Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
W czwartek na wizycie mowil, ze ocenia na 7tc. A tydzien wczesniej USG prywatnie mialam i tez byl 7tc. Wiadomo - kazdy inaczej ocenia, ale jak slyszy sie 7tc po tygodniu... jak dzis mi powie, ze 9, to bede spokojna.
Na 13:10 mam byc. Ale wiele osob jest na ta godzine i wchodzi sie, jak przychodzi...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
No czekamy na dobre wieści z wizyt!
Karolina, ufff, w końcu nowy cykl zaczynasz, oby szczęśliwy :-*
Lila witaj. Powodzenia!
A u mnie temp dziś troszkę w górę poszła, ale to jeszcze nie to co zawsze było po owu, no ale rano wstałam i tak mną telepało i cały czas mi zimno, że nie zdziwię się jak mnie coś rozłoży...
Hilary co do ciążowych zachcianek to ja w obu ciążach miałam tylko jedną - "kakałko" po tygodniu mąż już nawet nie pytał, tylko przynosił do łóżka
Basik, a robisz betę przed wizytą?
-
simon86 wrote:Karolina a Ty jaką miałaś stymulację? bo chyba coś przegapiłam
a ja w tym cyklu w ogóle nie będę zaglądać na swój wykres, sprawdzać śluzu itd.... odpoczywam sobie i spokojnie czekam na następny cykl, już z CLO może przez to że się tak nakręcam cykl mi się wydłużył.... dlatego teraz luz i pilnujcie mnie Dziewczyny!!!!
TO życzę spokojnego cyklu i owocnego koniecznie.
Hilary super , że po wizycie wszystko dobrze
mamamia nie denerwuj się na zapas, będzie dobrze zobaczysz. -
Rybaaaa wrote:Karolina, ufff, w końcu nowy cykl zaczynasz, oby szczęśliwy :-*
A u mnie temp dziś troszkę w górę poszła, ale to jeszcze nie to co zawsze było po owu, no ale rano wstałam i tak mną telepało i cały czas mi zimno, że nie zdziwię się jak mnie coś rozłoży...
Ja szczęśliwa, że nowy cykl i postanowiłam , że w tym cyklu zapodam sobie trochę suplementów , a co tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 11:53
Rybaaaa lubi tę wiadomość
-
Juz po. W wiekszosci wyszlo mu 10tc. Ale mam zalecana kontrole USG za 2tyg. W piatek dopytam czemu - czuy cos nie tak, czy co.
PodwojnaMama, Rybaaaa lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Majamia na pewno wszystko jest ok ! Pewnie tak dmucha na zimne żeby sprawdzić. A masz zdjęcie ?
U mnie np było najpierw z pierwszego usg że ciąża mniejsza o 4 dni a teraz że o 7 ale gin mówiła, że to nigdy nie da się tak dobrze wymierzyć bo fika i skacze itd
Sorki trochę mi zeszło ale zanim wróciłam to trochę minęło bo jeszcze do sklepu zaszłam. Potem w domu okazało, że teściowa mi się dobrała do prania i zaczęła prasować to musiałam ją powstrzymać kawą i ciastkiem :p Potem zrobiłam w końcu ten mój barszcz i go zjadłam, a potem go zwróciłam i ogólnie źle się czułam i musiałam poleżeć.
Z dzidziusiem ok Ma ponad 6 cm a przezorność wyszła ok. Gin trochę musiała go poganiać, nawet sama się śmiała że wcześniej za mały a teraz się kręci tak że zmierzyć nie może
Ale zdjęcie wyszło super nawet język wystawił
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/139e5edc0ed3.jpg
Niedługo każda z was zobaczy taką dzidzię !
I znowu u nas pada śnieg...co prawda od razu znika ale pada już tak z godzinę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba584079574b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 14:35
Pari, Rybaaaa lubią tę wiadomość