Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Pychotka, ja wczoraj truskawkami się raczyłam. Po urodzinach tyle żarcia zostało, że jeszcze wyjadamy
Mamusia86, napisz coś więcej o Twojej gromadce. Chłopcy? Dziewczyny? Rodziłaś sn czy cc?
Karolka, kciuki za Ciebie, niech już się jutro wyjaśni Twój megadługaśny cykl.
Podwojna tulę
Basik kciuki za Ciebie
Ja tez po cichu liczę na czerwiec -
Zrobiłam test owu. Takiej ciemnej kreski testowej nie miałam nigdy jak kiedyś robiłam, ale jednak kontrolna była ciemniejsza.
M zmęczony już powiedział, że jak owu jeszcze nie było to trudno, on nie da rady tak na zawołanie i chce odpocząć. Więc oby już było po owu.. -
Staramy się o czwarte 11 miesiąc. Wszystkie 3 poprzednie ciążę bez najmniejszego problemu z zajściem. Bez wykresów i bajerów. Dopiero tym razem, mam okazję poznawać te metody i sposoby. Co miesiąc coś dokładam nowego. To jak nowe hobby. Moje wahania nastrojów w cyklu i nadzieje są podobne jak czytam u was, więc daruję sobie pisanie o tym. Dzieci już mam, więc jak nie będzie kolejnego, to najwyżej będzie mi bardzo, bardzo przykro. Dzieciaki dają mi popalić, ale jednak je uwielbiam. Jak były malutkie było rzeczywiście ciężko, ale teraz jak widać znów chcę wrócić do pieluch.
karolinams, Grochpaproch, Rybaaaa lubią tę wiadomość
1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
Hilary to są gofry? Bo mój mózg ma problemy z myśleniem heh jeśli tak to ja ich mam po dziurki w nosie moje dziewczyny tak je kochają że najmniej raz w tygodniu muszę robić
Rybaa to skoro on tak to traktuje to poprostu mu nie mow że podejrzewam owulacje tylko tak masz ochotę poprostu.
Lila witamy;) -
Lila witaj mam tak jak ty jak moje dziewczyny wyrosly zachcial mi sie malutkiej dzidzi
Rybaaa wlasnie nie mow mu tylko zrob swoje
A mi sie dzis pojawil wodnisty sluz czyzby organizm potraktowal poronienie jal zwykla @?i jest normalnie
Aria ja tez na czerwiec licze i to bardzo -
Mamabyc3 tak to są gofry, tyle nawaliłam bitej śmietany że nie widać gofra:p
Hehe no jak masz raz w tygodniu to się nie dziwię, u nas jest raz na jakiś czas bo przeważnie nikomu nie chce się robić, częściej są naleśniki właśnie z owocami i Śmietaną:p
Jeju a ja wczoraj wieczorem przeczytałam o barszczu z uszkami i tak od wczoraj mi się go chce ze szok... a barszcz to ja wcześniej jadłam raz w roku na święta i jakoś mnie do niego nie ciągnęło... a teraz żeby nie wizyta to już bym w sklepie była po składniki:D pierwszy raz mam taką ciążowa zachciankę:p
-
Hilary ty się szykuj do lekarza pamiętaj dawaj znać koleżankom bo czekamy niecierpliwie.
Basik byłaś na wizycie u lekarza??
Magda, Aria , Basik, PodwójnaMama, Rybaaa, Ana79, Pari P_aulina, Simon, Grochpaproch, muminka, mamusia86, Lila ..... TRZYMAM KCIUKI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 08:07
Hilary, Grochpaproch, Rybaaaa, PodwojnaMama, Pari lubią tę wiadomość
-
Basik a może u Ciebie faktycznie organizm uznał że była @ i wszystko jest normalnie!!!
Karolina a Ty jaką miałaś stymulację? bo chyba coś przegapiłam
a ja w tym cyklu w ogóle nie będę zaglądać na swój wykres, sprawdzać śluzu itd.... odpoczywam sobie i spokojnie czekam na następny cykl, już z CLO może przez to że się tak nakręcam cykl mi się wydłużył.... dlatego teraz luz i pilnujcie mnie Dziewczyny!!!! -
karolinams wrote:majamia też masz dziś wizytę u lekarza??? supersyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.