Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no to się mamuśki zgadały ja parę miesięcy po Was urodziłam Synka 05.02.2012 też chciałam być fajna a co
aga.just Ty już wiesz, ale tonacy się brzytwy chwyta i powiem Wam, że test owulacyjny wyszedł mi pozytywny, choć po owu wychodził mi ciągle absolutnie bez drugiej kreski.... ehhhh ta nadziejaaga.just lubi tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Kasandra to synka urodziłaś dzień przed moimi urodzinami hehe.
No luty już powoli dobiega do końca. Bardzo słabo wyszedł dlatego teraz marzec będzie bardzo urodzajny. Musi być pełno serduszek!!dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mój ma na imię Dawidek, ur.5 października 2011.
Właśnie krótka ta moja FL, zaczęłam brać Mg+B6. Mierzyłam temp dopiero 1 cykl, wcześniej starania bez mierzenia. Możliwe że ta moja FL tylko w tym cyklu taka wyszła? Byłam trochę przeziębiona, brałam paracetamol, może dlatego dostałam wcześniej @?Dawidek czeka na rodzeństwo... -
Melduję po wizycie, że wszystko zgodnie z planem Pęcherzyk pękł, śluzówka "gruba i fajna", polecił brać infofolic, lepiej nie serduchować, brać dupka i czekać
Mówiłam, że owulkę zawdzięczam dongowi. Pierwsze słyszał, ale powiedział, że jak na mnie działa to brać Śmiał się, że zamiast hormonów będzie dzięki mnie zioła zapisywał
-
aga.just wrote:O jakich Wy styczniach, lutych i marcach mówicie?
Kas wiem, wiem ja tam wszystko wylookam no może oprócz tego o co pytam wyżej
Kasandra lubi tę wiadomość