Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co do 500 + to ja czekam na teksty typu " o najstarsza 18 lat kończy, to kasy mniej,więc trzeba sobie nowe zrobić" Pierwsza będzie moja teściowa ,ale ja powoli zaczynam mieć w nosie to co ludzie gadają, zawsze gadali i gadac będą. My mieszkamy w bloku gdzie jest dużo starszych ludzi,więc już słyszę jak nam d...ę będą obgadywać
-
Dokładnie ludzie gadali gadają i będą gadać nic się na to nie poradzi.
Jutro ma przyjechać facet z serwisu do mojej zmywarki mam nadzieje że to już jutro będzie bo tak jedzie do mnie już od miesiąca.
Ja już chce wiosnę bo to co u mnie za oknem na pewno nie ma nic wspólnego z piękna majową pogodą... -
Paulina nie wyobrazam sobie teraz zyc bez zmywarki. Miejmy nadzieje,ze dojedzie i ci naprawi:)
Dokladnie Basik, widocznie swoje zycie maja nudne, ze zajmuja sie cudzym. A w ogóle jak sie czujesz? Jak stosunki z mama i siostra?
Karolina,Majzu dalej trzymam kciuki za zielony final:)
Kto jeszcze testuje w najblizszych dniach?
Mnie tez cos ten cykl robi w konia. Dzis mam 13 dpo i zawsze mialam @, a tu dzis temp w gore poszla. Ale testy negatywne. No nic zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie.02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualny
-
Majzu tulę :-*
Magada trzymam kciuki!
Paulina, też już nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki. Oby w końcu naprawili.
A mąż oczywiście, że wykorzystany
Ale wcześniej jeszcze zaczął poważną rozmowę, czy to na pewno dobra decyzja, żeby się starać o kolejne dziecko. Bo mówił ostatnio znajomej, żeby zabierali sie za trzecie, no to odpowiedziała, że nie bo noe byłaby dobrą matką. I czy my nie będziemy gorszymi rodzicami, bo nie damy sobie rady. na co mu odpowiedziałam, że nigdy w moim mniemaniu nie będę dobrą matką, ale najlepszą na co mnie stać. I ilość dzieci nie ma tu znaczenia. Nie będę poświęcać każdemu z osobna tyle czasu ile bym poświęcała jakby było jedno dziecko, ale za to będą miały siebie i tego co daje rodzeństwo to nie jest w stanie dać żaden rodzic swojemu jedynakowi. Ale że u nas już są dwie no to brakuje jeszcze brata, który będzie je bronił
Dzìś pobolewało mnie z lewej strony, więc może owu się szykuje. A mąż dziś bez sił i chyba nie da się wykorzystać -
Mijaziu tule...
Rybaa jeny co za podejście 3 dzieci to już zła matka o bozie. Ludzie mają jakieś dziwne podejście nie masz dzieci jak to musisz mieć kto ci poda wodę na stare lata. Masz 1 ooo super kiedy 2. Masz 2 to 3 już za dużo oszaleliscie aaaa
Basik a tak psychicznie już lepiej?
Magda trzymam kciuki by @ nie przylazla.
Czy wy wogóle oglądanie pogode przecież ta pogoda zwariowala to jest nienormalne środek mają a tu 8stopni... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki po weekendzie
Majzu tule kochana
mamusia86 witamy
evve ty się głupimy komentarzami nie przejmuj, zostań z nami na naszym wątku, bo tu są same normalne i fajne babki
Rybaaa super, że mąż wykorzystany hahha
mamabyc3 ta pogoda to masakra, my wczoraj po weselu na pierwszej komunii chrześniaka, masakra tak zimno...
Basik buziaczki kochana na dzisiejszy dzień
Ja wybawiona , najedzona pękam normalnieevve lubi tę wiadomość
-
Tak kochane psychicznir juz lepiej nawet bym chciala juz po malu sie starac ale to po wizycie u doktorki owu jal bedzie w miare normalnie to akurat mniejwiecej jak mam wizyte u niej do dwoch dni zrobie ta bete jeszcze .
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Mamusia 86 witaj
Karolcia dziekuje
Majzu moze w czerwcu bedziemy razem sie cieszyc fasolkami
Aria a co u cb?
Rybbaa to maz pewnie zadowolony ze byly szalenstwa
Eve ty sie nie wydurniaj i zostajesz heheh
U nas poki co slonce ale i tak siwo na niebie gdzie ta wiosnA ja sie pytamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 09:11
-
Mamusia86 witaj i rozgość się miejsca starczy dla wszystkich
a mąż się chyba zestresował i przyblokował... wczoraj nic z nie wyszło z
temp. nadal w dole, ale śluz już gęstnieje. Wczoraj pobolewało mnie w boku, więc obstawiam, że może być już po owu. Wieczorem jeszcze spróbujemy, ale już chyba po zawodach. Tzn. szansa jest oczywiście, bo przedwczoraj podziałaliśmy, ale czuję lekki zawód. Mężowi oczywiście nie powiem, bo i tak jego męska duma ucierpiała...