Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina Mijaziu wy macie piękne wykresy. Życzę z całego serducha by rosły w was kolejne serduszka...
Pari na migreny to żadna tabletka niestety nie pomoże tylko przeczekać trzeba
Majamia ojjj kręgosłup jedno z najgorszych
Współczuję.
Hilary bo zmywarka wasza to kobieta i się obraża czasem heh
Pari nie my musimy jechac do strarogardu Gdańskiego bo tam najbliżej robią w czasie snu. Bo w Bydgoszczy robią tylko w czuwaniu. Najgorsze dla mnie będzie czekanie na wynik ale dam radę.
A dziewczyny nie poddawajcie się jedynie co czasem można odpuścić takie starania że wszytskim by trochę głową odpoczela. A nie ze zaraz po ovu siedzieć jak na szpilkach czy aby się udało;)
Ja dziś znów z córką siedziałam w przychodni do pobrania krwi ponad godzinę tragedia co tam się dzieje chyba muszę zmienić laboratorium. Tylko że mam tam wyniki po 14 zawsze... A u nas pogoda dziś do dupy poprostu mam dość tych chmur jeszcze ja jestem podatna na pogody całe dnie bym spała i łeb boli zawsze ratował się tabletka, ale teraz przecież nie będę ciągle brać. Jutro ma być 18 stopni i słonko:)
karolinams, Hilary lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,a ja tak z zupełnie innej beczki,bo mnie Hilary natchnęła.
Jaką zmywarkę polecacie?Jakiej marki?
Od dwóch lat ją kupuję i kupić nie mogę i stwierdziłam,że koniec,trzeba sobie w końcu życie ułatwić i postanowiłam w tym miesiącu kupić -
ten nie mój żeby nie było haha .. idealny nie wyszedł bo miałam problem z masą ale solenizantce się bardzo podobał a to najważniejsze
Mamabyc3 a chyba, że tak.. w czasie snu to zapewne w nielicznych robią i stąd takie terminy., czekanie na wyniki zawsze najgorsze
idę zaparzyć świeżej kawki i obiad odgrzać, bo z wczoraj nam zostało - uff
i wnet do pracy6 c.s
-
Grochpaproch wrote:Dziewczyny,a ja tak z zupełnie innej beczki,bo mnie Hilary natchnęła.
Od dwóch lat ją kupuję i kupić nie mogę i stwierdziłam,że koniec,trzeba sobie w końcu życie ułatwić i postanowiłam w tym miesiącu kupić
my mamy simensa .. od już ..hmm z 5 lat chyba ... i nie narzekam ... ale mamy ubogą wersję ..teraz pewnie za tą kasę z większą liczbą programów by kupił .. ale lepsza taka niż żadna hihihi ... bo teraz to sobie nie wyobrażam życia bez zmywarki
karolinams czemu uważasz abym nie brała wiesiołka ? niby na śluz dobrze robi ... do owulki dotychczas brałam, potem już nie -6 c.s
-
Pari wrote:karolinams czemu uważasz abym nie brała wiesiołka ? niby na śluz dobrze robi ... do owulki dotychczas brałam, potem już nie -
Grochpaproch wrote:Dziewczyny,a ja tak z zupełnie innej beczki,bo mnie Hilary natchnęła.
Od dwóch lat ją kupuję i kupić nie mogę i stwierdziłam,że koniec,trzeba sobie w końcu życie ułatwić i postanowiłam w tym miesiącu kupić
Mamabyc3 wrote:Karolina Mijaziu wy macie piękne wykresy. Życzę z całego serducha by rosły w was kolejne serduszka...
Ja dziś znów z córką siedziałam w przychodni do pobrania krwi ponad godzinę tragedia co tam się dzieje chyba muszę zmienić laboratorium. Tylko że mam tam wyniki po 14 zawsze...
-
Od dwóch lat ją kupuję i kupić nie mogę i stwierdziłam,że koniec,trzeba sobie w końcu życie ułatwić i postanowiłam w tym miesiącu kupić -
Karola, to trzymamy kciuki!!!
Mamabyc też kciuki zaciśnięte, będziemy czekać na wieści co z córką.
My mamy zmywarkę amica. Tylko malutka, 45 cm, ale większa nam się nie zmieściłaby, więc narazie musi wystarczyć. Sama w sobie ok, w sumie jedna z niewielu co nam odpowiadała, bo mamy z 3 szufladą na sztućce, bo skoro taka mała to jakby jeszcze koszyk z sztućcami dołożyć to masakra. To zależy czego oczekujesz od zmywarki. Ja koniecznie chciałam z tą 3 szufladą i z elektronicznym wyświetlaczem i czasem do końca mycia. I tu już grono modeli do wyboru baaardzo się zawęziło.
I przyciski od góry, bo przy małych dzieciach... ewentualnie z blokadą.
A migreny... grrr. nawet nie wspominajcie. Choć ostatnio szybko reagowałam więc źle nie było. Ale ciąża... Jak pomyślę, że znowu ma mnie to czekać to ciary przechodzą.. i to z 2 dzieci.. W obu ciążach do 12 tc miałam takie migreny straszne... dzień w dzień. Mi często mąż funduje. W telefonie ma ustawione błyski jak ktoś dzwoni i często obraca telefon tą stroną właśnie ze światełkiem. Mnie porazi w oczy i od tego się zaczyna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 13:34
karolinams lubi tę wiadomość
-
Rybaaaa, tez mam zmywarke Amica z trzema szufladami na 45cm bardzo sobie ja chwale. W sumie i piekarnik i plyta indukcyjna tez Amica. Piekarnik dlatego, bo ma blokade przed otwieraniem drzwi i blokade panelu - a przy dzieciach na tym mi zalezalo.
Bylo piekne slonce! Na naszym termometrze 21 stopni! Poszlismy na spacer, a po drodze sie zachmurzylo i zlalo deszczem. Achm...Rybaaaa lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Pari opłatek się roztopi na tej masie więc przykleja go przed podaniem
Ja swojej zmywarki nie polecam z wiadomych względów xd ale ogólnie to jest dobra bo ma już sporo lat (nie wiem ile bo ona tu była jak się wprowadziłam ale wujek mówił że już trochę ma) i oprócz tych dziwnych przerw w działaniu to sprawuje się bardzo dobrze a jest firmy bekoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 15:32
-
Jeny jak mi się nic dzisiaj nie chce...ale się rozogodziło to idziemy z Werką do sklepu bo owoców mi się zachciało.
Miałam w planach kuchnie sprzątnąć ale wkurza mnie że mam tak mało sił, po spacerze wtoczę się na górę i pewnie będę miała dość na dzisiaj...
Jedyne co mi się chce to planowanie przyjęcia Pól dnia szukałam balonów na allegro