Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam pytanie, może coś mi doradzicie bo zgłupialam. Dziś pzyszła @, ale rano zrobiłam jeszcze test. Wyszedł negatywny, zostawiłąm na szafce... no i teraz patrzę i coś się na nim dziwnie wybarwiło. Jakby druga kreska, ale nie pod literką T tylko bliżej kontrolnej. I taka w ogóle rozmazana... Ale nie żaden cień cienia, tylko wyraźnie widoczna. Co to może byc? @ się jeszcze nie rozkręciła na dobre, ale tempka mocno w doł poszła. Zgłupiałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 11:07
-
Lithe b6 na pewno nie zaszkodzi. A jakie zioła chcesz pić? Myślę, że nawet gdyby to nie zaszkodzą przez te kilka dni niepewności. Choć jak patrzę na temp to chyba za niska ciut na II krechy? Spadła Ci przed krwawieniem?
RobotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 12:05
-
Kasandra, no właśnie tak to wygląda jak opisałaś. Widać dokładnie gdzie powinna się pojawic ta właściwa krecha, a obok tego miejsca jest ta moja kreska - z jednej strony gdzie styka się z tym właściwym miejscem jest równiutka, a z drugiej strony rozmazana. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Ba, nawet wyciągnęłam moje pamiątkowe testy sprzed 2 lat - tam kreski, nawet jak bladziochy - są piękne, równiutkie, tam gdzie być powinny
Ja przez te staranka to kiedyś oszaleję
No, a u Ciebie jest pięknie moim zdaniem, taki spadek to nie spadek. Niby od początku szłyśmy równo z wykresami, ale u Ciebie tak od 10DPO zaczęło wyglądać to ładniej Nie zgadzam się z teorią z jednego z komentarzy, że owulka byłą 2 dni później niż wyznaczona. Za długo po + na teście owu, szyjka już się zamykała. Specjalstką nie jestem, ale biorę to na logikę -
LIthe ja miałam dokładnie taki sam przypadek jak Ty. pojawiła się kreska ale nie w tym miejscu co trzeba....bodajże w tamtym miesiącu....jak widać jeszcze w ciąży nie jestem....baaaa okres mi się rozkręca.....ahhh uwielbiam ten stan;/ kiedy po miesiącu walki okazuje się że wszystko w łeb wzieło...
ja popijam sobie napar z nagietka od jakichś 2 tygodni:) jest zmaczny i zdrowy:)
pozatym wyeliminowałam całkiem kawę, piję inkę
no i jeszcze słodycze odstawiam:) może nie całkowicie ale w 95%
-
Kasandra, przykro mi, że @ przyszła, niedawno przeżywałam ten sam ból, także wiem jak boli rozczarowanie. Ba! Nawet objawy ciążowe miałam, senność, mdłości 1 dzień, he he, człowiek to sobie potrafi wkręcić! Choć bym przysięgła, że sobie nie wkręcałam, tylko były:-)Dawidek czeka na rodzeństwo...
-
Kasandra no to zaczynamy razem:) co prawda u mnie się jeszcze na dobre nie rozkręciła ale to zrobi jak nie wieczorem to rano na pewno....
ehh to życie nasze-staraczek;) wszystko w okół tej naszej pipki się kręci:)
wiecie co tak sięzastanawiam ale chyba wolę jak mam fazę lutealną max 14 dni, wtedy temp spada i dostaję normalnie okres o czasie niż czekanie z wysoką temepraturą, brakiem okresu i minusowymi testami.....można zwariowac;/
ja się już na testowanie nie zapisuję jak kiedyś uda mi się zdobyć serduszko to wtedy sie wpisze;)