka do okulisty!zauważyłam że ma zeza w jednym oku!co prawda byliśmy już raz na wizycie ale teraz umówiłam się do innej pani doktor!ten co byliśmy wcześniej kazał ćwiczyć oko, ćwiczymy ale wydaje mi się że jakby nie widziała na nie! masakra zobaczymy co teraz nam powie!
-
Hej wszystkim,
Kasandra wrote:
u mnie teścik negatywny, tempka wzrosła choć godzinę wcześniej zmierzona, brzuch pobolewa pewnie @ przyjdzie spóźniona niespodziewanie
nie poddawaj się powtórz test w środę, będzie po terminie @ i wówczas na pewno pokarze dwie śliczne kreseczki
Eve wrote:Tak sobie myślę, że ten cykl stracony,
eh trzymam kciuki aby jednak nie
dorocia2324 wrote:U mnie owulki nadal brak. Czekam na tą czwartkową wizyte u gina jak na zbawienie A dziś z małym do lekarza. Mam nadzieję, że już jest wszystko w porządku.
na pewno wszystko będzie dobrze,
kurka wrote:Mogę i ja się dołączyć?
aga.just, Robotka1 witajcie