Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi77 wrote:Dziewczyny, podpowiedzcie mi,czy test sikany może coś już pokazać? owulację miałam według wyliczeń 4 maja....
tak jak dziewczyny piszą może ale nie musi .. dużo zależy też jak długo trwa u Ciebie ta druga faza cyklu..
Mamabyc3 jak ja uwielbiam jak chłop jest chory i "chory" hihih .. cierpliwości życzę
Basik83 trzymam kciuki za wizytę
lenia mam.. prania góra czeka.. i się dziś już nie doczeka... poczta, zakupy, fryzjer i zleciało.Basik83 lubi tę wiadomość
6 c.s
-
nick nieaktualnyBasik83 to świetna wiadomość! to do dzieła
Dzisiaj musiałam nawiedzić pediatrę bo najmłodsza dostała takiego odczynu zapalnego po szczepieniu ....ma bąbla 8 cmx8 cm,przestała jeść i jest osowiała.
Okłady nie pomagają ,dobrze,że nie ma gorączki bo ciężko sobie z takową radzi.
Po tym wszystkim to i nawet gotować już nie mam siły....szkoda,że mój Mąż nie gotuje, tak dzisiaj zrobiłabym sobie wolne od garów...
jak nie urok to sraczkaBasik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justi77 wrote:Witajcie Dziewczyny:)
Chciałabym do Was dołączyć.
Mam 39 lat i staramy się o 4 dzieciątko ,a w domu same baby 11,8 i prawie 2 latka , 2 poronienia i każda ciąża na podtrzymaniu więc chcę i boję się....
Wszystkim życzę szybkiego poczęcia a ciężarnym spokojnych miesięcy ciąży -
Kurde dziewczyny chciałam sobie kupić jakiś spodnie ciążę bo nie mam co nosić a brzuchol poważnie zaczyna dawać znać o sobie. Ale cholera jakoś mnie strach oblecial, że może jednak nie bo do giną mam wizytę za ponad 2 tyg. Jakby coś się miało stać nie wiem pierwszy raz taki strach dostałam....
-
Ja sobie raczej to wkręcam bo nic się nie dzieje by miało świadczyć o czymś złym.. za dużo na tym forum się czyta i mózg szuka problemów gdzie ich nie ma wiem kupię bo ile można lazic właściwe w 1 leginsach bo 2 przeswituja i bluzka za dupe musi być a ja nie lubię tuniko-sukienek:D
-
Justi77
Też miałam ovu 4 maja. Robiłam test wczoraj czułość 25 i biel, a przedwczoraj czułość 10 i też biel. Zrobię jutro, bo nawet lubię to oczekiwanie na wynik, a kupuje je za grosze, więc co mi tam. Zawód czułam w pierwszych cyklach, teraz to jakby oczywiste, że biel będzie. A jak w końcu nie będzie to się zdziwię na pewno. Albo i zawału dostanę. Jak tak czekam na wynik, to jakbym prezent odpakowywała. Niestety nigdy nie jest to to, co chciałabym dostać. Za to okres to co innego. Niby się trzymam, ale odechciewa mi się robić cokolwiek na parę dni. Jest mi koszmarnie przykro. Aż w końcu się rozklejam i wracam do gry. I tak w kółko.1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
Justi77 wrote:hmm a jakie będzie to miało konsekwencje wpisanie odczynu i niepożądanego działania ?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLila36 wrote:Justi77
Też miałam ovu 4 maja. Robiłam test wczoraj czułość 25 i biel, a przedwczoraj czułość 10 i też biel. Zrobię jutro, bo nawet lubię to oczekiwanie na wynik, a kupuje je za grosze, więc co mi tam. Zawód czułam w pierwszych cyklach, teraz to jakby oczywiste, że biel będzie. A jak w końcu nie będzie to się zdziwię na pewno. Albo i zawału dostanę. Jak tak czekam na wynik, to jakbym prezent odpakowywała. Niestety nigdy nie jest to to, co chciałabym dostać. Za to okres to co innego. Niby się trzymam, ale odechciewa mi się robić cokolwiek na parę dni. Jest mi koszmarnie przykro. Aż w końcu się rozklejam i wracam do gry. I tak w kółko.
Cześć Lila ( moja siostra cioteczna ma takie piękne imię jak TY )
Mam tak jak Ty....o to razem czekamy do czwartku?, no chyba,że ....złamię się i polecę na bHcg...