Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moja Córcia będzie oczywiście różową księżniczką od miesiąca przymierza sukienkę ehhhh dzięki za przedszkola i zespoły taneczne, bo część energii zostaje tam dobrze spożytkowana
a ja mam złe przeczucia co do tempki po pół godziny leżenia zmierzyłam i jest 37.17 a co dopiero do ranaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
jakoś tak właśnie objawów @ nie ma za wiele, ale mam złe przeczucie, że tempka jutro spadnie.... ostatnio powiem Ci, że miałam piękny trójfazowy wykres, ale klapa także teraz się obawiam nastawiać
jak zaczniesz się obserwować to zauważysz u siebie pewne cyliczności u mnie 10dpo zaczyna powoli powoli spadać tempka dlatego tak czekam na jutrzejszą
miałaś kiedyś jakieś problemy z hormonami i zajściem w ciążę?sarra lubi tę wiadomość
-
No mój łobuz ze mną cały dzień w domu. Też cały czas mu wymyślam jakieś zabawy Tańczymy, skaczemy, biegamy, malujemy, czytamy, układamy klocki, itd. Wychodzimy też na spacery albo jedziemy do babci, żeby mógł się wyciekać z dzieciakami. I tak czas nam mija.
mama hani lubi tę wiadomość
-
mama_hani gratuluje to jest naprawdę ciężka praca u mnie zawsze waga po porodach zatrzymywała się na 60 a ja zawsze chciałam powrócić do moich 56-7 kg, ale teraz to olałam, bo nie chcę mi się zrzucać bo zaraz i tak mam zamiar przytyć, a nadwagi i tak nie mam należe do tych szczęśliwych osób, które mają niesamowitą przemianę materii także tym bardziej GRATULUJĘ i trzymam kciuki za Wasze zmagania Kobietki
-
Dzięuje dziewczyny za powitanie
Kasandra - ja nigdy nie mialam problemow z hormonami. Staram sie o trzecią ciąze w sumie. Pierwsza poronilam w 11tc, póżniej mój synuś i teraz chce dla niego rodzenstwo. Od czerwca zaczeło sie cos dziac z cylkami (50dni), dziwne pobolewania podbrzusza. Poszłąm do ginka a tu nadrzera wielka , na wyregulowanie cyklu dostałam CLO i zalecenie testów ovu. W styczniu mialam cykl po CLO ale w ciaze nie zaszłam. Kolejny cykl mialam 32dni wiem mam nadzieje ze wkoncu sie unowmuje wszystko . Bardzo już chce dwie krechy - pewnie jak wszystkie tutaj . Musi się nam udac . Lece do łózka ja niestety jutro wstaje o 6 i lece do pracy ! -
mama hani wrote:witaj sara w grupie zawsze raźniej!
dobrze że dziś piątek i w końcu weekend
muszę się pochwalić 5 dzień diety -3kg oby tak dalej
Brawo brawo, chyba też muszę się wziąć za siebie.... Z roku na rok coraz więcej... -
No to ja też się pochwalę. 3 dni odchudzania i 2kg. w dół Wczoraj się ważyłam. Teraz ważenie w niedzielę albo poniedziałek Ja muszę się odchudzić bo tak czekam, że będę w ciąży i nabieram kg, a nie wiadomo kiedy mi się uda.
No córeczkę fajnie mieć choć wiadomo, że swojego synka za nic w życiu bym nie oddała.