X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
Odpowiedz

Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚

Oceń ten wątek:
  • Echo Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pandzia 🐼 wrote:
    Jestem, jestem.
    Echo beta rosnie, gratulacje 😍
    Bezimienna, nie ma w tym wszystkim Twojej winy. Synek tej Pani mógł się nią zaopiekować. Niestety niektórym otwierają się oczy po fakcie. Tak jak napisałaś, pewnie siebie obwinia i wylał całą złość na Ciebie, a nawet zrzucił,zeby oczyścić siebie.

Lekarz mi odpisał, że najpewniej była to biochemiczna i miesiączka się pojawi jakoś za 2-6 tyg. ( Liczę na to, że wcześniej) i wracamy do diagnostyki jak wcześniej zalecił.
    Czyli mam być u niego w 8dc na USG jajników z wynikami męża i USG piersi. Tylko pytanie czy jak się pojawi krwawienie to wtedy czy następny cykl 🤔

Pandzia, tak mi przykro 😔💔 Mam nadzieję, że Twój organizm szybko wróci do równowagi i niedługo będziesz mogła zacząć nowy rozdział. Myślę, że 8dc od pierwszego krwawienia, a nie od następnego cyklu. Chyba, że wolisz poczekać 😘 Jak się w ogóle czujesz?

2023 ♡ - 2 straty
    2024 ♡ - IVF ✰
    - 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
    - 08.2024 ✖
    - 09.2024 ✖

---
    Każda kropla morzem dla mej łódki...
  • Echo Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Paweł jest po nocce właśnie wstał poszli do kościoła, potem idę na jakiś festyn a ja włączyłam sobie Grace i Frankie na Netflixie

Uwielbiam Grace i Frankie <3

Mam nadzieję, że mimo wszystko udało Ci się trochę odpocząć 😘

Jednorożec89 lubi tę wiadomość

2023 ♡ - 2 straty
    2024 ♡ - IVF ✰
    - 08.2024 ✖
    - 09.2024 ✖

---
  • Echo Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Mnie się niestety całe życie przetłuszczają, a już jak PCOS mi się rozchustal to jakaś masakra.
    Także niestety dzień w dzień rano je myje.
    Na studiach, tez PCOS, wypadło mi ich tyle, ze mam polowe tego ci kiedyś, wiec chociaż szybko mi idzie z suszeniem.

Ja mam to samo. Zrobiłam już doktorat z włosingu, kupiłam specjalne ręczniki do suszenia włosów, mam dobraną pielęgnację, odpowiednie grzebienie i szczotki, jedwabne gumki, wcierki, witaminy i inne cuda, a i tak muszę myć włosy codziennie bo inaczej wyglądam jak lump.

Niestety nie ma na to rady, wysoki progesteron zwiększa potliwość, więc zarówno cera jak i włosy robią się tłuste i trzeba zadbać o codzienną pielęgnację.

2023 ♡ - 2 straty
    2024 ♡ - IVF ✰
    - 08.2024 ✖
    - 09.2024 ✖

---
  • Echo Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syska wrote:
    Dziewczyny, postawcie mnie do pionu ale przychodzi mi do głowy taka myśl jak wszyscy mówią, że po biochemie się szybciej zachodzi w ciążę. To może by spróbować z tym acardem i heparyna. No ale to nie jest mądre.

Kochana, gdybym była na Twoim miejscu, to bez badania nasienia męża nie rozpoczynałabym kolejnych starań.

Butterfly23 lubi tę wiadomość

2023 ♡ - 2 straty
    2024 ♡ - IVF ✰
    - 08.2024 ✖
    - 09.2024 ✖

---
  • Pinkflower Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    Kochana, gdybym była na Twoim miejscu, to bez badania nasienia męża nie rozpoczynałabym kolejnych starań.

Bez tego absolutnie ani rusz. On się zbiera do tego. Narazie ma dużo pracy na budowie więc nie chce iść przemęczony i dlatego zwleka.

29🙋‍♀️ 31🙋‍♂️
    2023-2 💔

05.2024- powrót do starań

06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
    13.07 ⏸️
    22.07 pęcherzyk w macicy
    31.07, 5+6 ❤️
    07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
    19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
    26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
    10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
    17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
    25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
    16.10 205 gram księżniczki 🩷
    18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
    05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶

Zostań proszę 🙏🙏🙏
    Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈

Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
    💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
    Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150

preg.png
  • Moni89 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2023, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) już chwilę nie pisałam, ale chce się z Wami czymś podzielić.
    Po dodatni teście , który zrobiłam pod koniec sierpnia poszłam na betę.
    31.08 - wynik: 993, po dwóch dniach 2.08: 1690 . Wg kalkulatorów przyrost w normie. Chociaż boję się cieszyć i zapeszać.
    Poczekam jeszcze tydzień i pójdę do gina :)

Butterfly23, Wron Kraa, Elza1234, Lia., Echo, Pinkflower, alauda, Kobea, Kadża lubią tę wiadomość

Starania 2023:
    I ciąża- poronienie 6.03- 7 tydz. (zabieg łyżeczkowania)
    II ciąża- poronienie 7.10 - 6 tydz.

Mięśniaki macicy (śródścienne)
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam kilka godzin chillu, Paweł zabrał dzieci do kościołaz potem na festyn osiedlowy a potem jeszcze poszedł z nimi do teściowej wrócili przed chwilą tylko zrobiłam im szybki prysznic i teraz idą spać

Butterfly23, Echo lubią tę wiadomość

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
  • Echo Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni89 wrote:
    Cześć Dziewczyny :) już chwilę nie pisałam, ale chce się z Wami czymś podzielić.
    Po dodatni teście , który zrobiłam pod koniec sierpnia poszłam na betę.
    31.08 - wynik: 993, po dwóch dniach 2.08: 1690 . Wg kalkulatorów przyrost w normie. Chociaż boję się cieszyć i zapeszać.
    Poczekam jeszcze tydzień i pójdę do gina :)

Gratulacje <3! Marzę o takich wartościach bety. W którym dpo sprawdzałaś?

PS. Gdy wynik jest powyżej 1000 to już coś widać w USG ;) Trzymam kciuki, dawaj znać co i jak!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2023, 20:27

2023 ♡ - 2 straty
    2024 ♡ - IVF ✰
    - 08.2024 ✖
    - 09.2024 ✖

---
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    Gratulacje <3! Marzę o takich wartościach bety. W którym dpo sprawdzałaś?

PS. Gdy wynik jest powyżej 1000 to już coś widać w USG ;) Trzymam kciuki, dawaj znać co i jak!
    Jeszcze kilka dni Echo i Ty też takie wartości będziesz mieć 😍

Echo lubi tę wiadomość

• Echo Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Jeszcze kilka dni Echo i Ty też takie wartości będziesz mieć 😍

🥺🙏🍀😘❤️

#powrotdopismaobrazkowego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2023, 20:41

2023 ♡ - 2 straty
    2024 ♡ - IVF ✰
    - 08.2024 ✖
    - 09.2024 ✖

---
  • pandzia 🐼 Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syska, takie teorie się sprawdzają jeśli u kogoś to faktycznie był po prostu przypadek. Niestety u nas to już tak nie wygląda.. : (
    Ja czuję się na razie ok. Nawet mnie mąż namówił (dlugo nie musiał 😅) na sexy 😄 w sumie to nie chciałam tylko dlatego,że mam dziś nockę a mam schizy że dostanę krwawienia w pracy. To by było najgorsze. Teraz będę mieć trzy dni wolnego więc jutro jak rano wrócę do domku to wleci gorąca kąpiel 🛀 może przyspieszy
    Echo, też myślę,że to może być przy najbliższym krwawieniu - w sumie to właśnie powinna być normalna miesiączka bo to biochem był. Jednak wolałam zapytać i czekam na odpowiedź od lekarza.
    Piszę,że boję się tego krwawienia, bo nawet przy takich niskich wartościach bety może być to u mnie nie przyjemne. W styczniu kiedy zrobiłam pierwsza betę było ok.19 i to też był dzień kiedy zaczęłam krwawić. I było to okropne. Mąż mnie z podłogi musiał zbierać.
    U was też tak źle to wyglądało przy biochem?

Ja muszę myć włosy codziennie tak czy siak. Jak chce przetrzymać na drugi dzień to i tak nie wytrzymuje bo się już źle czuje z nimi, szybko mi się przetłuszczają :(

2023:
    2x CB
    2x puste jajo płodowe
    💔
    2024:
    Marzec ⏸️
    Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
    02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
    16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
    29.04 CRL 2.59
    15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
    20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
    12.06 150g dziewczynki 💗
    02.07 262g 🎀
    15.07 II prenatalne, 336g 🌸
    30.07 530g 💖
    27.08 1kg małej pandzi 🐼
    19.09 III prenatalne, 1404g
    24.09 1668g 🥰
    22.10 2525g 💕
    05.11 2936g

APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match

Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk

On:

Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
    👩🏼95'
    👨🏼93'
    preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje włosy też szybko się przetłuszczają, a że nie pracuje, i mam je dość długie to myję dwa razy na tydzień chyba że idę gdzieś. W czasach pracy myłam trzy, cztrey razy w tygodniu

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
  • Lia. Autorytet

Wysłany: 3 września 2023, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki 🥰

Zrobiłam sobie dziś paznokcie pierwszy raz od 3 miesięcy, bo już dawno temu odstawiłam prograf (podczas jego brania trzeba unikać promieni UV 😔). Czuję się 100 razy lepiej i nie mogę się napatrzeć na pazurki - jak mało kobiecie do szczęścia potrzeba 😍

Moni, gratuluję pięknej bety 😍 Trzymam kciuki, by tym razem było wszystko dobrze! 🙏🏼

Syska, chyba nie ma złotej rady w tej sytuacji. Zrobisz jak poczujesz. Myślę, że znowu nie będziesz miała problemu z zajściem w ciążę - pytanie tylko, czy jesteś gotowa na takie "próbowanie", czy wolałabyś się lepiej przygotować na kolejny raz. A z tym pamiętaniem ciąży przez organizm to chyba loteria - sama widzisz, że połowa z nas szybciutko zaszła w kolejną ciążę, a u drugiej połowy się to nie sprawdziło. Daj sobie czas na decyzję, obgadaj ją z mężem ❤️

Pandzia, nie dziwię Ci, że się boisz. Ja nie lubię słowa "miesiączka" nawet po biochemie - to jest też rodzaj poronienia. Ja bardzo krwawiłam z dużymi skrzepami po pierwszym, wszystko trwało 8 dni. Jak się zacznie to postaraj się nie przemęczać, dbaj o dietę bogatą w żelazo, bo stracisz sporo krwi. Jakie masz badania w planach?

Butterfly, przetłuszczanie się włosów jak najbardziej może być spowodowane wysokim progiem. Tak samo trądzik - wszystko to, co najczęściej dolega nam przed okresem, gdy progesteron rośnie. Zauważyłaś różnicę w przetłuszczaniu między 1 a 2 fazą cyklu?
    PS. polecam suchy szampon z Batiste - jest super 😍

Pinkflower, Butterfly23, Kasiek789 lubią tę wiadomość

Ja (27):
    ☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
    ⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
    Mąż (37):
    ☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok

Starania od czerwca '21
    marzec '22 - cb 💔
    listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
    14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
    styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
    luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
    październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳

❄️ 3BB
  • pandzia 🐼 Autorytet

Wysłany: 4 września 2023, 02:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lia. wrote:
    Dziewczynki 🥰

Zrobiłam sobie dziś paznokcie pierwszy raz od 3 miesięcy, bo już dawno temu odstawiłam prograf (podczas jego brania trzeba unikać promieni UV 😔). Czuję się 100 razy lepiej i nie mogę się napatrzeć na pazurki - jak mało kobiecie do szczęścia potrzeba 😍

Moni, gratuluję pięknej bety 😍 Trzymam kciuki, by tym razem było wszystko dobrze! 🙏🏼

Syska, chyba nie ma złotej rady w tej sytuacji. Zrobisz jak poczujesz. Myślę, że znowu nie będziesz miała problemu z zajściem w ciążę - pytanie tylko, czy jesteś gotowa na takie "próbowanie", czy wolałabyś się lepiej przygotować na kolejny raz. A z tym pamiętaniem ciąży przez organizm to chyba loteria - sama widzisz, że połowa z nas szybciutko zaszła w kolejną ciążę, a u drugiej połowy się to nie sprawdziło. Daj sobie czas na decyzję, obgadaj ją z mężem ❤️

Pandzia, nie dziwię Ci, że się boisz. Ja nie lubię słowa "miesiączka" nawet po biochemie - to jest też rodzaj poronienia. Ja bardzo krwawiłam z dużymi skrzepami po pierwszym, wszystko trwało 8 dni. Jak się zacznie to postaraj się nie przemęczać, dbaj o dietę bogatą w żelazo, bo stracisz sporo krwi. Jakie masz badania w planach?

Butterfly, przetłuszczanie się włosów jak najbardziej może być spowodowane wysokim progiem. Tak samo trądzik - wszystko to, co najczęściej dolega nam przed okresem, gdy progesteron rośnie. Zauważyłaś różnicę w przetłuszczaniu między 1 a 2 fazą cyklu?
    Lh, FSH, estradiol, AMH. Ale AMH mam z lipca to może nie będę musiała powtarzać.
    Właśnie widzę,że zaczęłam delikatnie plamić. Choć to się udało,że rozkręca mi się na wolne dni 😎 no i w końcu nie dziewiątego.

2023:
    2x CB
    2x puste jajo płodowe
    💔
    2024:
    Marzec ⏸️
    Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
    02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
    16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
    29.04 CRL 2.59
    15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
    20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
    12.06 150g dziewczynki 💗
    02.07 262g 🎀
    15.07 II prenatalne, 336g 🌸
    30.07 530g 💖
    27.08 1kg małej pandzi 🐼
    19.09 III prenatalne, 1404g
    24.09 1668g 🥰
    22.10 2525g 💕
    05.11 2936g

APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match

Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk

On:

Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
    👩🏼95'
    👨🏼93'
    preg.png
  • Pinkflower Autorytet

Wysłany: 4 września 2023, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pandzia 🐼 wrote:
    Syska, takie teorie się sprawdzają jeśli u kogoś to faktycznie był po prostu przypadek. Niestety u nas to już tak nie wygląda.. : (
    Ja czuję się na razie ok. Nawet mnie mąż namówił (dlugo nie musiał 😅) na sexy 😄 w sumie to nie chciałam tylko dlatego,że mam dziś nockę a mam schizy że dostanę krwawienia w pracy. To by było najgorsze. Teraz będę mieć trzy dni wolnego więc jutro jak rano wrócę do domku to wleci gorąca kąpiel 🛀 może przyspieszy
    Echo, też myślę,że to może być przy najbliższym krwawieniu - w sumie to właśnie powinna być normalna miesiączka bo to biochem był. Jednak wolałam zapytać i czekam na odpowiedź od lekarza.
    Piszę,że boję się tego krwawienia, bo nawet przy takich niskich wartościach bety może być to u mnie nie przyjemne. W styczniu kiedy zrobiłam pierwsza betę było ok.19 i to też był dzień kiedy zaczęłam krwawić. I było to okropne. Mąż mnie z podłogi musiał zbierać.
    U was też tak źle to wyglądało przy biochem?

Ja muszę myć włosy codziennie tak czy siak. Jak chce przetrzymać na drugi dzień to i tak nie wytrzymuje bo się już źle czuje z nimi, szybko mi się przetłuszczają :(

Hejo pandzia, wiem. Czasem człowiekowi wpadnie coś nie za mądrego do głowy.
    Rozumiem z tym krwawieniem. U mnie to już trwa prawie tydzień, plamienie takie większe zaczęło się we wtorek. Chciałabym żeby się już to już zakończyło i dało chwilę spokoju.

Butterfly23, co tam u Ciebie ?

29🙋‍♀️ 31🙋‍♂️
    2023-2 💔

13.07 ⏸️
    22.07 pęcherzyk w macicy
    31.07, 5+6 ❤️
    26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178

Zostań proszę 🙏🙏🙏

preg.png
  • Pinkflower Autorytet

Wysłany: 4 września 2023, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lia. wrote:
    Dziewczynki 🥰

Lia, pokaz pazy. Ja uwielbiam 🥰

Po używaniu suchego szamponu polecam robienie peelingu skóry głowy bo one niestety ja zapychają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2023, 07:58

Lia. lubi tę wiadomość

29🙋‍♀️ 31🙋‍♂️
    2023-2 💔

13.07 ⏸️
    22.07 pęcherzyk w macicy
    31.07, 5+6 ❤️
    26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178

Zostań proszę 🙏🙏🙏

preg.png
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 4 września 2023, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Tak Lia zauważyłam różnice między I a II fazą. I nie tylko w kondycji włosów czy skóry. We wszystkim 🥺 ale to tak jak my wszystkie. Samopoczucie siada, energia spada.
    Dzięki Syska, że pytasz. Czuje się źle. Rękami i nogami się broniłam, żeby nie robić dziś testu, ale nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdybym odstawiła leki bez 100% pewności, że się nie udało. Wiedziałam, że ta jedna kreska mnie zabije 🥺
    Boli mnie brzuch, ciągnie mnie już na miesiączkę, boli głowa.
    A i zauważyłam, że rossmannowe strumieniowe po równych 3 minutach wychodzi taki cień cienia kuzyna cienia. Ale to nie jest kreska, to bez kitu jest cień tej kreski testowej.

• Echo Autorytet

Wysłany: 4 września 2023, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane <3 Miłego dnia <3

Lia, super, że zrobiłaś coś dla siebie! Odstawiasz całkowicie prograf? Jaki masz plan na ten cykl?

Pandzia, super, że odczarowałaś dziewiątego. Moze to znak, że coś się zmienia na lepsze <3 Jak robiłaś AMH w lipcu, to nie ma sensu tego teraz powtarzać.

Syska, jak się dzisiaj czujesz?

Butterfly, przytulam mocno :( <3 Odstawiłaś już leki, prawda? Myślę, że przerwa dobrze Ci zrobi :( <3

Lia. lubi tę wiadomość

2023 ♡ - 2 straty
    2024 ♡ - IVF ✰
    - 08.2024 ✖
    - 09.2024 ✖

---
  • alauda Autorytet

Wysłany: 4 września 2023, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23, przykro mi :( Wiedz, że mocno Ci kibicuję. Pamiętam Cię jeszcze sprzed kilku lat, jak zaczynałam swoją przygodę z OF i pamiętam jak bardzo się ucieszyłam, jak zobaczyłaś po raz pierwszy dwie kreski.
    Zrób sobie przerwę, ale nie poddawaj się. Musi Wam się udać! Wierzę w to bardzo ❤️

Pinkflower, Butterfly23, Echo lubią tę wiadomość

83; AMH 0,73

10.2021 -iui 👧🏻 ❤️

05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie

➡️1 IVF -> ❄️
    FET 06.08 (3BB) ❌
    ➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
  • Pinkflower Autorytet

Wysłany: 4 września 2023, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Hej dziewczyny.
    Tak Lia zauważyłam różnice między I a II fazą. I nie tylko w kondycji włosów czy skóry. We wszystkim 🥺 ale to tak jak my wszystkie. Samopoczucie siada, energia spada.
    Dzięki Syska, że pytasz. Czuje się źle. Rękami i nogami się broniłam, żeby nie robić dziś testu, ale nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdybym odstawiła leki bez 100% pewności, że się nie udało. Wiedziałam, że ta jedna kreska mnie zabije 🥺
    Boli mnie brzuch, ciągnie mnie już na miesiączkę, boli głowa.
    A i zauważyłam, że rossmannowe strumieniowe po równych 3 minutach wychodzi taki cień cienia kuzyna cienia. Ale to nie jest kreska, to bez kitu jest cień tej kreski testowej.

Hej Butterfly23, tak bym chciała Cię mocno wyściskać. Niech to Twój mąż za mnie zrobi. 💔 popłakałam się bo miałam ogromne nadzieje na ten Twój cykl. Nie zrozumiem nigdy tego wszystkiego. Jeśli robisz wszystko tak jak trzeba, nie pojmuje naprawdę.
    Mam nadzieję że ta franca chociaż w miarę szybko przyjdzie. 🫂🫂🫂

29🙋‍♀️ 31🙋‍♂️
    2023-2 💔

13.07 ⏸️
    22.07 pęcherzyk w macicy
    31.07, 5+6 ❤️
    26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178

Zostań proszę 🙏🙏🙏

preg.png
‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ