Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti tak działa osłonowo na przewód pokarmowy polecany przy zgaga ch, refluksach, wrzodach itp ale jak wiadomo trzeba systematyczności oraz czasu jak to bywa z naturalnymi sposobami.
A u nas słoneczko zaczyna nieśmiało wyglądać zza chmurMarti83 lubi tę wiadomość
-
HilaryHilary wrote:Marti83 my tu wszystkie praktycznie staramy się o trzecie albo o czwarte dziecko więc doskonale Cię rozumiemy że chcesz mieć dużą rodzinę
A czy Wy też słyszycie czasem:"po co Ci trzecie/czwarte dziecko?"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:24
-
Mambyc3 haha a ja myślałam, że to ze mną jest coś nie tak że tak słyszę
Marti83 na pierwszej stornie jest post z rozpiską o które dziecko się staramy. Dopisać też Ciebie ?
Oj tak czasem to słyszę. A najlepsze są komentarze : "na ilu dzieciach poprzestaniemy? na 7?"Marti83 lubi tę wiadomość
-
Marti ja o 3walcze i tez slysze po co ci 3 to pyskuje ze lubie hahaha..
Co do siemia moja tesciowa tez pije na zoladek i jej pomaga a ja pije drugi dzien i latwiej mi sie zalatwiac w kibelku .jelita pracuja lepiej wiec jak na jelita to i na zoladek pewnie tez moze pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:37
Marti83 lubi tę wiadomość
-
Marti83 wrote:A czy Wy też słyszycie czasem:"po co Ci trzecie/czwarte dziecko?"?
Mamabyc3 wrote:MarTi nie ma sensu patrzeć co ludzie powiedzia bo każda z nas usłyszała jakie to my nienormalne jesteśmy ahhh... niech każdy żyje za siebie a nie za kogoś i mniej głęboko co każdy mówi, szczególnie że mąż tez pragnie to jest wasze szczęście a nie innych... My jesteśmy z toba jak chcesz to możesz się nam wygadac każda z nas tutaj jest by się wspierać
Hilary dziękuję za kciukasy
Hilary, Marti83 lubią tę wiadomość
-
Hilary wrote:Marti83 na pierwszej stornie jest post z rozpiską o które dziecko się staramy. Dopisać też Ciebie ?
Oj tak czasem to słyszę. A najlepsze są komentarze : "na ilu dzieciach poprzestaniemy? na 7?"
Dopisz mnie, dziękuję Mam dwóch synów i córcię
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję Przytulam Was mocno wszystkie Cieszę się, że jest nas więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:55
Hilary lubi tę wiadomość
-
Karolinams ja też nie oglądam ale reklama mnie rozwala Ja oglądam m jak miłość i na wspólnej i męża też wkręciłam w oglądanie i ze mną już tak 5 lat ogląda i nawet się wczuł i często o akcjach w serialu gadamy hahaha Tylko jak długo pracuje to go odcinki omijają i muszę mu opowiadać a na wspólnej oglądamy w playerze jednego wieczoru kilka odcinków na raz
Przyjaciólki oglądam od czasu o czasu bo jak jest mąż to o tej porze ogląda gorączkę złota
Kiedyś jeszcze oglądałam Pierwsza miłość ale już mnie męczyły te wątki że ciągle coś i to jeszcze takie nierealne, jakieś porwania, zdrady, wkręty itd i przestałam
-
karolinams wrote:Marti rozgość się tu u nas kochana , Tu są same równe babki zapewniam Cie o tym
A czy któraś z Was rodziła najpierw cc a potem naturalnie? Bo zastanawiam sie jaki byłby kolejny poród
-
Swan wrote:Basik ja do ostatniego okresu tez prowadzilam wykres, ale nic to nie wnosi wiec doszlam do wniosku, ze skoro tyle razy zaszlam w ciaze nie znajac npr, to teraz tez ide "w ciemno".
Rozumiem no faktem jest co ma byc to bedzie
Karolina masz racje heheh same zarabiaszcze dziolchy...
karolinams lubi tę wiadomość
-
Marti witamy
Karolina a ziółek o.sroki nigdy nie piłaś? może powinnaś spróbować, świetnie regulują cykl, poprawiają śluz, wzmacniają owu i nawet w smaku są fajne
Ja piłam przy pierwszych staraniach, teraz mam zamówione i czekam na przesyłkę! zamawiam na allegro gotową mieszankę, ale można też samemu kupić ziółek i wymieszaćMarti83 lubi tę wiadomość
-
Potwierdzam, siemię lniane to absolutna rewelacja na żołądkowe sprawy. Bardzo na zgagę pomaga.
Co do większej ilości dzieci to rzeczywiście ludzie reagują w większości przewracając oczami. Mało kto dopuszcza, że takie sytuacje mogą być chciane, a nawet (ba!) planowane. Już przy trzecim zaskoczenie i sugestie, że "a to się przytrafiło". Albo, co mnie doprowadza do szału "nooo, 500+ działa".
Śmieszna sytuacja u mnie: poszłam na usg na dyżur cioci (położna). Lekarz wchodzi i pyta "Która ciąża?", a ciocia za mnie się wyrywa "Czwarta, świadoma, panie doktorze". Lekarz na to ze śmiechem "A to trzy wcześniejsze były nieświadome?". Ryknęliśmy śmiechem .Marti83, aria40, Hilary, Pari lubią tę wiadomość