Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Gratuluję nowych kresek i rosnących bet.
JaMiNi, leż, wypoczywaj. Nie napiszę Ci "nie martw sie", bo wiem, że się nie da. Niemartwienie się zostaw nam 😘 musi być dobrze.
Elza, ta ciotka to totalnie bez taktu. Koszmar z takimi ludźmi 😡
Przytulam każdą z Was z osobna 🤗❤️Pinkflower, Elza1234, Echo lubią tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dziewczyny udało się zalatwic jutro wizytę u lekarza wiem ze nie zobaczy nic na usg ani nic, jak od swojej lekarki nie dostanę zwolnienia wezme od tamtej
Bardzo się boje nocy nie wiem czy ta historia może skończyć się dobrze
Odstawilybyscie acard na dzisiaj i dodały luteinę dopochwowo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2023, 21:08
Pinkflower lubi tę wiadomość
-
JaMiNi wrote:Dziewczyny udało się zalatwic jutro wizytę u lekarza wiem ze nie zobaczy nic na usg ani nic, jak od swojej lekarki nie dostanę zwolnienia wezme od tamtej
Dobrze, może na USG nic nie zobaczy ale może coś doradzi z lekami, da Ci L4 powie co robić.
Modlę się za Ciebie żeby nic złego się nie wydarzyło?
A jak się czujesz ? Boli Cię coś?Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
JaMiNi wrote:Dziewczyny udało się zalatwic jutro wizytę u lekarza wiem ze nie zobaczy nic na usg ani nic, jak od swojej lekarki nie dostanę zwolnienia wezme od tamtej
Odstawilybyscie acard na dzisiaj i dodały luteinę dopochwowo?
Dobrze, że jutro wizyta. Bierz zwolnienie jak coś, musisz odpoczywać. Bardzo trzymam kciuki 🤞😘
Niestety z acardem nie umiem doradzić29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Jednorozec89 bolało mnie dzisiaj trochę podbrzusze tak nisko bardzo bym powiedziała ze na lini włosów trochę jak kosc wzięłam nospe ale to nie jest jakieś mocne czy coś
-
Jamini niestety nic zrobić nie możesz tylko leżeć. Wzięłaś już leki, brałaś o 18? To kolejne wez ok północy. Z L4 to bardzo dobry pomysł, ale niekoniecznie od gina, bo szef będzie wiedział, a Ty nie chcesz jeszcze mówić z tego co pamiętam? Zadzwoń jutro rano i powiedz, że masz jelitówkę czy coś i weź może zwolnienie od rodzinnego. Dobrze by było, żebyś jutro do pracy nie szła.
Usg jutro to bardzo dobry pomysł mimo wszystko, bo może uda się zlokalizować skąd to krwawienie.
Co do acardu, to czytałam tu, że dziewczyny przy krwawieniach odstawiają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2023, 21:25
-
Butterfly23 wrote:Jamini niestety nic zrobić nie możesz tylko leżeć. Wzięłaś już leki, brałaś o 18? To kolejne wez ok północy. Z L4 to bardzo dobry pomysł, ale niekoniecznie od gina, bo szef będzie wiedział, a Ty nie chcesz jeszcze mówić z tego co pamiętam? Zadzwoń jutro rano i powiedz, że masz jelitówkę czy coś i weź może zwolnienie od rodzinnego. Dobrze by było, żebyś jutro do pracy nie szła.
Usg jutro to bardzo dobry pomysł mimo wszystko, bo może uda się zlokalizować skąd to krwawienie.
Co do acardu, to czytałam tu, że dziewczyny przy krwawieniach odstawiają.
Tak zrobię acard odstawię, ale nie wiem czy właśnie dać luteinę dopochwowa trochę czuje podrażnienie w srodku
Wzięłam dupka 3x1 i luteinę doustną 2x1 a po krwawienie ze strachu 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2023, 21:29
-
Odstawilybyscie acard na dzisiaj i dodały luteinę dopochwowo?
Ja bym dzisiaj nie brała Acardu, a jutro skonsultowala to z ginekologiem. Jeśli masz taką możliwość, to umów się na teleporade z internistą (w sprawie L4), szkoda żebyś za dużo chodziła 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2023, 21:31
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
JaMiNi wrote:W ostatniej ciąży dostawałam l4 od ginekologa ale nie ciazowe
Tak zrobię acard odstawię, ale nie wiem czy właśnie dać luteinę dopochwowa trochę czuje podrażnienie w srodku
Wzięłam dupka 3x1 i luteinę doustną 2x1 a po krwawienie ze strachu 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2023, 21:38
-
No właśnie a cały czas po siusiu przy podcieraniu mam taki rozwodniony brązowo róż sama nie wiem wiec nie wiem
Czy dając luteinę sobie nie zaszkodzę
To straszne jak człowiek nie wie co robić 😩 -
Jesteś bardzo obstawiona lekami I już dużo ich przyjęłaś. Myślę, że ta jej jedna dawka luteiny dopochwowo nic nie zmieni, a przynajmniej przez noc dasz sobie czas na regenerację. Trzymaj się kochana, 😘❤️ teraz odpocznij i daj znać rano jak się czujesz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 07:16
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Wiecie cały. Czas mnie martwi ze ta luteina doustnie ma mniejsze działanie i w sumie dzisiaj wzięłam jej 200g nie wiem może przed snem jeszcze dwie wezme strasznie boje się nocy przypomina mi się szpital jak się wszystko zaczęło
-
JaMiNi wrote:Wiecie cały. Czas mnie martwi ze ta luteina doustnie ma mniejsze działanie i w sumie dzisiaj wzięłam jej 200g nie wiem może przed snem jeszcze dwie wezme strasznie boje się nocy przypomina mi się szpital jak się wszystko zaczęło
-
Dzień dobry, miłego dnia.
Jamini jak tam noc?
Echo jak się czujesz? Krwawienie ustało?
Kadża co u Ciebie? Rozmawiałaś z córką?
Ja dziś 13 dc i moja tempka szura po ziemi. I w sumie jestem trochę zaskoczona. Owulacje zawsze mam 11-12 dc czy to stymulowana czy nie. I się zastanawiam czy mnie potrójna dawka nac w 3-7 dc nie blokuje. Tamten cykl miałam bezowulacyjny. W tym dołożyłam aromek. I mimo stabilności wykresu, na owulacje się nie zanosi 🤔 -
Butterfly23 wrote:Dzień dobry, miłego dnia.
Jamini jak tam noc?
Echo jak się czujesz? Krwawienie ustało?
Kadża co u Ciebie? Rozmawiałaś z córką?
Ja dziś 13 dc i moja tempka szura po ziemi. I w sumie jestem trochę zaskoczona. Owulacje zawsze mam 11-12 dc czy to stymulowana czy nie. I się zastanawiam czy mnie potrójna dawka nac w 3-7 dc nie blokuje. Tamten cykl miałam bezowulacyjny. W tym dołożyłam aromek. I mimo stabilności wykresu, na owulacje się nie zanosi 🤔
Kurcze, dziwne 😞 Aromek sam w sobie powinien super zadzialac,a NAC dodatkowo to podbić. A jaka masz dawkę Aromka? Mnie w jednej klinice chcieli dać 2,5mg w dawce 1-1-1, a w drugiej 2-0-2 jako mini symulacje. Może Ty nie odpowiadasz na mini i musisz mieć mocniejsza stymulację?
Edit: u mnie lepiej, wczoraj zrezygnowałam z treningu i głównie leżałam. Myślę, że to pomogło, bo już nie widzę krwawienia .Dziękuje 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 07:28
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki...