Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 wrote:Dziś są 14 urodziny mojej najstarszej córki
Basik83 wrote:Kupilam granatowe balerinki na dzieciecym nic nie bylo a na rozmiarowce dla doroslych tylko rozmiar 38 i tylko granatowe.Moja Madzia jest wysoka jak na 11 lat ma 150 cm wzrostu i noge rozmiar 37.5 hehe
aria40 lubi tę wiadomość
-
Majzu wrote:Na fcb jest o tyle lepiej że wygodniej się pisze i można fotki bez problemu wklejać - nie raz bym wam coś wkleila ale jak pomyślę że muszę to zdjęcie jeszcze gdzieś tam zaladowywac potem wklejać te linki to mi się odechciewa
ana79 wrote:A mój cykl jakiś do du.y ,owu raczej nie było ,@ powinna przyjść za 20-go .Zawsze 2-tyg przed bolały mnie cycki a tu nic .Pewnie mega długi się zapowiada ,raz na ruski rok mi się zdarza ,taki długaśny(ok 45dni). Albo miła niespodzianka -
Pari wrote:Dziewczyny jak mnie dzis mdli to masakra... Mam nadzieje ze to nie jakiś wirus żołądkowy bo ponoć jakiś panuje
Justy witaj
My weekend spotkaniowo, turniejowo i zleciało, pogoda boskaPari lubi tę wiadomość
-
Justi77 wrote:Witajcie Dziewczyny:)
Chciałabym do Was dołączyć.
Mam 39 lat i staramy się o 4 dzieciątko ,a w domu same baby 11,8 i prawie 2 latka , 2 poronienia i każda ciąża na podtrzymaniu więc chcę i boję się....
Wszystkim życzę szybkiego poczęcia a ciężarnym spokojnych miesięcy ciąży
Witaj ... to pokaźny babiniec u Was6 c.s
-
Justi77 wrote:Witajcie Dziewczyny:)
Chciałabym do Was dołączyć.
Mam 39 lat i staramy się o 4 dzieciątko ,a w domu same baby 11,8 i prawie 2 latka , 2 poronienia i każda ciąża na podtrzymaniu więc chcę i boję się....
Wszystkim życzę szybkiego poczęcia a ciężarnym spokojnych miesięcy ciąży
Witaj
-
Justi witaj, no to ciekawie, babiniec mój to się załamie jak się trafi 3 córa ;-P
Aria, no, ale panna duża już ;-o najlepszego dla córy!
karolinams, i co udało się wysłać? Musisz najpierw dodać do przyjaciółek, żeby móc wysyłać wiadomości. Możesz mi wysłać dane profilu na fb, to Cię dołączę do grupy.aria40 lubi tę wiadomość
-
Justi witaj
Pari-jak samopoczucie dzisiaj?jak to ma być wirus to najlepiej taki co wyklucza się po 9-ciu miesiącach
Aria-sto lat dla córki,duża juz z niej dziewczyna
Może jutro ogarnę tego facebooka-nie sądziłam, że na stare lata będę jeszcze sobie konto zakładała
aria40 lubi tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:karolinams, i co udało się wysłać? Musisz najpierw dodać do przyjaciółek, żeby móc wysyłać wiadomości. Możesz mi wysłać dane profilu na fb, to Cię dołączę do grupy.
ale sporo mi zajmie zanim się przestawię coś czuje
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Aria, życzę wszelkiej pomyślności Twojej córeczce !
Hihi , jak trafi się i czwarta babeczka to ok , myślę ,że dla córek Mąż bardziej okazuje miłość....Ostatnio powiedział mi,że facetowi nie mógłby tak okazywać miłość bo to facet i musi być bardziej szorstko hmmm
Mam do Was takie pytanie....czy Wasza głowa płata Wam takie figle,że w każdym cyklu praktycznie macie można powiedzieć "objawy ciążowe"?. Przed staraniami mój cykl praktycznie nie dawał mi jakiś kłuć ,bóli etc. a teraz to i kłucia, pobolewania i człowiek myśli ,że to to ....aria40 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basik83 wrote:Grochpaproch jakie stara lata mysmy piekne i mlode czyz nie ?
Co racja to racja, nie zaprzeczę
Pari, to jak ty biedaku dalej musisz się męczyć z tymi mdlosciami to niech to naprawdę będzie "choroba"trwajaca 9 miesięcy,życzę z całego serca
-
Justi77 wrote:Dzień dobry
Aria, życzę wszelkiej pomyślności Twojej córeczce !
Hihi , jak trafi się i czwarta babeczka to ok , myślę ,że dla córek Mąż bardziej okazuje miłość....Ostatnio powiedział mi,że facetowi nie mógłby tak okazywać miłość bo to facet i musi być bardziej szorstko hmmm
Mam do Was takie pytanie....czy Wasza głowa płata Wam takie figle,że w każdym cyklu praktycznie macie można powiedzieć "objawy ciążowe"?. Przed staraniami mój cykl praktycznie nie dawał mi jakiś kłuć ,bóli etc. a teraz to i kłucia, pobolewania i człowiek myśli ,że to to ....