Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mama hani wrote:Oooo aga jest nadzieja! dziewczyny miesiąc jeszcze nie jest stracony a idzie wiosna piękna pora roku więc wszystko jeszcze przed nami
-
ja mam 10 kupione na allegro, ale powiem Ci, że będę sobie czekaç, bo mam jeszcze 1 o czułości 10 i chyba 4 albo 5 o czułości 25
nie podejrzewam żadnych problemów hormonalnych, bo cykle po odstawieniu małego miałam odrazu regulrne, więc powiem szczerze, że myślę, że test to tylko kwestia czasu przy Synku mi test wyszedł dopiero tydzień po terminie będę czekaćAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero się pokazałam tam, wiec nie wiem ale powiem ci szczerze ze wiadomości ze innym się udało strasznie mnie cieszą i dlatego piszę na forum, trzymam za was kciuki i ciesze się gdy zaciazycie. Hmmm chyba sama siebie nakrecam
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Ja na lutowym wątku byłam. Na marcowy się nie zapisuje tylko podczytyje dziewczyny. No to aga akurat prawda, że te wątki nakręcają tylko patrzysz ile do testowania Ci zostało. Ale mimo wszystko muszę przyznać, że sporo fajnych kobietek tam jest
Anastazjaaa lubi tę wiadomość