Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Anette, witaj i za fiebie również trzymam kciuki, kiedy planujesz zaczac
Czekam na wizyte w piatek i zapytam lekarke kiedy mozemy. No ale mam zamiar juz w tym cyklu, nie nede czekac na @Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
żadnych oznak, ale powiem szczerze, że przy dwóch poprzednich ciążach ani jednej oznaki nie miałam prędzej się okresu spodziewałam niż ciąży poza tym, że przy każdej około 7-8 tygodnia plamienia miałam, więc du... obowiązkowo ale tylko pierwszy miesiąc no ale wtedy o ciąży już wiedziałam jak powiedział gin taki mój urok, że jak macica rośnie to lekko plamię
także staram się jak mogę nie doszukiwać się objawów, bo ja ich po prostu nie miałam nigdy do tej pory nawet mdłości tylko zgaga mnie z synem złapała, ale dopiero pod koniec
także czekam a u Was Dziewczyny jak ? jakieś objawy? -
Anette, mam nadzieję że dostaniecie zielone światło
Kasandra 6 dni zleci szybko, trzymam kciuki za dobre wieści za tydzień,
mama hani a co u ciebie?
U mnie masakra, 33 dzień cyklu, @ nie ma - jeszcze nigdy tak nie miałam.... och zaczynam się martwić -
No jutro mam wizytę u gina zobaczymy na pewno nic nie będzie widać, ale liczę na jakieś światełko nadziei, a przynajmniej, że powie, że wszystko jest ok
aga.just jak u Ciebie ? czujesz owulkę ?
Anastazjaaa a miałaś już kiedyś jakieś problemy z hormonami? -
to napewno przez te zmianę, organizm może czuć się nieco skołowany, ja nigdy nie brałam ani tabletek, ani wkładek nie używałam, więc u mnie wszystko jak w zegarku, choć jestem zdziwiona, bo od razu po odstawieniu Synka miałam regularne miesiączki jak w zegarku także nie powiem, że dużo spokojniejsza jestem dzięki temu tylko resztki pokarmu mam, więc o tym mu powiem
koniecznie wybierz się do lekarza pewnie hormony trzeba będzie zbadać, ale trzymam kciuki za wszystko
koniecznie Wam dam znać usg też będę miała, ale prędzej z badania wyjdzie coś niż z usg ale dzisiaj albo jutro przyjdą testy 10ml z allegro, więc ciężko będzie się powstrzymać
jutro już 8dpo, a ja mam fl 12, więc już końcówka ale to najgorsze tak koło 10dpo zazwyczaj tempka już powoli spada więc zawsze widzę 2 dni przed @, że nadchodzi zobaczymy
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Kas oj czułam owulkę...
Wczoraj podczas czułam straszny ból. Gdyby nie starania nie dałabym się tknąć chłopu. Teraz już ok. Temp 37,22 więc wg mnie już po owulce, bo w I fazie nigdy w dzień nie miałam wyższej niż 37.
Oby pęchol pękł! No i dalej plan już ten pęchol zna! Zapłodnienie, zagnieżdżenie i ma rosnąć
Od dziś pasek św. Dominika na brzuszku, ziółka na progesteron i po wyznaczonej owulce nie mierzę temp A jak mnie coś podkusi to proszę o burę!
Kas kciuki za wizytę A masz ją w celu podejrzenia czy się udało, czy ot kontrolnie? No i za testowanie też kciukiamAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
ja kontrolnie zawsze w okolicy urodzin idę na cytologię także zobaczymy nie nastawi się ale szyjkę mam wysoko choć to nie wyznacznik zobaczymy tempkę 10dpo i wtedy zobaczymy czy jest nadzieja jak nie teraz to na wiosnę al wiecie co jakbym teraz była w ciąży to prawie na urodzony mojej Córci byłby termin co ma być tp będzie teraz już nic zrobić nie mogę
dzięki dziewczyny za wsparcie i oczywiście odezwę się jeszcze pewnie wieczorem i na pewno dam jutro znać jak wizyta mam około 14, więc popołudniu dam znać
aga.just trzymam kciuki to bardzo ładna tempka
dorocia trzymam kciukiAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hehe Anastazja walczyła o tę owulkę jak lwica I o dziwo jak się okazało, że cykl bez owu jakoś nie dopadła mnie załamka. Co ma być to będzie.
Na kolejny cykl już mam opracowany plan działania - chłop robi badania, ja nadal dong Choć wiadomo, że jest NADZIEJA, ale plan B już jestWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 14:57
-
donga możesz wziąć w dowolnym dniu cyklu, tylko nie podczas @. Ma estrogeny, pomaga pojawić się owulce. Mi na dongu urósł pęcherzyk w tydzień
Zobacz na medycznym - jest wątek o dongu Pomógł nie tylko mi. Na pewno nie zaszkodzi, a pomóc może jak widać