Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Elwira, ja też polecam odpuścić. O poprzednią ciążę staraliśmy się od razu po powrocie @ po porodzie i zeszło 6 mcy. Byłam na jednym forum i co miesiąc nakręcanie na testowanie itp. Na 1 miesiąc pożegnałam się i odpuściłam (ale nie mężowi ;-P) i zaskoczyło.
mamusia86 no to u Was wesoło a jakiej płci? 2+2? trzymam kciuki
ja też zawsze chciałam duuużą rodzinę, sama mam 5 rodzeństwa, ale po 2 cc stwierdziliśmy z mężem, że 3 to w tej sytuacji max., nie będę narażać swojego zdrowia. Dlatego teraz marzy mi się synek... Ale będzie co będzie.
karolinams, podobne cykle do Twoich miałam przed ciążami. masakra, współczuję
muminka, moją szyjka po 2 porodzie też inna jest niż wcześniej, i też jakby lekko otwarta zawsze. Mimo, że ja cc, ale 2 poród już z rozkręconą akcją i 7 cm rozwarcia, więc widać nie wróciła do stanu sprzed ciąży. Trzymam kciuki za II kreski
Ja na pewno w maju testuję, ale jeszcze nie wiem kiedy, powiem jak w końcu owu przyjdzie Ja się dziś do du*y czuję, głowa od rana bolała, teraz już trochę przeszło, ale i tak nie do życia jestem.. Albo mnie coś bierze, albo w końcu owu zawitała, bo czuję, że temp rośnie i termometr pokazuje ponad 37.
Hilary współczuję teściowej. Oby było tylko lepiej i pokonała to dziadostwo.
I czekamy na wieści środowe A z Ciebie pracuś choć powiem, że ja jak się już za coś zabiorę to też na maxa, najgorzej to właśnie się zebrać ;-P
PodwojnaMama trzymam kciuki, żeby temp odbiła ;-* i super, że ze zdrówkiem lepiej.
Mamabyc3 zdrówka życzę! ;-*
Paulina... ach ci serwisanci... trzymam kciuki za owulkę!
Aria, to odpuść i na luzie
Grochpaproch, jak się popieści to się wszystko zmieści, haha, zmywarka też i nie myśl o zegarze biol., powodzenia!
A co do projektowania, to ja też się mogę przebranżowić narazie zaprojektowałam meble do naszego mieszkania (w większości już wykonane), ale ciągnie mnie do czegoś "większego". Chyba powiem M, że kupujemy dom haha
Hilary, u nas były balony z helem, to wszystkie dzieciaki były przeszczęśliwe, no ale to trochę kosztuje..
U nas słońce, ale zimno, no i młoda wierci dziurę w brzuchu, że chce iść na plac zabaw, a mi się nic nie chce....
Zbieram siły na wieczór, żeby jeszcze poprawić
Hilary lubi tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:
karolinams, podobne cykle do Twoich miałam przed ciążami. masakra, współczuję
..... Chyba powiem M, że kupujemy dom haha
U nas słońce, ale zimno, no i młoda wierci dziurę w brzuchu, że chce iść na plac zabaw, a mi się nic nie chce....
Zbieram siły na wieczór, żeby jeszcze poprawić
Tak dom to marzenie chyba większości... życzę realizacji w tym temacie
u nas rano śnieg teraz słońce ale wieje... grrr więc zimno na bank
-
Hilary - zrob babeczki i przygotuj lukier i inne takie do dekoracji. Dzieciaki wyzyja sie artystycznie, zjedza lukier niebieski, jakies dodatki smerfowe
Albo jajka na twardo, pomidory i niechaj z nich robia grzybki.
Do tego jakies konkurencję - biegi, slalomy. Cos jak ucieczka z domu Gargamela. Chowanego pt. Schowaj sie przed Klakierem.karolinams, Hilary lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Balony z Helen kosztują niestety więc ja zamówiłam tylko takie zwykłe niebieskie i białe i porozwieszam wszędzie
Majamia te grzybki z jajek to zrobię do jedzenia już wcześniej pomyślałam. Do tego galaretki niebieskie z jagodami. Ogórki i inne warzywa porozkladam na talerzach w formie kwiatów. Do jedzenia to jeszcze będą zwykle rzeczy tzn mięsko z grila, szaszłyki. Babeczki to myślałam zrobić i żeby zjedli ale faktycznie fajniej jakby sami sobie udekorowali dzięki za pomysł
-
Witam nowe mamusie w ten śnieżny majżdziernikowy dzień
ale w weekend temperatura ma być ok 20+ także jest nadzieja
Karolina -szkoda kurde- współczuje cykli
Hilary -super imprezka będzie
mama86- czwóreczka , jej jak mi się marzyHilary lubi tę wiadomość
-
Hilary nie chcesz posprzątać u mnie ?
PodwojnaMama trzymam kciuki aby jednak temp. odbiła
zamrażalka odgruzowana.. dobrze, że zapasów cennych nie było za wiele
Mamabyc3 zdrówka - niech katarzysko szybko przechodzi
P_aulinaaa29 normalnie pan z serwisu to sobie w kulki pogrywa
Grochpaproch kombinuj kombinuj ze zmywarką ..większa lepsza u nas też idealnie nie dało się zamienić z szafką ..więc długo była dziura potem w końcu znalazłam taką zwykłą otwartą półeczkę co się tak zmieściła
Rybaaaa u mnie też coś temp. dziś nie zaszalała dalej.. aż mi ovu odznaczyło owulkę i zgłupiałam
Hilary normalnie urodziny ful wypas część pomysłów i u mnie była gdy córa robiła dla koleżanek.. co do balonów to gdzieś widziałam pomysł na włożenie w nie karteczek z zadaniami a dzieci przebijają i je wykonują
u mnie temp. szaleje aż drugi raz zmierzyłam jak zobaczyłam ile termometr pokazuje ... wczorajsza to taka typowo z drugiej fazy cyklu u mmmnie a tu poleciało znów w dół...
w ogóle dziś mnie brzuch boli i jajniki jak nie jeden to drugi
spać mi się chce nieziemsko..ale przez to durne odmrażanie za późno sie położyłam jak na tak wczesną porę wstawania ..
mięso właśnie duszę .. będzie miał chłopisko na jutro .. no i trzeba coś z niego zrobić bo już zamrozić z powrotem nie mogęHilary lubi tę wiadomość
6 c.s
-
nick nieaktualny
-
Hilary chyba sama wpadnę z dziewczynami na przyjęcie dawaj adres heh dzieci będą zachwycone oby pogoda dopisała.
Mama86 ja też zawsze chciałam mieć 4 ale warunki gorzej z miejscem na 4 szkraba. Ale 3 też będzie dobrze
Kurde my mieliśmy robić remont łazienki latem ale kasy tyle jednak nie ubieramy bo zawsze znajdzie się jakiś większy wydatek. A z 12 tys potrzebujemy jak nic. U nas też rano sniezyca była teraz słońce świeci ale zimno że szok. Oby prognozy się sprawdziły i od piątku było ładniej. Choć pewnie owoce w tym roku to będzie cenowa masakraHilary lubi tę wiadomość
-
PodwojnaMama, czyli biochemiczna ciaza? Jak test dodatni a mimo wszytko @ przybyla?
Ja tak mialam cykl przed zajsciem w ciaze. Test blady, a zaraz @ przyszla.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dziewczyny, czy testy w trakcie owu coś pokażą? Bo znalazłam w szafce i jeszcze 1 test mi został z testowania sprzed 1.5 roku
PodwojnaMama tule :-* szkoda, że bety nie zrobiłaś to by było wiadomo czy to była cb..
trzymam kciuki za czerwiec :-*
Pari no to do dzieła! Może faktycznie owu dopiero będzie. -
Podwójna mama tulę! Jejku coś ostatnio na forum nie am dobrych wieści. Chyba przyda się znowu popsikać wiruskami $$$&&&****%%~~~~••<>□>□■□■□○○♡♡♡♡♡☆☆☆☆÷÷÷÷#£££€¥¥₩!!!$$$$$****
Mamabyc3 no pewnie wpadajcie na mazury
Pari spoko mogę i u Cb sprzątnąc:p Jeszcze tylko jutro u siebie sypialnie muszę ogarnąć :p