Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
PodwojnaMama - prywatny na USG w zeszly wtorek stwierdzil 7tc.
Z NFZ przy badaniu, teraz w czwartek okreslil 7tc. Zobaczymy co na USG wyjdzie temu z NFZ.
Z drugiego pietra w kamienicy z Mlodszym w środku wozek znosze. I pozniej wnosze...
U nas tez alergicy. Wole zwierzat nie wprowadzac, na wszelki wypadek.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia, to się natachasz kobieto...
Ja ze starszą pierwsze tygodnie z 3 piętra znosiłam wózek. Tzn. nie cały, bo odpinalam gondolę i kładłam tam małą i znosiłam stelaż i wracałam po gondolę. Całegobym się bała, bo ciężki i jeszcze by mi zjechał z małą w środku...
PodwojnaMama, ja księgowa, więc w tym zakresie się kształcę, rachunkowości ciąg dalszy
Moja mama ma alergię na sierść a i tak biedna z tymi gryzoniami w domu wytrzymywała czego nie robi się dla dzieci. Ja może kiedyś jakoeś małe zwierzątko dzieciom kupię, ale niech trochę podrosną najpierw.
Dziś dałam mężowi odpocząć, heh. Czas spać. Dobranoc :-* -
Rybaaaa, z gondola wozek to mam ciezki. Ale spacerowke mam fajna. Rownie dobrze Mlodszego moge wrzucic na plecy w nosidlo i znosic reszte w rekach, albo wnoszac, to Mlody na czworakach po schodach - ale troche malo uwagi byloby na asekuracje. No tak krok w krok za synem ide, a z wozkiem w rekach ciezko byloby.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualnyDziewczyny 8dpo zrobilam dzisiaj bobo test. Jak tylko zakropilam mocz to maz zabral test zebym sie nie denerwowala i ze on sprawdzi. po czym leci do mnie po 3 min. i mowi zobacz jest kreseczka. I jest. Widac golym okiem, jednak robilam zdjecia i praktycznie nic nie widac widac. Nie robilam nigdy bobo test wiec nie wiem czy wychodza czasami falszywie dodatnie. Mialam zrobic inny test ale wylalam mocz zanim maz mi o kresce powiedzial i dupa blada.
Wstawiam zdjecie, ale pewnie nic nie zobaczycie, jednak na zywo ladnie ja widac, nie trzeba przygladac sie z lupa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4083771c5c7.jpgevve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBety nie zrobie bo zeby ja zrobic to najpierw wizyta u gina. Oni pobieraja krew na bete i po tygodniu dopiero sa wyniki. Nie ma tak dobrze jak w Polsce. Ale ja spokojnie podchodze. Nie latam z testem jak szalona. Jezeli inny wyjdzie i kolejny to w tedy bedzie pewne a tak to wiadomo. Jeden potwierdzenia nie daje tym bardziej 8dpo
-
PodwojnaMama no na kompie nie widzę .. ale na foto to często ciężko uchwycić dobrze..
chomik słodziak... u nas starsza miała kiedyś chomika .. ale już zakończył swój żywot... ale była faktycznie wyjątkowa i wytrzymała na akcje młodszej.
teraz u nas i pies i kot.
karolinams tulę
evve u nas ze ślubem też szybko poszła załatwianie ..no ale to 10 lat temu
u mnie dziś wyskok temp. choć testy owu negatywne były..hmm się zobaczy6 c.s
-
U mnie 8dpo cos zamajaczylo i zniklo. A 9dpo juz bardziej widoczna krecha byla
Na zdjęciu cos majaczy. Cos tam widac ale jak maz widzi to raczej jestPodwojnaMama lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Podwojnamama ja na tel widzę kreskę! Teraz tylko żeby ciemiała
Ja mieszkam na 4 piętrze...z Werką robiłam tak że stelarz był na dole na klatce a gondole zabierałam do domu bo się bałam żeby nie ukradli. Teraz z maleństwem też będę tak robić tylko będę jeszcze musiała wracać po Weronikę :p
U nas dzisiaj ma być 20 stopni. Słoneczko od rana świeci. Przyjechałam do teściów bo ma być gril. Mąż w pracy do 19 a wieczorem zostawiamy tutaj dzieci i jedziemy do kolegi na urodziny. A jak u Was sobota ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 16:52
-
Czesc dziewczyny!!!!
Jaka piekna pogoda dzisiaj!!!
Wlasnie wrocilismy z rowerow:))))
Podwoja mama ja widze delikatna kreske:)))ale najwazniejsze,ze maz widzi!!!!
Koniecznie powtarzaj codziennie-az w koncu bedzie bardzo wyrazna:)))
Karolinams...przykro mi z powodu bety...kurcze a twoj wykres wyglada tak ciazowo...
Moze teraz jest jakies drugie podejscie do owu?moze idz na usg i sie przekonasz co tam sie dzieje?
Basik jak sie czujesz?krwawienie juz ustalo?robicie sobie przerwe czy od razu podchodzicie do staran?Madzik
Mama 3 corek:) -
Witam kochane przepraszam że się nie odzywałam ale nie dość że całą majówkę w pracy spedziłam to jeszcze jak na złość nic tylko problemy po drodze.
Karolinams mnie również przykro z powodu bety
Podwojnamama trzymam kciuki
Ja w poniedzialek mam wizyte zobaczymy co mi ginka powie...
-
a mi dziś test owu całkiem blada mi ta krecha testowa wyszła ostatnie dwa dni była mocniejsza ... więc chyba juz po owulce albo w trakcie.. jak ostatnio się opóźniała to teraz wcześniej niż w standardzie przyszła (jeśli faktycznie była - ale jajnik czuje cosik trochę to może)
licho z serduszkowaniem ale może ten jeden raz poranny starczy urok pracy zmianowej a że nie chciałam na siłę bo staram się ten cykl z "luzem" przejść to wyszło jak wyszło
nam goście urodzinowi nie dopiszą choć sama rodzina ..chociaż jedna babcia będzie .. dzieci pociesza się właśnie upragnionym prezentem od nas ... szkoda
i w końcu koniec widać przesyłania zdjęć ..bo w empiku promocja to chciałam wywołać .. i tak mi się przesyłają od północy (parodia ... fakt, że 600 zdjęć no ale kurde bez przesady)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 14:34
6 c.s
-
Pari moze w koncu sie uda paulinato daj koniecznie znac jak po wizycie
Madzik chyba odrazu jezeli nie bedzie przeciwskazan
Ciezaroweczki jak dzis samopoczucie ?
Karolina milej zabawy na weselu
A ja troszke w miedzyczasie chce zrzucic kg dzis nawet troche cwiczylam
Mam pelno imbiru w domu i dzis sobie ugotowalam napoj z niego ponoc wplywa na odchudzanie poprawia zdrowie a do tego u facetow dobrze wplywa na plodnosc zobaczymy..
Oczyszcza z toksyn organizm
Ponoc cynamon dobrze robi na plodnosc u kobiet hehe co ja sie dzis naczytalam nana temat ziol itd -
nick nieaktualnyNo kobietki mamy Wiosne co albo i lato juz bo u nas 25 stopni i na krotko biegamy
Maz zabral dzieci po calym dniu szalenstw jeszcze na plac zabaw a ja mam juz dosc i upajam sie w domu cisza
Hilary to pewnie smigaj we Wtorek na USG jak Ci pasuje i nie mialas konkretnej daty ustalonej
Majamia to ciekawa tez jestem czy teraz tc beda Ci sie na USG zgadzac. A z tym targaniem wozka to super ze nie masz problemow ciazowych. Wyobraz sobie ze ja dzwignelam torbe z zakupami i od razu krwotok. Takze ciesze sie ze juz mam starsze dzieci gdyby w 3 znowu byly problemy.
Rybaaa ja tez tak kiedys synka znosilam ze najpierw wozek znosilam a pozniej wracalam po malego a z ksiegowoscia mega podziwiam, jeju jak ja nie lubilam matmy
Magada a moze jutro temp. Cie zaskoczy i ladnie odbije
Majamia o to Tobie tez wczesnie testy wychodzily
Hilary i Karola udanych imprezek zycze
P_aulinaaa oj biedna Ty, nie masz kiedy odpoczac zycze by wszystkie problemy poszly precz!
Pari a jakich testow owulacyjnych uzywasz? Bo ja jak sprawdzalam na tych z ebaya to jakas porazka a apteczne pieknie pokazaly krechy w momencie kiedy byla owulka bo mnie zawsze z bolu lamie w pol.
-
nick nieaktualnyBasik a ja wlasnie pije herbate z imbirem na tr bolace migdalki trzymam kciuki za Twoje spadajace kg
Ja tez powoli je gubie. Razem z mezem przeszlismy na odzywianie wege i kg same zaczely spadac a my czujemy sie tak lekko po przejsciu na wege ze ciezko to opisac. Moj maz miesozerca na maxa ktory rekoma i nogami sie zarzekal ze on bez miesa zyc nie moze jednak poznal nowe smaki i teraz nie wyobraza sobie jak mogl codziennie jesc mieso, wedliny itp. he he -
nick nieaktualnyBasik bardzo wiele smacznych dan ja ogolnie mam bzika na punkcie ksiazek o zdrowym odzywianiu, mam ich podan 200 mega duzo ksiazek z przepisami. Np. dzisiaj jedlismy taki chlopski garnek warzywny z ziemniakami, papryka, fasolka szparagowa, kukurydza i fasola czerwona, duszone w sosie pomidorowym. Na jutro mamy krokiety z kapusta i grzybami. na chleb robimy rozne pasty warzywne lub pasztety. Ryz, makaron na tysiac sposobo itd. a by przetrwac na tej diecie to trzeba smacznie jesc bo bez tego ani rusz.
No i dzieciom gotujemy osobno bo dzieci mieso jedza. na moja cukrzyce ta dieta idealna jest bo widze jak mi cukry pieknie spadaja