Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja juz po badaniu sono hsg-dalo sie przezyc:)mnie bardzo nie bolalo wiwc jestem zadowolona.
Wyniki srednie-prawy jajowod drozny(to super),ale z kolei prawy jajnik jest zrosniety z jelitami i dlatego tak slabo pracuje:(((
Teraz tez owu bedzie znowu z lewego...
Tak wiec co z tego,ze prawy jajowod ok jak tylko lewy jajnik ok....
Stoje w miejscu.....za tydzien mam wizyte u swojej lakarki to obmyslimy plan dzialania...
Na razie cud moze nas uratowac...
Musze to przemyslec czy walczymy dalej-boje sie znowu ciazy pozamacicznej w takim wypadku...
Dodatkowo pobyt w szpitalu poloznicznym to nie byl dobry pomysl...pelno kobiet w ciazy i slicznych pachnacych noworodkow:)))
Ech....Madzik
Mama 3 corek:) -
Basik jestem, tylko siedze w krzakach. Przybilo mnie ta @. Tym bardziej, ze na ten dzien mialam termin porodu. Bardzo liczylam na dwie kreski.
Marti witaj. Tu same matki wariatki, wiec nie masz sie czym martwic:)
U mnie w koncu slonce swieci. Nareszcie:)Marti83 lubi tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
simon86 wrote:Karolina a ziółek o.sroki nigdy nie piłaś? może powinnaś spróbować, świetnie regulują cykl, poprawiają śluz, wzmacniają owu i nawet w smaku są fajne
Ja piłam przy pierwszych staraniach, teraz mam zamówione i czekam na przesyłkę! zamawiam na allegro gotową mieszankę, ale można też samemu kupić ziółek i wymieszać
Basik83 wrote:Karolina bedziemy razem ogladac hehehe -
magada wrote:Basik jestem, tylko siedze w krzakach. Przybilo mnie ta @. Tym bardziej, ze na ten dzien mialam termin porodu. Bardzo liczylam na dwie kreski.
Marti witaj. Tu same matki wariatki, wiec nie masz sie czym martwic:)
U mnie w koncu slonce swieci. Nareszcie:)magada lubi tę wiadomość
-
magada tulę :-*
Madzik, oby lekarka miała jakiś dobry plan działania :-*
Hilary, Majzu, moja też rówieśniczka Waszych - z lipca 2016, więc czas pomyśleć o urodzinkach...
Hilary, "wariatka" z Ciebie ;-P :-*
Marti, nie pomogę, ja po 2 cc, choć 2 mógł skończyć się naturalnie, ale lekarz bardzo napierał na cc, ze względu na krótki odstęp między ciążami, i mąż też się wystraszył i prosił, żebym się zgodziła na cc. Uległam. Siostra teraz będzie rodzić (po 1 cc) i identyczny odstęp, chce rodzić sn, lekarz oczywiście niezadowolony, ale możliwość pozostawia.Hilary lubi tę wiadomość
-
Kochane jestem żyje przepraszam że mało pisze ale nie mam na nic ostatnio czasu ehhh
Ja też już chce wakacje.
Pan z serwisu od zmywari dalej leci w kulki nie przyjechal nic bede szukac kogos na własną rękę bo serwisu sie nie doczekam.
Sily tez za bardzo nie mam lekarka przepisała mi metformax i kiepsko sie po nim czuje mdli mnie bardzo.
Mam stracha bo we wtorek czeka mnie wizyta u chirurga szczekowego wrrrr.