Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Aria trzymam kciuki.
Basik83 u mnie koło obornik Wlkp. Rano chłodno i chmurki ale czasem przebija słoneczko.temp. 9 stopni.
Hilary duże współczucia kochana. Życzę zdrówka i oby szybko minęło. U mnie jedna z córek zapalenie krtani obecnie i niestety druga zaczyna też kaszleć co mnie martwi bo to astmatyczką i alergiczna. Od kwietnia się u mnie ciągną chorubska. Ale staram się całkiem nie załamywać. W końcu przyjdzie słońce i będzie dobrze.
Więc dziewczyny na ten dzień życzę dużo słońca, serduszmowanie i dobrego samopoczucia. BuziakiHilary lubi tę wiadomość
Elwira
-
Dzięki Dziewczynki. Dzisiaj jakoś mi lepiej, zwłaszcza że wyszło słonce i świat inaczej wygląda. Ja wiem, że na wiele rzeczy nie mamy wpływu, ale rzeczywiście myślenie o ewentualnych niewypałach jest bez sensu. Tak to można się zamartwiać w każdym tygodniu ciąży i później w każdym kolejnym tygodniu życia dziecka. Ogólnie dochodzę do wniosku, ze internet to z jednej strony kopalnia wiedzy a z drugiej morze informacji, które nie powinny być w posiadaniu osób nie znających się na temacie. No bo co mi po medycznych statystykach, normach i przypadkach? Skoro jest ok to jest ok i jeśli mówi to lekarz, który mnie widzi oraz moja kochana ciocia (położna), no to powinnam się dalej konsultować i leczyć, fakt, ale wiecie... nie ciążowo, tylko trochę wyżej
Aria, trzymam kciuki. Uda się, zobaczysz. Już troje masz, więc na bank nie ma problemu, po prostu musi zaskoczyć w najbliższym czasie.
Ja ogólnie suplementów jakoś nie lubię, w sensie wiesiołki, siemię i takie tam. W poprzedniej ciąży zupełnie mnie rozregulowały i zmieniła mi się długość cyklu. W tej wiedziałam dokładnie kiedy jest owy (testy, ból), ale śluz był wyłącznie wodnisty, żaden tak super ekstra.
Hilary, zdrówka!
Trzymam kciuki.karolinams, Hilary lubią tę wiadomość
-
Aria, Kochana, zdrówka! I co to za gadanie w ogóle!?
Mój M jak tylko go coś zaboli to od razu SKS... I że dziadek dzieci robi... Ja mu wciąż powtarzam, że on młody bóg, 40 lat jeszcze nie ma.
Aria, co Ty tu o starości mówisz? Zresztą, dzieci odmładzają, więc trzymam kciuki za poniedziałkową armię :-*
U nas też słoneczko, ale zimno. Ogarnęłam trochę dom, pranie się robi, maluch śpi, a starsza córka ogląda bajkę, coby matka mogła spokojnie kawę wypić i popisać na forum
U nas nowy rok zaczął się chorobą, po kolei całą 4 padliśmy jak kawki. Tzn. starsza zaczęła gorączkować dzień przed sylwestrem, a o 1 w nocy w nowy rok mnie rozłożyło, później M i młoda. I co któreś wyzdrowiało, to na nowo, aż do połowy lutego... Zaczęło się od bostonki, a skończyło zapaleniem płuc u córki. Jeszcze odczuwamy skutki tej durnej bostonki, bo do teraz złażą mi i M paznokcie... Ciekawe ile to potrwa jeszcze..
No i dziś OF zaznaczył mi owu 3 dni temu, więc czekamy. Ale przed 20 maja na pewno nie testuję (ehe, gadanie ;-P)
Miłego dnia!
-
Aria trzymam kciuki za podglądanie raju jak się cieszę , i już jestem z Tobą nakręcona hahah
MamaTuśka każdy organizm pewnie inaczej, ja nie brałam wcześniej tylu co teraz ale co tam próbuję I tak mam rozregulowane cykle więc albo pogorszy albo pomoże
Rybaaa raju co za choróbska.. współczuję,
no to czekamy na twoje testowanie
Najwazniejsze, że dziś czwartek a co za tym idzie zaraz weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 09:45
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
Hehe karolina ja tez sie ciesze ze juz czwartek my z corami juz odliczamy ile razy do szkoly musza jeszcze isc ja juz bym chciala wakacje mam dosyc szkoly.
Aria bedzie dobrze w koncu musi sie skonczyc to ciagle nie powodzenie
Mama tuska bedzie ok zobaczysz ..doktor gogle nie ma zbytnio kwalifikacji wiec mu nie wierzymy hehehe
Co do siemia pije sobie moze mi nie rozreguluje cyklu
Rybaa to no to teraz czekamy na efekty..szalenstw
Pari co tam u ciebie ?
Swan jak sie czujesz?
Mamabyc Hilary Majamia a co tam dzis u was ciezaroweczki ?
Magda Paulina cos cicho siedzicie ostatnioMamaTuśka lubi tę wiadomość
-
Basik83 wrote:Hehe karolina ja tez sie ciesze ze juz czwartek my z corami juz odliczamy ile razy do szkoly musza jeszcze isc ja juz bym chciala wakacje mam dosyc szkoly.
-
Hmmm ja kupuje zawsze siemnie lniane w aptece i jakoś na smak kleiku/kislu nie narzekam raczej bym powiedziała, że bez smaku, ale może przyzwyczajona jestem. Bo mama zawsze nam w dzieciństwie robiła jak miałam problemy z żołądkowe . A do jogurtu dodaje się zmielone tak jak np. Otreby.
Karolina ojjj tak jak ładna pogoda będzie to chociaż sama dla siebie zrobię grilla heh i w końcu spokój.
Mama Tuska ojjj dr Google mi nie raz nawet guza mózgu wmawial nie słuchaj debil jeden
Hilary i jak dzis lepiej się czujecie?Hilary lubi tę wiadomość
-
To które lepsze siemię ??? Zmielone ?? Może też zakupie ?! Hmm gdy przyszła @ powiedziałam koniec może nie dane jest mi 4 dziecko ,a teraz kurczę znów mam parcie ... Szkoda tylko że swoje myśli po @ wypowiedzialam głośno przy mężu on mnie poparł ... I teraz będzie problem o ta najważniejsza kwestie tj sex bez zabezpieczenia aaaaII cykl starań... Zielony
-
Mamabyc3 wrote:Karolina ojjj tak jak ładna pogoda będzie to chociaż sama dla siebie zrobię grilla heh i w końcu spokój.
Majzu wrote:A ja chyba sobie zakupie ta mieszanke dr sorki ... W 1 ciążę po 6 cyklach starań właśnie 7 z tą mieszanka okazał się ciążowy tylko nie wiem czy te serducha pełne będą czy się mój mezus znów nie rozmysli
u nas serduszkowanie całe szczęście zawsze w dużej ilości, mojemu nigdy za wiele
Majzu musisz seksik taki spontaniczny szybki, żeby nie bylo czasu na zabezpieczenia haha
Rybaaa dziękuję i wzajemnie, ja za każdym razem obiecuję, że się nie nakręcam ale przychodzi @ i startuję od nowa ze skrzydełkami u góry radosna i szczęśliwa, że ten będzie mój hahah