X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to widzę, że ja mam naprawdę szczęście, że żadnych alergii i wogóle, ani ja, ani m, ani dzieci :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra, tylko 2 dni do testowania, jak się czujesz?
    Nie mogę się doczekac

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    gratuluję 2 kilo w trzy dni fiu fiu, jak wy to robicie? mi nigdy tak dużo w tak krótkim czasie się nie udaje....

Ja na żadnej diecie nie jestem tylko po prostu ograniczam słodycze, tłuszcze i to co nie zdrowe. Pije zieloną herbatę i wodę. U mnie podstawa to jest ruch, staram się ćwiczyć codziennie po pół godz. Tylko wczoraj nie dałam rady. Ja mam ogromne problemy z zaparciami, więc dieta bogata w błonnik, regularność w jedzeniu i ruch dają swoje efekty :) Typowa dieta to nie dla mnie bo lubie jeść i nie wytrzymałabym na ich menu. Jutro mam ważenie i mierzenie, więc się okaże ile spadło :-)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak narazie nie mam objaw @ więc jest ok :) czuję kłucia jajników jakoś dziwnie, ale wolę się nie napalać ;) zobaczę jak tempka jutro :)

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie tempka znów spadła :( Tylko łudzę się, że może przez to, że wstawałam ciągle w nocy. Ale pewnie po prostu owulki nie będzie.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia2324 wrote:
    Ja na żadnej diecie nie jestem tylko po prostu ograniczam słodycze, tłuszcze i to co nie zdrowe. Pije zieloną herbatę i wodę. U mnie podstawa to jest ruch, staram się ćwiczyć codziennie po pół godz. Tylko wczoraj nie dałam rady. Ja mam ogromne problemy z zaparciami, więc dieta bogata w błonnik, regularność w jedzeniu i ruch dają swoje efekty :) Typowa dieta to nie dla mnie bo lubie jeść i nie wytrzymałabym na ich menu. Jutro mam ważenie i mierzenie, więc się okaże ile spadło :-)
    A ja pracuje trzy razy w tygodniu, jadę do pracy rowerem 6 km w jedna stronę, wiec oprócz tego juz nie ćwiczę, nie jadam chipsów, bo nie lubię, za słodyczami tez niekoniecznie, czasem lody a waga... I tak nie taka jakbym chciała :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra wrote:
    jak narazie nie mam objaw @ więc jest ok :) czuję kłucia jajników jakoś dziwnie, ale wolę się nie napalać ;) zobaczę jak tempka jutro :)

Super, trzymam mocno kciuki i byle szybko do wtorku

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia2324 wrote:
    No u mnie tempka znów spadła :( Tylko łudzę się, że może przez to, że wstawałam ciągle w nocy. Ale pewnie po prostu owulki nie będzie.
    Ponoć właśnie jak się wstaje w nocy, to nie jest ona wiarygodna wiec trzymam kciuki za fasolke

dorocia2324 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    mama hani zapewne stosujesz diete kopenhaska,tak?
    tak chociaż jadłospisy są rózne

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna wrote:
    ... jak naprawdę jestem bardzo ale to bardzo głodna to pije szklankę wody i jem owca!!! ...

No jak zjesz całego owca to na pewno głód przechodzi

Haha zabawne ;)

Dla Ciebie zabawne dla mnie to walka o każde stracone kg!!!

• mama hani Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia2324 wrote:
    przemęczenie robi swoje...a może jednak będzie trzymam kciuki

dorocia2324 lubi tę wiadomość

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śmiałam się z Twojego przejęzyczenia - literówki nie z Twojej wagi !! napisałaś owca a nie owowca !! a z kilogramami walczy co drugi człowiek na ziemi ...

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• mama hani Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna wrote:
    śmiałam się z Twojego przejęzyczenia - literówki nie z Twojej wagi !! napisałaś owca a nie owowca !! a z kilogramami walczy co drugi człowiek na ziemi ...
    hehe

• sarra Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie !

Ja dzisja mam straszne samopoczucie, łeb mi pęka i wogóle, Chyba zatoki mi zaczynają ostro dopiekać :(... Byliśmy dzisiaj z synkiem w jak jak to mówie Małpim gaju :), czyli zwariowany kryty plac zabaw :). Teraz spadam czytać książke by się troche zrelaksowac :). Jutro poniedziłek wiec od nowa praca, dom, praca, dom hehe

Miłych wieczorków wam życze!

Ps. podczytałam ze pisałyście o alergiach - u nas na szczescie ich nie ma ale za to wrazliwosc skóry u mnie i u synka ( u niego przede wszystkim) , szczególnie w okresie jesienno-zimowym. Ogólnie to wiem ze alergie są baedzo uciążliwe :( :( :( nie łatwa sprawa szczególnie dla tych maluszków !

KASANDRA - ja mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :D

Kasandra lubi tę wiadomość

8p3o43r8s0ilyu09.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki sarra... ja się boję testować, że wszystko przepadnie.... nadzieją jednak żyje człowiek ;)

qbxwkvq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szyjka mi się otworzyła także myślę, że jutro tempka pójdzie w dół i zacznę od nowa :( :( :(

qbxwkvq.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, to kolejnyem razem może się uda, pomyśl jaką presję mają dziewczyny starające się o pierwsze dziecko.

Kaszel mam raz suchy, a raz mokry, nie jest to alergia na bank, bo to są ataki zupełnie bez powielania przyczyn.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas miałaś nie grzebać! Nadal trzymam kciuki <3

• aga.just Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve widzę, że jednak nie owulowałyśmy razem. Owulka chyba u Ciebie w pt?

• Eve Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja już sama nie wiem co się dzieje z tą moją owulką, ale tez obstawiam piątek, oczywiście jak zwykle bez serduszka, trafiłby to szlak.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ