Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tak z tym objawami to tak właśnie jest ze jak zaczniemy się zastanawiać czy są to na pewno zaraz się pojawią hehe. Mnie dzisiaj mdli ale to raczej od nadmiaru zjedzonych jajek z twarożkiem bo trochę przesadziłam ale co jak ja je tak lubię. Na listę też się nie zapisuję bo generalnie to miał być cykl do odpoczynku ale jakoś tak wyszło i nadzieja jest pozdrawiam
Wszystkim bez wyjątku życzę powodzeniamama hani lubi tę wiadomość
-
no ja właśnie miałam tak, że 2 dni przed mi spadało, a teraz tak szybko
wiosna się musi zazielenić przynajmniej u części z nas i za to trzymam kciuki ruszamy do boju z nową energią
ja mam termin @ narazie na 28 marca także na pierwszy dzień wiosny się nie załapię, ale na pierwszy tydzień jeszcze tak -
aga.just wrote:Robotka kupowałam na allegro, od tego sprzedawcy http://allegro.pl/ciaza-hormony-na-1-i-2-faze-cyklu-200-gr-i3977099209.html?source=mlt
Tylko jak będziesz piła te zioła to max 2 tabletki dziennie donga
Ciągle się waham czy wziąć ziółka o.Sroki czy na 1 fazę - mam i te i te. Poza tym chcę wdrożyć 100mg B6.
-
Robotka na pewno lepiej zmieszać samej, masz pewność, że zioła świeże i dobrze dobrane.
Lithe - zobacz sobie moje wykresy wstecz co brałam z witaminek, bo już nie ogarniam.
Z ziół:
- grudzień i styczeń te na I fazę, owula była i wsio ok
- teraz w lutym do 13 dc piłam te na I fazę i brak dominującego, więc więcej nie piłam, bo mi brakło i nie widziałam sensu kupować skoro przestały na mnie działać.
W styczniu łyknęłam 35 mg izoflawonów sojowych, chyba 7 dc, owulka była ciut szybciej. Soja też zawiera estrogeny, wspomaga owulację. O soję pytania do Weroniki86
Teraz w lutym jak 13 dc nic na usg nie było widać łykałam przez 4 dni dong quai (13 dc 4 tabletki, 14 dc 2 tabl, 15 dc 4 tabl, 16 dc 4 tabl) i już 20 dc był pęcherzyk 20 mm. (Dong q nie można brać jedynie podczas @, można zacząć brać q dowolnym dc o ile nie było owulki, po owulce nie można brać, bo to estrogeny)
Jeśli się teraz nie udało to planuję w kolejnym cyklu zioła o. Sroki + dong q po @ aż do skoku 2x1 + nadal wit b6 100 mg + inofolic
Lithe a badałaś prl?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 22:02