Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie se uswiadomilam ze moje pierworodne dziecie nie ma butow do sukienki wrrr a jutro ma rocznice komuni sw.trzeba jechac po buty jak ja nie nawidze po sklepach sie szlajac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 14:24
-
O dokładnie z tymi zdjęciami to też prościej. A profil to mówię można założyć fikcyjne to minuta roboty i nie trzeba danych swoich podawać jak ktoś nie chce. I jak coś to pomożemy:)
Majamia zaakceptuje moje zaproszenie to będę mogła Ci wysłać wiadomość z danymi na fb bo tak to nie mogę.
Rybaaaa no to musisz sobie przemyśleć ale ja myślę że to chwilowy kryzys tak jak się zdarza w każdym związku i będzie dobrze
Basik powodzenia w zakupach
-
Dziś testowałam, rano. Kalkulator napisał, że 18%. U mnie pudło. Czułość testu 10. Czuję się ciut lepiej. Wyszłam nawet z domu na trochę. Temperatura w normie. A mój małżonek sprosił dziś gości. Jestem wkurzona, bo się źle czuję i nie mam ochoty z nimi siedzieć.1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
Jeśli chodzi o fb mam konto ale jedynie ze względu na mesengera a znajomych właściwie wcale heh jakoś to nie mój świat choć jesli przejdziecie to i ja dołączę
Rybaa jak czytam a twoim M to dosłownie jakbym patrzyła na mojego i nasze życie więc ja tobie rada nie poradzę
Majamia owszem to mogą być ruchy w 2 ciąży okolo 13 poczułam ruchy a raczej "motylki"? Także jestem w stanie uwierzyć że czujesz i barfzo się cieszę z twojego szczęścia;)
Lila ahhh goście których nie chce się widzieć rozumiem super sprawa ...
Basik i cos kupiłaś?
Ja dziś produktywna jestem najpierw wybrałam wózek i dywanik w domu porządnie posprzątalam nawet pod łóżkami heh . Szwagierka na chwilę wpadła później pranie o do ogrodu robić. Słońce wyszło to energia w końcu wróciła;) a teraz wszamalam serek wiejski i myślę co zrobić na kolacje -
majamia
Nie wierzyłabym w te ruchy, gdyby nie fakt, że właśnie w ciąży z, jak na razie, ostatnim bobasem też je czułam tak wcześnie. Tak na samiutkim dole, tuż nad kością łonową. Jak małżonkowi przyłożyłam tam dwa palce, to też uwierzył. To pewnie dlatego, że jestem chudzielcem. Nie tam, gdzie jelita tylko tam, gdzie pęcherz.majamia lubi tę wiadomość
1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
Basik ooo kurde to wysoką masz córkę ja sama jestem krasnal bo mam 158 i noszę buty 37
Aria i jak impreza się udała?
Mamabuc3 musisz najpierw założyć konto. Jak chcesz fikcyjne to wymysł sobie jakieś imię i nazwisko. Potem wyślij tutaj do Majamia w wiadomości jak siebie nazwałaś Ona Cię znajdzie i wyślę zaproszenie do znajomych i do grupy i wtedy dostaniesz tam na fb powiadomienie. Za akceptujesz i będziesz na naszej grupie i będziesz widzieć postyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 21:46
-
Lila36 zdrówka!
ana79 aby była jednak miła niespodzianka a nie długi cykl
majamia ponoć z każdą ciążą czuć wcześniej ruchy więc kto wie
Rybaaaa życzę aby szybko się między Wami ociepliło..
Basik83 no faktycznie wysoka córę masz i rozmar stopy pokaźny
no to ja sobie fikcyjne załozyłam na tą nasza grupę ... nie chce aby kto wiedział ze znajomych o naszych planach... tylko w sumie 1 osoba wie.Basik83 lubi tę wiadomość
6 c.s
-
Majamia ja wyslalam ci zaproszenie do grono przyjaciolek jesli zaakceptujesz to wtedy mam ci wyslac namiary na siebie na facebooka i mnie znajdziesz i dodasz?tak to dziala?
Btw ale grupa jest tajna wiec chyba nie widac,ze do niej dolaczamy prawda?
Ktoras to sprawdzila???Madzik
Mama 3 corek:) -
Madzik tak to działą
Pari no wysoka jeszcze troche a mnie przerosnie
jezeli ma w opcjach tajna nie moze być widoczna a napewno nie sa widoczne posty ..ale nie mam jak tego teraz sprawdzić musialabym z konta córki ale narazie jest na dworzePari lubi tę wiadomość