Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:gratuluję 2 kilo w trzy dni fiu fiu, jak wy to robicie? mi nigdy tak dużo w tak krótkim czasie się nie udaje....
Ja na żadnej diecie nie jestem tylko po prostu ograniczam słodycze, tłuszcze i to co nie zdrowe. Pije zieloną herbatę i wodę. U mnie podstawa to jest ruch, staram się ćwiczyć codziennie po pół godz. Tylko wczoraj nie dałam rady. Ja mam ogromne problemy z zaparciami, więc dieta bogata w błonnik, regularność w jedzeniu i ruch dają swoje efekty Typowa dieta to nie dla mnie bo lubie jeść i nie wytrzymałabym na ich menu. Jutro mam ważenie i mierzenie, więc się okaże ile spadło -
dorocia2324 wrote:Ja na żadnej diecie nie jestem tylko po prostu ograniczam słodycze, tłuszcze i to co nie zdrowe. Pije zieloną herbatę i wodę. U mnie podstawa to jest ruch, staram się ćwiczyć codziennie po pół godz. Tylko wczoraj nie dałam rady. Ja mam ogromne problemy z zaparciami, więc dieta bogata w błonnik, regularność w jedzeniu i ruch dają swoje efekty Typowa dieta to nie dla mnie bo lubie jeść i nie wytrzymałabym na ich menu. Jutro mam ważenie i mierzenie, więc się okaże ile spadło
-
dorocia2324 wrote:No u mnie tempka znów spadła Tylko łudzę się, że może przez to, że wstawałam ciągle w nocy. Ale pewnie po prostu owulki nie będzie.
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Witajcie !
Ja dzisja mam straszne samopoczucie, łeb mi pęka i wogóle, Chyba zatoki mi zaczynają ostro dopiekać ... Byliśmy dzisiaj z synkiem w jak jak to mówie Małpim gaju , czyli zwariowany kryty plac zabaw . Teraz spadam czytać książke by się troche zrelaksowac . Jutro poniedziłek wiec od nowa praca, dom, praca, dom hehe
Miłych wieczorków wam życze!
Ps. podczytałam ze pisałyście o alergiach - u nas na szczescie ich nie ma ale za to wrazliwosc skóry u mnie i u synka ( u niego przede wszystkim) , szczególnie w okresie jesienno-zimowym. Ogólnie to wiem ze alergie są baedzo uciążliwe nie łatwa sprawa szczególnie dla tych maluszków !
KASANDRA - ja mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Kasandra lubi tę wiadomość
-
Kochana, to kolejnyem razem może się uda, pomyśl jaką presję mają dziewczyny starające się o pierwsze dziecko.
Kaszel mam raz suchy, a raz mokry, nie jest to alergia na bank, bo to są ataki zupełnie bez powielania przyczyn.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️