Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezimienna, kochana sto lat. Również życzę spełnienia tego największego marzenia 😘❤ a poza tym zdrówka, miłości 😊
Bezimienna lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Magdanka możesz zbadać, ale pamiętaj, że to nie Twój naturalny progesteron. Ale będziesz mieć obraz jak reagujesz na luteinę.
Bezimienna jeszcze raz samych wspaniałości 🥳 celebruj ten dzień jak najlepiej 🥰
Ja dziś mam trochę na głowie, muszę ogarnąć mieszkanie, a na 13 idę do gina. Dowiem się co tam wyszło w tych posiewach. 5 dni biorę już globulki a dalej odczuwam duży dyskomfort 😫
Miłego dnia!Bezimienna lubi tę wiadomość
-
Butterfly mam nadzieję że szybko się pozbędziesz tej infekcji, daj znać jak wyniki.
Dzisiaj pogoda w Krakowie nie zachęca do wychodzenia a ja i tak czuję jakby mnie coś zjadło i wypluło więc pewnie spędzę dzień z tv 😅 no i od wczoraj chodzi za mną zupa ogórkowa, na szczęście mam kiszone od mamy to spełnię swoją zachciankę 😄Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Butterfly mam nadzieję że szybko się pozbędziesz tej infekcji, daj znać jak wyniki.
Dzisiaj pogoda w Krakowie nie zachęca do wychodzenia a ja i tak czuję jakby mnie coś zjadło i wypluło więc pewnie spędzę dzień z tv 😅 no i od wczoraj chodzi za mną zupa ogórkowa, na szczęście mam kiszone od mamy to spełnię swoją zachciankę 😄
To jest zadziwiające. Polska jest dosyć dużym krajem, miasta, wsie. No mamy tego sporo. A chyba 4 z nas jest z Krakowa lub okolic 😂 -
Butterfly23 wrote:Już mnie to tak męczy…
To jest zadziwiające. Polska jest dosyć dużym krajem, miasta, wsie. No mamy tego sporo. A chyba 4 z nas jest z Krakowa lub okolic 😂 -
Ja mam ochotę się upić. A akurat nie mam z kim bo wszyscy w rozjazdach a P. Ma badanie we wtorek i nie może. Butelka wina w lodówce wodzi na pokuszenieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Lia. wrote:Bezimienna, Ty wiesz czego Ci życzę... Niech się to spełni jak najszybciej! 😘 Dziś mam nadzieję nie musisz pracować?
Magdanka, myślę, że możesz zbadać. Będziesz wiedziała na czym mniej więcej stoisz 😊 Ja też kontroluję mimo brania leków (wg zaleceń doktor). A miałaś kiedyś przygody z plamieniami/niskim progiem?
Butterfly, tak, nie mam daleko do granicy. W Polsce jestem czasami 2x w tygodniu 😀 Chodzę do lekarza w PL i wykupuję tam wszystkie recepty.
Życzę Wam miłej soboty ❤️ Zrobiłam wczoraj rytuał przywoływania małpy (🛀🏼+🍷) i dzisiaj z rana rozpoczęłam 1 dc 😉 Leżymy jeszcze z mężem w łóżku, daawno sobie tak nie leniuchowaliśmy 😍 A Wy jakie macie plany na dziś?
Tak miałam wcześniej plamienia trwające nawet 14 dni przed okresem, chyba dlatego lekarz włączył tą luteinę. Od kad ją biorę nie mam już plamień ale proga i tak zbadam dla pewności, dziękuję 🙂Lia. lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Update od lekarza. Mam trzy bakterie, dostałam antybiotyk, mąż też i globulki. Ahhh najgorzej, że okres w piątek a ja w sobotę mam wesele i chciałam tamponów używać. No nic, mam nadzieję, że pozbędę się tego dziadostwa jak najszybciej
Najważniejsze to wyleczyć to dziadostwo.
A cykle masz jak w zegarku? Może akurat okres spóźni sie o dwa dni😉83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
izzy91 wrote:Alauda widzę że jesteś wpisana na testowanie za dwa dni, jak nastawienie?
Nic z tego nie będzie. Czuję sie okresowo. Przyznam tez, ze wczoraj robiłam test i aż razi bielą. A od razu po teście (jak to zazwyczaj bywa) zaczęłam lekko plamić, wiec pewnie @ przyjdzie w najbliższym czasie🫤83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Hahah taaak! Naprawdę większość dziewczyn, które tu poznałam, są z Krakowa 🙈 Nie wiem o co tu chodzi, ale zdecydowanie Krakowianki to sympatyczne dziewczyny 😄
Jednorożec, pij na zdrowie! Dołączę się wirtualnie ❤️
Butterfly, czasem przez infekcję coś lubi się przesuwać, więc może akurat wypadnie dzień później 😉 A nawet jeśli nie to poradzisz sobie, najważniejsze że infekcję zaleczysz.Pinkflower lubi tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Butterfly23, mam nadzieję że ta infekcja szybko sobie od Ciebie pójdzie 🤞😘
Dziewczynki, ja nie pytanie czy w okolicach owu czujecie się osłabione ? Ja odkąd biorę zastrzyk z ovitrelle to tak mam, że jestem trochę nie do życia. Może to jakiś skutek uboczny tegoButterfly23 lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
alauda wrote:Najważniejsze to wyleczyć to dziadostwo.
A cykle masz jak w zegarku? Może akurat okres spóźni sie o dwa dni😉 -
Lia. wrote:Butterfly, czasem przez infekcję coś lubi się przesuwać, więc może akurat wypadnie dzień później 😉 A nawet jeśli nie to poradzisz sobie, najważniejsze że infekcję zaleczysz.
-
Dziewczyny, dostałam dziś wyniki ANA3. Dwa antygeny mam pozytywne: SS-B i Ro-52 rekombinat. Czytam w necie i może to wskazywać albo na zespół Sjogrena albo toczeń 😬
Chyba te wynik nie są jakieś ekstremalnie duze ale jednak pozytywne. Teraz już nie mam wymówki i wybiorę sie do reumatologa.83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
alauda wrote:Dziewczyny, dostałam dziś wyniki ANA3. Dwa antygeny mam pozytywne: SS-B i Ro-52 rekombinat. Czytam w necie i może to wskazywać albo na zespół Sjogrena albo toczeń 😬
Chyba te wynik nie są jakieś ekstremalnie duze ale jednak pozytywne. Teraz już nie mam wymówki i wybiorę sie do reumatologa.