Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrobilam wlasnie 2 kolejne rozne testy i tez sa kreski i wiecie strach mnie oblecial ze tak szybko zaczelam testowac i nie wiem czy nie poczekam na rozwoj sytuacji bez testowania przez kilka dni.Tylko jak to zrobic? I musze Wam powiedziec ze ten ebayowski tez pokazal kreske, wiec nie sa takie zle
-
nick nieaktualny
-
Hilary, niedawno mamaginekolog pisala ile nosić w ciazy. I bylo, ze majac juz dziecko, to spokojnie mozesz nosic. Jestes przyzwyczajona do tego ciezaru. No i pod warunkiem, ze nie jest zagrozona ciaza.
Ja cala druga ciaze nosilam syna. A wtedy u rodzicow na 4pietrze mieszkalam. Bylo 3 razy dluzej, ale dalo rade.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 17:17
Hilary lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyJa nie wierze dziewczyny ze moglo sie udac bo wczesniej pisalam Wam ze mnie sutki bola a teraz ani brzuch ani sutki.
majamia teraz prosze o kciuki bo ostatnim razem do 8tc kreski nie ciemnialy i skonczylo sie zle, wiec teraz jak wstawie Wam porzadnego testa to zaczne sie cieszyc.
W ogole to czyzby zaskoczylo przez to ze bralam antybiotyk he heWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 17:27
-
Nigdy nie wiesz kiedy zaskoczy aczkolwiek antybiotyk nie niweluje mozliwosci zajscia. Jestes tego dowodem
Bedzie dobrze! Musi byc i nie ma co na zapas sie martwicsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
PodwojnaMama bedzie dobrze, trzymam kciuki :-*
Ja też nosiłam córkę w drugiej ciąży, no ale ostatecznie skończyło się porodem w 36 tc. Jakiś wpływ to na pewno miało, ale jaki!?
Ja wciąż czekam na owu. Dziś się nasprzątałam, młoda zrobiła pobudkę o 5 rano, powoli padam, a tu by trzabyło jeszcze męża wykorzystać -
Nooo, mnie tez owulacyjne nie wychodzily pozytywne. Dopiero teraz w ciazy sa pozytywy. Mozliwe, ze moj organizm nie dziala na nie... dlatego temp mierzylam, zeby wylapywac owulacje, bo zero objawow, sluz srednio... a szyjki to ja w ogole nie czajesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualnyDziewczyny obiecuje ze jak jutro lub pojutrze testy beda ciemniejsze to odgonie wszystkie zle mysli mam nadzieje ze zarazilam sie od Was mocnymi wiruskami i 3 ciaza bedzie spokojna i nudna a poki co to jestem w mega szoku i tak jakby sie to dzialo obok mnie
Rybaaa a Ty mierzysz temp.? Moze jak wezmiesz kapiel lub prysznic to sil< witalne wroca i meza wykorzystasz
Majamia kurcze tak sie zastanowilam ze gdybym od zawsze nie miala boli owulacyjnych to ani sluzu to naprawde tylko mierzenie temp. zostaje bo tak trzeba by bylo co miesiac na monitoring latac i sprawdzac czy faktycznie byla. -
Witam kochane,
Ale naprodukowałyście
Nie pisałam ,bo na majówkowym wyjezdzie czasu brakło ,a po powrocie do pracy i dzisiaj też musiałam iść
Płodne miały być w majówkę a nie było - owulka mi się opóznia albo wcale nie będzie.
może będzie pózniej bo nie czułam jej ,a zawsze czuje .No ale na wyjezdzie byłam pożądnie znieczulona to może i nie czułam -taki żarcik
Ale,ale co ja czytam podwójnamama super !!!! -trzymam kciukasy żeby krecha ciemniała.
Basik kochana bardzo mi przykro,ale super że się pozbierałaś i walczymy dalej.
Dziewczynki z negatywami tulę ,szkoda, ale nie poddajemy się dzidzia będzie! -
PodwojnaMama i takiej ciąży Ci życzę
Temp. mierzę... jak nie zapomnę :-o tzn. jak zapomnę po przebudzeniu to zawsze jak mi się przypomni. Ale owu to i tak wykryje, bo mam bardzo wyraźny skok. A od 3 dni spadek więc chyba się szykuje lada dzień. Właśnie biorę kąpiel, M mnie wygonił
A plamień o 2 dni nie ma...PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Hej kobiety
Podwójnamama no coś tak jest więc byłem by ciemniala:)
U nas dziś cała noc leje pół nocy nie spalam a tu moja mlodsza o 5:30 "mama wstań ". Jeszcze cos mnie bierze kocham co 5min wczoraj tak mnie złapali że myślam że się posikam heh miałam bratanice od piątku wczoraj wieczorem pojechała. Jakie one są kochane aż w szoku byłam że mogłam iść na plac zabaw bez wózka z tą 3 ale ludzie się patrzyli o matko co mnie czeka a może też dlatego że miałam wzdęcia takie brzuch jak w 6 miesiącu a tu 5latka,4latka i 2latka haha mieli co plotkowac:D muszę mniej zacząć jeść bo ja 30kg znów przytyje, ciągle myślę o jedzeniu no masakra jakas niech chociaż ciepło się zrobi to dupe rusze i równowagę zachowałam. Aż boję się wejść na wagę ale pewnie już z 2 kg będzie jak nie 3
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Ana Ty myslisz ze owulki nie bylo bo nie czulas, a na koncu cyklu zycze Ci by sie okazala mega niespodzianka
Rybaaa i jak zabralas sie za meza? To teraz tylko czekac na efekty
Mamybyc wyobrazilam sobie Ciebie jak szlas na ten plac zabaw hi hi a z tym jedzeniem to niezle ze taki apetyt masz w 1 trymestrze jedz ale moze zdrowe przekaski to i nie przytyjesz
I zdrowka dla Ciebie
Mnie sie stres udzielil dzisiaj znowu robilam testy i kreski sa ale nic ciemniejsze i tlumacze sobie ze to dopiero 9dpo, zeby spokojnie poczekac, ale z tylu glowy jedno siedzi. -
Podwójnamama spokojnie test może być ciemniejszy za 3 dni nie ma co się stresowac
Ryba właśnie mąż wykorzystany?
Która z was teraz będzie testować bo nie wiem kiedy kciuki trzymać
Ale tak wczoraj idąc z tą 3 to zauwazylam że najbardziej krzywo patrzą się młodzi. Babcie czy kobiety koło 50 uśmiechały się. A młodzi to dosłownie politowanie w oczach dla mnie jakbym życie marnowala na dzieci... ahhh co ja mowie była sobota godzina 18 to oni na melanż wszyscy się wybierali haha. Ja mam podobno spotkanie klasowe teraz w sobote i zastanawiam się czy iść -
nick nieaktualnyMamabyc3- ja na stronie staraczkowej zostałam wyzwana od królic ktora robi dzieci dla " pińćset plus" za to ze smiałam sie wyrazic warpliwosci co do moralnosci zrzekania się praw do zarodków i przeznaczaniem ich na eksperymenty medyczne. Do lasek chyba nie dociera , ze .np opiekunka wezmie tyle co suma tych wszystkich 500 + ( a to tylko opiekunka, gdzie reszta wydatkow) o nie opłaca sie " robic" dzieci dla pieniedzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 11:17
-
PodwojnaMama wrote:Ja nie wierze dziewczyny ze moglo sie udac bo wczesniej pisalam Wam ze mnie sutki bola a teraz ani brzuch ani sutki.
majamia teraz prosze o kciuki bo ostatnim razem do 8tc kreski nie ciemnialy i skonczylo sie zle, wiec teraz jak wstawie Wam porzadnego testa to zaczne sie cieszyc.
W ogole to czyzby zaskoczylo przez to ze bralam antybiotyk he he
Ja bym sie nie zdziwiła,gdyby zaskoczyło przez antybiotyk ,u mnie tak było. Brałam antybiotyk pierwszy raz od 15 lat i się udało, wcześniej przez 3 cykle nic
PodwojnaMama lubi tę wiadomość