Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Słońca moje! Kobietki kochane! Pomocy! Małpa nadchodzi i mam nastroje że pozal się b....ale nie o tym.
Mam 31 wiosennek. Męża od 9 lat. Córkę 8 lat i 6 lat. Tylko jest ale. Od 3 - CH lat włączył mi się instynkt macierzyński i tu problem. 3 lata temu mąż nie chciał mieć więcej dzieci ale od 10 - ku cyklu stwierdził że chce i kochamy się bez zabezpieczenia... Od trzech cykli jeżdżę na monitoring . Ovu jest. Biorę inofolic dwa razy dziennie i teraz od 5 dni magnez. Czuję że mam już dość. Najgorsze jest to że mąż mnie nie wspiera i chyba mu nie zależy. Na wszystko odpowiada nie wiem albo obojętnie. Nie wiem ! Chce odpocząć już od tej temperatury ale pani ginekolog kazała nadal mierzyć. Chyba depresja. Może jakieś dobre rady! Kopniak w d.... Obojętnie co kochane. Poradzicie mi coś. Buziaki i ściskam was mocnoElwira
-
Elwira bo chłopy to debile w większości:) ale tak szczerze to 1-2cykle sobie odpuśc co głową odpocznie, nie ma co się męczyć na chama. To co dziewczyny biorą to wiesiolek od @ do owulacji na sluz płody. Oraz codziennie lampka czerwonego wina i migdały dla lepszego endometrium dalej nie wiem nie znam się , ale chyba też spokój może pomóc. My wiemy że u nas fajnie bo my takie wariatki jesteśmy:D
Basik ja nie wiem kiedy bierze się acard ale to chyba od krążenia wydaje mi się
Rybaa może poprostu za bardzo napastowalas go heh i czuł się wykorzystany wiesz może wtedy starczyło i ten 1 żołnierz czeka -
Elwira, u mnie przy braniu przeroznych suplementow - wspomagaczy, sluz slabej jakosci, bole glowy caly cykl i straszny bol owulacyjny. Teraz wszystko rzucilam w cholere, wlacznie z mierzeniem temp. Dzis sluz piekny, od lat takiego nie mialam i co wazne, ze czuje sie dobrze. Nic mnie nie boli i jestem spokojna.
-
Hej hej
Nie było mnie wczoraj bo czasu nie miałam Mąż miał dzień wolny ale do 12 spał bo w sobotę się spił :p Nocowaliśmy u teściów a po południu pojechaliśmy do brata M bo mu synek się urodził A wieczorem jeszcze do nas znajomi wpadli.
Zaraz was nadrobię bo sporo naskrobałyście
-
chyba faktycznie w tym miesiącu odpuszczę temperaturę tylko zbytnio nie chce bo mi szkoda. Hi hi hi ale kobieta pokręcona jest czasami. A może czerwiec będzie lepszy?! Ja od kiedy zostalam po raz pierwszy mama to marzyłam o 4- Ce slodziakow! Ale niestety nie wszyscy mają takie pragnienia. Odczekam 3 dni i wtedy pomyśle co dalej. Buziaki i powodzenia dziewczynyElwira
-
mamusia86 super gratuluję pociech i trzymam kciuki za kolejną
Elwira.eli rozumiem cie, jednego razu mówię, że rzucam mierzenie temp, a za chwile stwierdzam, że muszę wiedzieć co się dzieje ze mną i mierzę dalej
Mam dosyć już czekania na @ , już bym chciała żeby się zjawiła w końcu, wredota jedna. -
Basik83 wrote:Dziewczyny jakie witaminy polecacie i po co nie ktore biora acard ?
Hejka- brałam acard przed ciążą z córką i całą ciążę. Niby oszukuje śluzówkę bo jest lepiej ukrwiona.
Okres mi się spóźnia ale test robię w środę bo nie chce się rozczarować. Będzie co będzie. Oczywiście głupia ja zbadałam się i ja mam jakoś dziwnie ona wiecznie cały cykl jest lekko otwarta ( może z faktu że 3 ciąże w tym jedno poronienie )
No zobaczymy czy cykl kwietniowy będzie cyklem szczęśliwym. -
Podwojnamama i jak robiłaś dzisiaj test ?
Mambyc3 hehe a olać te komentarze Na mnie to w ogóle będą patrzeć jak na kosmitkę...jakaś małolata aż 3 dzieci
Paulinna to oby szybko Ci zmywarkę naprawili bo wiem co to za ból
Majzu tulę !
Kto testuje w maju to wpisze na listę
Rybaa nie ma co się nastawiać negatywnie, skoro przedwczoraj było to jest szansa. A ta koleżanka to dziwna jakaś...rozumiem że ktoś może nie chcieć trójki dzieci ale żeby mówić ze przy trojce będzie się złym rodzicem to śmieszne
Mamusia86 witaj i rozgość się u nas
karolinams jak najedzona i wybawiona to znaczy ze super się udała zabawa
Basik no i super że już lepiej
Elwira.eli witaj pewnie że u nas wesoło
A ja jednak idę w środę na te usg. Z Werką na sczepienie na razie nie idę bo Wiktor kaszle i jak byliśmy u teściów to tam córka swagerki zachorowała i nie wiem cy u nas nic się nie rozwinie. Do tego okazało się że jednak teściowa jedzie na chemię w piątek więc w środę może zostać z młodą. No własnie jeszcze wam tego nie pisałam, ale teściowa ma raka trzustki. Rok temu wykryli. Schudła strasznie z 80 kg na 45 i bierze chemie. O tyle dobrze że wyniki ma dobre i jeśli guz prze chemię się zmniejszy to będą operować. Masakra jest bo to taka dobra kobieta jest. Ja jako synowa nie mogę o niej złego słowa powiedzieć i sama bym chciała być kiedyś taką teściową
-
Hilary o raju współczuję i trzymam kciuki za zdrowie teściowej. U mnie zmarł kolega z pracy glejak mózgu nie było szans u niego ,a też taki dobry chłop. Życzę wygranej walki dla Teściowej.
Zdrówka dla dzieci życzę i zaraz będzie środa i podglądanie.
Muminka to jak nic trzymamy kciuki
Podwójnamama co tam u Ciebie? odzywaj się.Hilary, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Staramy się na luzie bo mamy dzieci. Jestem w tej dobrej sytuacji że mamy synka i córeczkę a mąż ma jeszcze dorosłą córkę z poprzedniego związku.
Jednak gdyby się udało chcielibyśmy bo duża rodzina to szczęśliwa rodzina. Obliczywszy spokojnie wychowamy i kolejne dziecko więc skoro jestem jeszcze piękna i młoda to czemu nie. -
Witam nowe mamusie
Hilary to czekamy na srode
Wlasnie nie wiem po co ten acard na dziale poronienia dziewczyny o tym gadaly
A u nas pewnie ze fajnie
Co do podejscia facetow moj teraz tez sie dziwnie zachowuje wydaje mi sie ze robi to tylko dla mnie. -
Basik acard oszukuje organizm w kwestii ukrwienia śluzówki, pomaga gdy jest problem ze słabym endometrium i zagnieżdżeniem, podobno zalecany jest często po poronieniu, bierze się po owulacji, aż do odwołania. Ja brałam przy CLO za pierwszym razem, bo bałam się że CLO osłabi endometrium, ale to była moja decyzja a nie zalecenie lekarza....
-
Majzu
Rybaaaa u mnie też tylko w sumie 1 serduchowanie i nie wiem czy nie za późno ..
Basik83 też się nad tym acardem zastanawiałam na co i po co
Elwira.eli mój też ma podejscie bardziej będzie to będzie, nie będzie to nie będzie... choć sam namawiał na 3
Hilary zdrowia dla teściowej ...
ja będę testować pewnie .. do 17. powinnam poczekać z nim ale pewnie nie wytrwam tyle więc może w niedzielę hmm ...
muminka83 to trzmamy kciuki za dwie krechy
lecę rozmrażać lodówkę ... bo nie dam nawet rady szuflady otworzyć ... mam nadzieję, że za wiele mięsa tam nie mmamy w zapasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 16:04
6 c.s