Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
JaMiNi, jak się czujesz? Zostajesz w domku? Trzymam mocno kciuki za wizytę 🤞🤞🍀Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 😘2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:JaMiNi, jak się czujesz? Zostajesz w domku? Trzymam mocno kciuki za wizytę 🤞🤞🍀Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 😘
Chyba bym umierała ze strachu w pracy -
JaMiNi, bardzo bardzo trzymam kciuki 🤞 może na usg uda się znaleźć źródła plamienia.
Dawaj znać jak tylko się coś dowiesz 🫂29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
JaMiNi wrote:Noc spokojnie ale przy podcieraniu mam brązowe na papierze 😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 07:55
-
Butterfly23 wrote:Brązowe plamienia nie są groźne. Zazwyczaj są spowodowane niedomogą ciałka. Może kurczę u Ciebie by ustały gdybyś przyjmowała dopochwowo luteinę? Może zle Ci się wchłania spod języka. Ja np na duphastonie plamiłam tak samo jak i bez niego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 08:09
-
Butterfly23 wrote:Dzień dobry, miłego dnia.
Jamini jak tam noc?
Echo jak się czujesz? Krwawienie ustało?
Kadża co u Ciebie? Rozmawiałaś z córką?
Ja dziś 13 dc i moja tempka szura po ziemi. I w sumie jestem trochę zaskoczona. Owulacje zawsze mam 11-12 dc czy to stymulowana czy nie. I się zastanawiam czy mnie potrójna dawka nac w 3-7 dc nie blokuje. Tamten cykl miałam bezowulacyjny. W tym dołożyłam aromek. I mimo stabilności wykresu, na owulacje się nie zanosi 🤔
JaMiNi a może to zarodek się zagnieżdża ? Apka mi podpowiada że tak może być a my jak coś podobne tygodnie chyba mamy ? Czy myślisz że tak może być? Trzymam kciuki bardzo mocno i pisz jak będziesz wiedziała coś . 🤞
-
Jamini jak jest brązowe to już lepiej. Kciuki za wizytę u lekarza oby pomogłaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Kadza ale zarodek się zagnieżdża chyba przed pozytywnym testem 🤔
Jednorożec zobaczymy tak naprawdę lekarz może ni ewentualnie coś więcej przepisać bo co zrobi 😔 nie wiem może to ma związek z ta cytologia 3 i ze tam był jakiś stan zapalny szyjki , tak się tylko pocieszamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 08:26
-
JaMiNi wrote:Kadza ale zarodek się zagnieżdża chyba przed pozytywnym testem 🤔
Jednorożec zobaczymy tak naprawdę lekarz może ni ewentualnie coś więcej przepisać bo co zrobi 😔 nie wiem może to ma związek z ta cytologia 3 i ze tam był jakiś stan zapalny szyjki , tak się tylko pocieszam
Ja mam inny tok myślenia ale nie chce się bawić w lekarza ani Cię nakrecać.
Czasem dziewczyny mają mini krwiaczki które oczyszczają się na początku ciąży. Dzidziusiowi to nie zagraża a straszy takimi aukcjami z krwiąDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ja wiem ze ilość krwi czy plamienia nie ma znaczenia przy ostatniej ciąży naczytałam się w lewo i w prawo brązowe nitki śluzu kończyły się poronieniem krowotoki szczęśliwie donoszone ciąża. Ja miałam ta krew raz jak poszłam siusiu na papierze wielkości hmm paznokcia nawet nie 50gr i to tak za tym jednym razem jak poszłam to tak dociskalam i właśnie takie ilości na papierze ze środka miałam a później już przy kolejnych to było brązowe może to znaczyć wszystko i nic, od biochema, pozamacicznej, i szczęśliwego zakończenia
Nawet nie wiem czy w tym wypadku to ze w tym tygodniu wypada termin miesiączki od wtorku do piątku ( jakbym miała patrzeć na cykle przed strata to byłoby to wczoraj i jakbym miała faktycznie owulke w 16dc to wczoraj byłyby 14dpo) tylko to wszystko nie ma znaczenia 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 08:49
-
Butterfly23 wrote:Zagnieżdżanie jest przed pozytywną betą. Dopiero jak zarodek się zagnieździ, beta zaczyna się produkować. To jest ten sygnał. Zarodek zagnieżdżony= ciąża.
„o oznacza plamienie w 5 tygodniu ciąży?
Należy również pamiętać, że na początku 5. tygodnia może wystąpić krwawienie, które można pomylić z miesiączką. To tak zwane krwawienie implantacyjne i wcale nie oznacza, że dziecku coś grozi. Ten symptom nie występuje u wszystkich ciężarnych.”
Tym się sugerowałam -
Kadża fakt to bardzo mylące tym bardziej ze dużo kobiet ma plamienia krwawienia w terminie @ i test pozytywny 🤷♀️ to tak jak czasem maja do 12 tygodnia jakieś plamienia czy krwawienia w terminie @ albo mocne bóle
-
JaMiNi wrote:Ja wiem ze ilość krwi czy plamienia nie ma znaczenia przy ostatniej ciąży naczytałam się w lewo i w prawo brązowe nitki śluzu kończyły się poronieniem krowotoki szczęśliwie donoszone ciąża. Ja miałam ta krew raz jak poszłam siusiu na papierze wielkości hmm paznokcia nawet nie 50gr i to tak za tym jednym razem jak poszłam to tak dociskalam i właśnie takie ilości na papierze ze środka miałam a później już przy kolejnych to było brązowe może to znaczyć wszystko i nic, od biochema, pozamacicznej, i szczęśliwego zakończenia
Nawet nie wiem czy w tym wypadku to ze w tym tygodniu wypada termin miesiączki od wtorku do piątku ( jakbym miała patrzeć na cykle przed strata to byłoby to wczoraj i jakbym miała faktycznie owulke w 16dc to wczoraj byłyby 14dpo) tylko to wszystko nie ma znaczenia 🤷♀️ -
Butterfly23 wrote:Przy biochemie nie miałabyś prawidłowych przyrostów tak mi się wydaje. Ja myślę, że wszystko jest w porządku i to tylko na Twoim strachu się skończy 🙂
-
A tak swoją drogą śniło mi się że wysikałam dwie kreski i byłam w tym śnie e szoku bo się nie staraliśmy mój mózg wariuje.
Dzisiaj mam mieć okres ale na razie ani widu i w sumie pasuje mi żeby się spóźnił jeszcze kilka dni bo mi trzy glubulki zostałyDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Jednorozec89 ja bym wolała żeby więcej mi się sny nie sprawdzały dzisiaj dla odmiany mi się śnił mąż z inna kobieta 😒 faktycznie dobrze by było dokończyć serie
Jakoś tak mi weszły do głowy twoje słowa ze masz swoją teorie chociaż nic złego nie napisałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 10:02