X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Eve Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.just ja też tak myślałam. Dzięki!

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na 27 mam wizytę u nowego gina. Ma same bardzo dobre opinie i ponoć pomaga. Zobaczymy co z tego będzie. Ja nie raz mam długie te cykle więc może owulka się jeszcze sama pojawi. Chociaż z drugiej strony zastanawiam się czy na razie nie zainwestować może w sam monitoring u starego gina. Już sama nie wiem. Myślałam, że jak wtedy tak szybko się udałoto teraz też się uda. No i mam mętlik straszny :(

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Eve poczekaj najlepiej bo to nigdy nie wiadomo.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia poczekaj na wizytę u nowego gina i zdaj się na niego.

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zatestowałam dzisiaj i nic :( :( nie wiem czego się spodziewałam.... ehhhh czekam na jutrzejszą tempkę jak znów spadnie to będzie wszystko jasne :(

qbxwkvq.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej kochanie a nie uważasz ze trochę wyszłaś przed szereg przecież to dopiero 9 dpo zatem sporo za wcześnie tym bardziej na test domowy !! Głowa do góry

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bo to przez te tanie testy z allegro mam ich 10 w domu teraz i nie wytrzymałam.... czekam na jutrzejszą tempkę...

dzięki dynamiczna.... masz rację co nas nie zabije to nas wzmocni to zdecydowanie prawdziwe powiedzenie....

dzięki za wsparcie i nie pozostało nic innego tylko czekać....

qbxwkvq.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh cwaniak ze mnie ale w poprzednim cyklu właśnie tego samego dnia zrobiłam test :P też było za wcześnie i choć o tym wiedziałam to zrobiłam... po zeszłocyklowych przeżyciach obiecałam ze czekam na 7 dni po spodziewanej @ ni rusz wcześniej bo jednak wolę nie wiedzieć :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

relge6yd7jws6b5o.png

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda..... masz rację.... ja jak zwykle sobie obiecałam i guzik ;) postaram się wytrzymać chociaż do niedzieli ;) dzięki :) to naprawdę fajnie mieć takie wsparcie :)

qbxwkvq.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po to tu jesteśmy :)

relge6yd7jws6b5o.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia2324 wrote:
    No Eve poczekaj najlepiej bo to nigdy nie wiadomo.
    a jak twój synalek się ma?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra wrote:
    a ja zatestowałam dzisiaj i nic :( :( nie wiem czego się spodziewałam.... ehhhh czekam na jutrzejszą tempkę jak znów spadnie to będzie wszystko jasne :(
    nie smutaj się póki @ nie ma to jest szansa - trzymam kciuki :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna wrote:
    eh cwaniak ze mnie ale w poprzednim cyklu właśnie tego samego dnia zrobiłam test :P też było za wcześnie i choć o tym wiedziałam to zrobiłam... po zeszłocyklowych przeżyciach obiecałam ze czekam na 7 dni po spodziewanej @ ni rusz wcześniej bo jednak wolę nie wiedzieć :)
    bo tak to właśnie jest z nami kobietami, jak na coś czekamy to dni wydają się dłużyć w nieskończoność

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa a dziękuje synek w porządku. W poniedziałek idziemy do lekarza i mam nadzieję, że już nie będzie musiał tego nosić i że się zagoiło. Urwisuje cały czas i trzeba go pilnować :) A co u Ciebie?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam taką nadzieję, bo pewnie mu niewygodnie z tym, choć po zdjęciu pewnie jeszcze z tydzień będzie musiał uważać, dużo zdrówka dla niego ;)

U mnie... po staremu, planuje remont, czekam na fasolkę, ten cykl stracony... po wyjęciu wkładki coś się rozregulowało w środę idę na USG aby zobaczyli co tam sie dzieje

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy nie wygodnie? Tak na prawdę wcale tego nie dostrzega tylko my musimy na niego uważać :) No po zdjęciu tych opatrunków to na pewno jeszcze będzie trzeba uważać i poćwiczyć ją trochę. Oby tylko to zdjęli mu to damy radę :)

No to trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku i żeby przyszły cykl był owocny :) U mnie raczej też cykl stracony - bezowulacyjny. 27 pędze do gina więc się okaże.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    a jak twój synalek się ma?

a mój Szymek to chodzące czyste szaleństwo:) Ale łobuzowanie pozytywne. Po chorobie wrócił we wtorek do przedszkola, więc tam zostawia częśc energii:) Dziś mieli bal przebierańców to cały szczęśliwy biega od rana w przebraniu (już ma pół dziennego menu na sonie, ale zaraz kąpiel:) ).

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dzień przed tobą idę do lekarza ;) właśnie też podejrzewam ze ten cykl był bezowulacyjny, zobaczymy
    Niezły agent z tego twojego synalka ;) ale takie właśnie są maluchy, lobuzuja na całego.

Ja za ciebie tez trzymam ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    a mój Szymek to chodzące czyste szaleństwo:) Ale łobuzowanie pozytywne. Po chorobie wrócił we wtorek do przedszkola, więc tam zostawia częśc energii:) Dziś mieli bal przebierańców to cały szczęśliwy biega od rana w przebraniu (już ma pół dziennego menu na sonie, ale zaraz kąpiel:) ).
    He he he, super wiek, mój to już zaczyna pyskowac.... Eh życie ;)
    A jakie przebranie, za co, kogo się przebral?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • sarra Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !

Chciałam sie do Was dołączyć :) od nie dawna zaczełam prowadzić wykres - staram się już 8 cykl i nic póki co. Mam synka 2,5 rocznego i chcialabym żeby mia już rodzeństwo :). Jestem troszke zalatana ale mam nadzieje ze bede w stanie aktywnie uczestniczyc :) ! ... Postaam się Was troche podczytać i zapoznać ;)

aga.just, anka_a lubią tę wiadomość

8p3o43r8s0ilyu09.png
‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ