Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimon, bo bardzo chcemy i dlatego....dobrze,że jest takie miejsce gdzie mogłyśmy się spotkać, kto nas najlepiej zrozumie?
z facebookiem to niestety nie mogę....jakiś czas temu z mężem ustaliliśmy,że nie będzie nas w mediach społecznościowych... Mam nadzieję,że zostaniecie tutaj Dziewczyny? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi77 wrote:Dziewczyny, podpowiedzcie mi,czy test sikany może coś już pokazać? owulację miałam według wyliczeń 4 maja....
Justi moze ale nie musi. Lepiej poczekac niz sie rozczarowac biela. Choc ja zawsze zaczynam wczesniej testowac bo jestem strasznie niecierpliwa. Co cykl obiecuje sobie ze bede grzecznie czekac na termin @, ale mi sie to nie udaje:)02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli ciąża to ona nie ucieknie także spokojnie każdej z nas testy mogą wyjść inaczej zależy od zagnieżdżania. A szukania objawów zaraz ovu to każda ma/miała i to chyba normalne skoro ktoś bardzo pragnie;)
Boże mniej mnie w opiece mojemu znów coś trzaslo w plecach pewnie weźmie kilka dni wolnego czyli w domu będzie.... ahhh jak ja kocham kiedy coś mu jest i słuchać stekania i przeklniania cały dzień jakby miało to pomoc.... w łeb dostane -
no ja z przerwami 11 tak to by byl chyba z 14 sty w 10 sie udaloo ale dlugo sie nie nacieszylam w 6 tc poronilam orzeczona ciaz biochemiczna i podejrzenie pozamacicznej(ale tylko podejrzenie),dzis mam wizyte u gina zobaczymy czy w podwoziu wszystko ok
-
Mamabyc3 wrote:Jeśli ciąża to ona nie ucieknie także spokojnie każdej z nas testy mogą wyjść inaczej zależy od zagnieżdżania. A szukania objawów zaraz ovu to każda ma/miała i to chyba normalne skoro ktoś bardzo pragnie;)
Boże mniej mnie w opiece mojemu znów coś trzaslo w plecach pewnie weźmie kilka dni wolnego czyli w domu będzie.... ahhh jak ja kocham kiedy coś mu jest i słuchać stekania i przeklniania cały dzień jakby miało to pomoc.... w łeb dostane -
nick nieaktualnyDziewczyny, doczytałam,że kobieta najbardziej płodna jest w miesiącu urodzenia, w sumie coś na rzeczy bo w listopadzie np. poczęła mi się najmłodsza.
Jest taki fajny wątek o wspomagaczach zajścia w ciążę
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/wspomagacze,723,3.html
-
nick nieaktualnyBasik83 wrote:wspolczuje ci moj ma jeden dzien wolnego toja juz pewnie naslucham sie marudzenia do tego mam ZUZKE W DOMU bo jakas nie wyrazna to jej niepuscilam do szkoly
hihi mam tak samo....oj ci faceci
Basik83 trzymam kciuki aby z Twoim "podwoziem" było okiBasik83 lubi tę wiadomość